Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter af Leif Davidsen

Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 2/2017
ISBN: 4394857339010
Sider: 239
Dimensioner: 3.8 mb
Læse Online:555
Hent bøger:777

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Steinbecks spøgelse - jagten på en forfatter af Leif Davidsen


Forlagets beskrivelse

“Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter” er en underholdende og underfundig rejse- og erindringsbog i samme form og tone som Leif Davidsens meget populære “Dostojevskijs sidste rejse”.

“Steinbecks spøgelse” bygger på en 13.000 kilometer lang rejse i USA i en camper som Leif Davidsen foretog sammen med sin kone Ulla i 2012 hvor Barack Obama kæmpede for at blive genvalgt. Med Bruce Springsteen på afspilleren kører ægteparret i hjulsporene på den amerikanske nobelpristager John Steinbeck. I 1960 kørte Steinbeck med sin hund Charley rundt i USA og skildrede sin rejse i bogen “På rejse med Charley”.

Leif Davidsen er mest kendt som manden fra Rusland mens det nok er mere ukendt at USA har betydet meget for hans liv og forfatterskab. Som 17-årig rejste Leif Davidsen fra Fyn til USA som udvekslingsstudent. Det var første gang han kom til udlandet og rejsen blev et afgørende vendepunkt i hans liv. Den personlige rejsebog rummer også erindringer om barndom og ungdom samt beskrivelser af de amerikanske bøger film og musik der har inspireret ham.

“Steinbecks spøgelse” føjer nye og overraskende aspekter til Leif Davidsens forfatterskab. Som han selv siger: “Det er ikke kun en bog om USA men også en bog om mig.”

“Med Steinbeck som rejseguide stiller Leif Davidsen skarpt på det USA der er svært at forstå og den kultur der formede ham som forfatter … indsigtsfuld og underholdende bog”
– Information

“Litterær ’slow food’ af høj kvalitet … Der er meget at hente i Davidsens rejseerindringer både for USA-kenderen og novicen.”
– Jyllands-Posten

“En meget velskrevet og personlig rejsebog.”
– Familie Journalen

“Leif Davidsens beretninger fra en tur tværs over USA og tilbage igen i hælene på John Steinbeck har både vid og overskud”
– Politiken

“Rent guf … Underholdende og interessant fortælling om en 13.000 km lang rundtur i USA i 2012 hvor Obama kæmper for at blive genvalgt og en personlig fortælling om at blive være og udvikle sig som forfatter … Fremragende rejsebog helt på højde med det bedste i forfatterskabet”
– Bibliotekernes lektørudtalelseFil størrelse: 1898 KB

Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter.pdf

Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter.epub

Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788711323878 1 Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter MOBI TXT Ebog; bøger købe 2 Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter AWZ e-bog; Hent 3 Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter Epub 9788711323878; Gratis hent 4 Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter epub awz; Læse Dansk Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter MOBI Doc Fb2; Gratis hent Online Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter Fb2 Ibook; GRATIS Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter Kindle Ibook; bøger Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter Docx DJVU 9788711323878; BOg ogg Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter dvd kindle; Læse GRATIS Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter FB2 mp3; Download nettet Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter doc fb2; Hent 9788711323878 Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter PDF txt; Hent Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter Mobi cd 9788711323878; Læse GRATIS 9788711323878 Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter Pdf MOBI; bøger nettet Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter DOCX e-bog; Hent 9788711323878 Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter PDF bogen; ebook bøger Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter boger doc ; Gratis hent Læse Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter e-bog Fb2; Bog bøger 9788711323878 Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter Mp3 Cd; Gratis hent Online Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter audiobook lydbøger;Download ebook Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter lydbøger; Hent Dansk Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter TXT Ebog;GRATIS Download ebook Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter pdf AWZ e-bog; Hent Dansk Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter Epub PDF; Download ebook bøger Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter PDF epub;9788711323878;
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter e-bog gratis
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter online gratis lovligt
købe Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter billige
bibliotek Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter læses online
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter djvu
elektronisk Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter mobi
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter læse pdf på ipad
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter læses online
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter free ebook
download Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter pdf gratis om Dansk
leje Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter epub
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter torrent uden registrering
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter nettet
lydbog Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter gratis ogg

digitaliseret Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter pdf
lytte til Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter audiobook mp3
læse bøg Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter txt
Hvor kan jeg Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter download bogen?
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter.pdf
Steinbecks spøgelse – jagten på en forfatter.ePub
9788711323878.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS