Bog hæftet Det eksplosive barn af Ross W. Greene

Det eksplosive barn


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 10/2015
ISBN: 58393847474923
Sider: 246
Dimensioner: 4.1 mb
Læse Online:888
Hent bøger:111

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Det eksplosive barn.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Det eksplosive barn.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Det eksplosive barn Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hæftet Det eksplosive barn af Ross W. Greene


Forlagets beskrivelse

På tværs af en række forskellige diagnoser som ADHD autisme Aspergers Syndrom ODD ikke-verbale indlærings­vanskeligheder Tourettes Syndrom OCD mv. reagerer børn med disse diagnoser ofte ens i en række af hverdagens situationer: 

De har svært ved at håndtere frustrationer og behov der ikke opfyldes med det samme de er ufleksible og har svært ved at omstille sig. 
I det daglige samspil med andre børn eller voksne reagerer de tit ved at eksplodere når omverdenens krav og forventninger bliver ”for meget”.  
Fælles Proaktiv Problemløsning (tidligere kendt som Samarbejdsbaseret Problemløsning) er den første pædagogiske metode der effektivt og synligt hjælper denne gruppe børn og unge.  
Ross W. Greene har forsket i emnet i en årrække og hans erfaringer er her omsat til en praktisk brugsbog med masser af eksempler og konkrete anvisninger på hvordan man praktiserer metoden i hverdagen.  
‘Det eksplosive barn’ henvender sig til alle der er i kontakt med udfordrede og udfordrende børn – herunder også børn der reagerer ved at trække sig ind i sig selv og ”implodere”.   
Metoden fører til langt færre konflikter i hverdagen samtidig med at børnene lærer de nødvendige sociale færdigheder til at kunne begå sig i en stadig mere kompliceret verden.   
Bogen er blevet ”bibel” for såvel forældre som lærere pædagoger og andre der er i kontakt med disse børn. Som psykolog Bo Hejlskov Elvén skriver i bogens forord: ”At diskutere adfærdsproblemer hos børn i dag uden at nævne Ross W. Greene er ikke seriøst. Og så er det lige meget om man er forælder lærer pædagog eller psykolog. Derfor er ’Det eksplosive barn’ en klassiker.”   
Denne udgave er den nye udgave: Den 7. gennemreviderede og opdaterede udgave fra 2017.

Det eksplosive barn.pdf

Det eksplosive barn.epub

Det eksplosive barn hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Det eksplosive barn til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Det eksplosive barn PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Download ebook 9788790333775 1 Det eksplosive barn PDF Epub; Læse 9788790333775 2 Det eksplosive barn AWZ e-bog; BOg købe dansk 3 Det eksplosive barn PDF DOCX; Hent 4 Det eksplosive barn epub awz; ebook bøger Det eksplosive barn MOBI Doc Fb2; Hent nettet Det eksplosive barn Fb2 Ibook; Download Det eksplosive barn Kindle Ibook; Hent Det eksplosive barn Docx DJVU 9788790333775; Læse GRATIS Det eksplosive barn dvd kindle; Læse GRATIS Det eksplosive barn FB2 mp3; Online Læse GRATIS Det eksplosive barn doc fb2; ebook Bog Det eksplosive barn PDF txt; bøger Det eksplosive barn FB2 EPUB 9788790333775; Læse GRATIS 9788790333775 Det eksplosive barn txt doc; Gratis hent Online Det eksplosive barn DOCX e-bog; Online nettet Det eksplosive barn Epub bogen; Hent Det eksplosive barn boken Fb2 9788790333775; Online GRATIS Download Det eksplosive barn bogen Pdf; Gratis hent 9788790333775 Det eksplosive barn audiobook lydbøger; Gratis hent Online Det eksplosive barn Mp3 cd;Gratis hent Det eksplosive barn cd; GRATIS Download Det eksplosive barn PDF Epub MOBI;Hent nettet Det eksplosive barn DOC DOCX; Download bøger Det eksplosive barn DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Det eksplosive barn awz Rtf e-bog;9788790333775;
Det eksplosive barn nettet
Det eksplosive barn e-bog gratis
bibliotek Det eksplosive barn læses online
digitaliseret Det eksplosive barn pdf
læse bøg Det eksplosive barn txt
lydbog Det eksplosive barn gratis ogg

Hvor kan jeg Det eksplosive barn download bogen?
download Det eksplosive barn pdf gratis om Dansk
elektronisk Det eksplosive barn mobi
Det eksplosive barn free ebook
leje Det eksplosive barn epub
Det eksplosive barn læses online
Det eksplosive barn læse pdf på ipad
lytte til Det eksplosive barn audiobook mp3
Det eksplosive barn torrent uden registrering
Det eksplosive barn online gratis lovligt
købe Det eksplosive barn billige
Det eksplosive barn djvu
Det eksplosive barn.pdf
Det eksplosive barn.ePub
9788790333775.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS