Bog indbundet Midt i århus af Teddy Petersen

Midt i århus


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 12/2016
ISBN: 4839410093862
Sider: 232
Dimensioner: 1.5 mb
Læse Online:1005
Hent bøger:444

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Midt i århus.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Midt i århus.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Midt i århus Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Midt i århus af Teddy Petersen


Forlagets beskrivelse

‘Verdens mindste storby’ kaldes Aarhus. De seneste år har verden rigtig fået øjnene op for byen og det er ikke så mærkeligt for Aarhus kan det hele. Guidebogen her viser vej og giver nye og klassiske oplevelser på vej rundt i Danmarks næststørste by.

Den jyske storstad har et ungt og levende miljø med universitetspark og hippe gader men den er også fuld af historie for fortiden lever i de mange vikingetidslevn og i Den Gamle By. Det er en by i udvikling og en kulturby med internationalt berømmede museer og bibliotek. Og så har Aarhus musikfestivaler og sit eget slot et ikonisk rådhus store sportsbegivenheder og flere nye bydele.

I bogen guider to af Aarhus’ bysbørn – fotograf Helle Arensbæk og journalist Teddy Peter­sen – os rundt i midten af Aarhus nærmere bestemt den del af byen der ligger inden for den gamle Ringgade. Mod nord afgrænset af Riis Skov mod syd af Marselisborgskoven.

De deler generøst ud af de mange store oplevelser og muligheder byen byder på.Tag guidebogen med i tasken eller inderlommen næste gang du cykler eller går rundt i Aarhus og se byen på ny.

Teddy Petersen er journalist og har arbejdet på bl.a. Weekendavisen og i Danmarks Radio. Han har været sproglig konsulent og undervist hos en række myndigheder og organisationer programchef på TV Syd og forstander på Odder Højskole samt været lektor på i sproget i massemedierne på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I dag er Teddy leder af Forlaget Ajour.

Midt i århus.pdf

Midt i århus.epub

Midt i århus hent bøger gratis [pdf epub txt]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Midt i århus til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Midt i århus PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788771187786 1 Midt i århus MOBI TXT Ebog; Hent 9788771187786 2 Midt i århus AWZ e-bog; BOg købe dansk 3 Midt i århus Epub 9788771187786; Gratis hent 4 Midt i århus Rtf e-bog; Gratis hent 9788771187786 Midt i århus MOBI Doc Fb2; ebook Midt i århus Docx mobi; Hent Midt i århus PDF Doc; Læse Online Midt i århus Txt Doc; bøger ogg Midt i århus dvd kindle; Læse GRATIS Midt i århus FB2 mp3; Gratis hent Midt i århus txt EPUB; Gratis hent Online Midt i århus PDF txt; bøger Midt i århus FB2 EPUB 9788771187786; Læse GRATIS 9788771187786 Midt i århus txt doc; Download ogg Midt i århus DOCX e-bog; Online nettet Midt i århus PDF bogen; Gratis hent Online Midt i århus bogen Mobi; Hent Dansk Midt i århus e-bog Fb2; Download ebook Midt i århus audiobook lydbøger; Læse GRATIS Download Midt i århus audiobook lydbøger;Gratis hent Midt i århus audiobook; Hent Dansk Midt i århus TXT Ebog;Hent nettet Midt i århus DOC DOCX; Gratis hent Midt i århus DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Midt i århus PDF epub;9788771187786;
Midt i århus læse pdf på ipad
Midt i århus online gratis lovligt
Midt i århus djvu
digitaliseret Midt i århus pdf
Midt i århus torrent uden registrering
elektronisk Midt i århus mobi
leje Midt i århus epub
bibliotek Midt i århus læses online
lydbøg Midt i århus gratis ogg

købe Midt i århus billige
Midt i århus free ebook
Midt i århus nettet
Midt i århus læses online
læse bøg Midt i århus txt
Hvor kan jeg Midt i århus download bogen?
Midt i århus e-bog gratis
lytte til Midt i århus audiobook mp3
download Midt i århus pdf gratis om Dansk
Midt i århus.pdf
Midt i århus.ePub
9788771187786.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS