Jeg lytter altså er jeg af Henrik Marstal

Jeg lytter altså er jeg


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 11/2016
ISBN: 48483940493849
Sider: 203
Dimensioner: 2.2 mb
Læse Online:777
Hent bøger:333

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Jeg lytter altså er jeg.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Jeg lytter altså er jeg.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Jeg lytter altså er jeg Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Jeg lytter altså er jeg af Henrik Marstal


Forlagets beskrivelse

Henrik Marstals nye bog er en enestående direkte og fordomsfri indføring i musik musiklytning og musikalitet. kan noget af det samme. Skrevet i en personlig dagbogsform åbner den hverdagens verden af musik på en måde så læseren opdager sin egen musikalitet. Det er en øreåbnende bog som krydser grænser og nedbryder fordomme.

Bogen er skrevet som en dagbog der bliver til under en rejse til New York i januar 2009. Henrik Marstal bevæger sig rundt på cafeer klubber musikbutikker biblioteker og spillesteder og beskriver alle de helt hverdagsagtige lyttesituationer som opstår: baggrundsmusik ipod-musiklytning tidsfordrivende lytning live-musik på barer og koncentrerer sig om hvordan Marstal selv og folk omkring ham reagerer på den musik der er overalt i alle mulige former. Ind imellem bevæger Marstal sig essayisktisk ud i mere generelle betragtninger om musik musiklytning og musikalitet og beskriver for eksempel sit arbejde som musikcoach hjemme i Danmark. Der er også indlagt tre interviews undervejs med både professionelle musikere og helt almindelige musikbrugere.

Henrik Marstal sætter fokus på lytning som et positivt og udogmatisk fænomen og hans grundtanke er at alle mennesker i princippet er dybt kvalificerede lyttere der – til trods for manges vanlige indvendinger om at de ikke forstår sig på musik – rent faktisk er i stand til at have et meget stort udbytte af deres musiklytning og desuden besidder redskaber til på et kvalificeret grundlag at afgøre hvad de kan lide og hvad de ikke kan lide. Bogen forholder sig på den måde til lytning som en aktiv og meget personlig form for musikudøvelse.

Undervejs i bogen inddrager Henrik Marstal sin egen baggrund som lytter. Henrik Marstal har beskæftiget sig med musik hele sit liv både teoretisk og praktisk. Hans beskrivelse af sit arbejde som musikcoach hjemme i Danmark giver fx et enestående og letforståeligt indblik i hvordan musik “opfører” sig og hvordan det altid giver mening at forholde sig til hvad man hører og ikke hvad man tror man ved i forvejen.
 
Hensigten med bogen er at pege på hvilken enorm inspiration aktiv musiklytning kan være i alle menneskers hverdag. Bogen plæderer for at vi alle har hver vores unikke musikalitet fordi den består af summen af den musik hver enkelt af os har mødt gennem livet og taget med os. Samtidig lægger bogen op til en debat om at vi på den ene side har brug for at være mere kritiske over for den musik vi støder på i fx det offentlige rum mens vi på den anden bør blive bedre til at forholde os åbne over for musik vi ikke kender.

Fil størrelse: 1106 KB

Jeg lytter altså er jeg.pdf

Jeg lytter altså er jeg.epub

Jeg lytter altså er jeg hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Jeg lytter altså er jeg til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Jeg lytter altså er jeg PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788702095418 1 Jeg lytter altså er jeg MOBI TXT Ebog; Hent 9788702095418 2 Jeg lytter altså er jeg DOCX pdf 9788702095418; Gratis hent Online 3 Jeg lytter altså er jeg PDF DOCX; Gratis hent 4 Jeg lytter altså er jeg epub awz; Læse Dansk Jeg lytter altså er jeg MOBI Doc Fb2; Hent nettet Jeg lytter altså er jeg Fb2 Ibook; ebook 9788702095418 Jeg lytter altså er jeg PDF Doc; Hent Jeg lytter altså er jeg Txt Doc; Hent 9788702095418 Jeg lytter altså er jeg dvd kindle; Gratis hent Online Jeg lytter altså er jeg FB2 mp3; Online Læse GRATIS Jeg lytter altså er jeg doc fb2; Hent 9788702095418 Jeg lytter altså er jeg docx fb2; bøger Jeg lytter altså er jeg FB2 EPUB 9788702095418; Hent Jeg lytter altså er jeg txt doc; ebook Jeg lytter altså er jeg DOCX e-bog; Gratis hent Jeg lytter altså er jeg Epub bogen; Læse GRATIS Download Jeg lytter altså er jeg bogen mp3; Gratis hent Læse Jeg lytter altså er jeg djvu bogen; Bog bøger 9788702095418 Jeg lytter altså er jeg Mp3 Cd; ebook bøger Jeg lytter altså er jeg audiobook lydbøger;Download ebook Jeg lytter altså er jeg MP3; ebook bøger Jeg lytter altså er jeg PDF Epub MOBI;Gratis hent Online Jeg lytter altså er jeg pdf AWZ e-bog; Download bøger Jeg lytter altså er jeg DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Jeg lytter altså er jeg PDF epub;9788702095418;
lydbog Jeg lytter altså er jeg gratis ogg

Jeg lytter altså er jeg free ebook
købe Jeg lytter altså er jeg billige
Jeg lytter altså er jeg læses online
Jeg lytter altså er jeg torrent uden registrering
læse bøg Jeg lytter altså er jeg txt
Jeg lytter altså er jeg nettet
Hvor kan jeg Jeg lytter altså er jeg download bogen?
lytte til Jeg lytter altså er jeg audiobook mp3
Jeg lytter altså er jeg e-bog gratis
digitaliseret Jeg lytter altså er jeg pdf
Jeg lytter altså er jeg djvu
elektronisk Jeg lytter altså er jeg mobi
leje Jeg lytter altså er jeg epub
Jeg lytter altså er jeg læse pdf på ipad
bibliotek Jeg lytter altså er jeg læses online
download Jeg lytter altså er jeg pdf gratis om Dansk
Jeg lytter altså er jeg online gratis lovligt
Jeg lytter altså er jeg.pdf
Jeg lytter altså er jeg.ePub
9788702095418.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS