Sous vide i dit eget køkken af Karsten Tanggaard

Sous vide i dit eget køkken


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 2/2017
ISBN: 4859384012845
Sider: 202
Dimensioner: 4.9 mb
Læse Online:1006
Hent bøger:1004

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Sous vide i dit eget køkken.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Sous vide i dit eget køkken.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Sous vide i dit eget køkken Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Sous vide i dit eget køkken af Karsten Tanggaard


Forlagets beskrivelse

“Sous vide i dit eget køkken” er både en grundbog til begyndere der vil i gang med sous vide og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 300 tid/temperatur-kombinationer der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest og vejledning i hvordan man selv kan tilpasse en opskrift så resultatet bliver præcist som man vil have det.
Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst laks burger flæskesteg skinke torsk asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt når man skal lave festmad til mange. Maden er mør og saftig smager bedre og beholder sin flotte farve fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.
Sous vide gør hverdagen lettere fordi maden kan forberedes i god tid (evt. dage i forvejen) og så laves færdig på bare 5-10 minutter. Og maden er sund saftig og velsmagende selvom den er hurtigt tilberedt. Sous vide er meget velegnet til de billigere udskæringer der bliver møre og velsmagende.
„Sous vide gør ikke automatisk nogen til mesterkok men sammen med vejledningen i denne bog kan teknikken helt sikkert hæve grundniveauet markant for enhver madlavning. Desuden indeholder afsnittene om udskæringer mørhed og om hvordan kødet påvirkes af opvarmning mange nyttige informationer som selv rutinerede kokke kan have glæde af. Og de mange tid/ temperatur-angivelser med smagebeskrivelser findes simpelthen ikke nogen andre steder.”
Kenneth Toft-Hansen Svinkløv Badehotel – Tidligere Årets kok-vinder og sølvvinder ved Bocuse d’Or Europe
Fil størrelse: 123107 KB

Sous vide i dit eget køkken.pdf

Sous vide i dit eget køkken.epub

Sous vide i dit eget køkken hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Sous vide i dit eget køkken til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Sous vide i dit eget køkken PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Sous vide i dit eget køkken MOBI TXT Ebog; bøger købe 2 Sous vide i dit eget køkken DOCX pdf 9788711791011; ebook free 3 Sous vide i dit eget køkken TXT e-bog; Gratis hent 4 Sous vide i dit eget køkken epub awz; Læse Dansk Sous vide i dit eget køkken MOBI Doc Fb2; Læse GRATIS Sous vide i dit eget køkken Docx mobi; Gratis hent Sous vide i dit eget køkken Kindle Ibook; Gratis hent Sous vide i dit eget køkken Docx DJVU 9788711791011; ebook Sous vide i dit eget køkken dvd kindle; Gratis hent Online Sous vide i dit eget køkken FB2 mp3; ebook bøger Sous vide i dit eget køkken txt EPUB; Gratis hent Online Sous vide i dit eget køkken docx fb2; Gratis hent Sous vide i dit eget køkken Mobi cd 9788711791011; bøger Dansk Sous vide i dit eget køkken txt doc; Download ogg Sous vide i dit eget køkken PDF e-bog 9788711791011; Gratis hent Sous vide i dit eget køkken Epub bogen; ebook bøger Sous vide i dit eget køkken boken Fb2 9788711791011; Hent Dansk Sous vide i dit eget køkken boger Awz; Gratis hent 9788711791011 Sous vide i dit eget køkken audiobook lydbøger; Gratis hent Online Sous vide i dit eget køkken Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788711791011 Sous vide i dit eget køkken audiobook; Hent Dansk Sous vide i dit eget køkken PDF Epub MOBI;Gratis hent Online Sous vide i dit eget køkken pdf AWZ e-bog; Download bøger Sous vide i dit eget køkken Epub PDF; Hent Dansk Sous vide i dit eget køkken PDF epub;9788711791011;
download Sous vide i dit eget køkken pdf gratis om Dansk
Sous vide i dit eget køkken læses online
elektronisk Sous vide i dit eget køkken mobi
købe Sous vide i dit eget køkken billige
Sous vide i dit eget køkken e-bog gratis
Sous vide i dit eget køkken nettet
Sous vide i dit eget køkken læse pdf på ipad
leje Sous vide i dit eget køkken epub
bibliotek Sous vide i dit eget køkken læses online
læse bøg Sous vide i dit eget køkken txt
lytte til Sous vide i dit eget køkken audiobook mp3
Sous vide i dit eget køkken djvu
Hvor kan jeg Sous vide i dit eget køkken download bogen?
lydbog Sous vide i dit eget køkken gratis ogg

digitaliseret Sous vide i dit eget køkken pdf
Sous vide i dit eget køkken torrent uden registrering
Sous vide i dit eget køkken online gratis lovligt
Sous vide i dit eget køkken free ebook
Sous vide i dit eget køkken.pdf
Sous vide i dit eget køkken.ePub
9788711791011.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS