Bog hæftet Kulturfagenes didaktik af Annika Hvithamar Hans Krab Koed Anders Stig Christensen

Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring)


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 5/2016
ISBN: 6749583434013
Sider: 223
Dimensioner: 3.4 mb
Læse Online:555
Hent bøger:222

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hæftet Kulturfagenes didaktik af Annika Hvithamar Hans Krab Koed Anders Stig Christensen


Forlagets beskrivelse

Denne bog er skrevet med henblik på undervisning i grundskolen og den præsenterer en didaktik for tre af skolens kulturfag: historie kristendomskundskab og samfundsfag.

Bogen henvender sig både til lærerstuderende og til nyuddannede såvel som erfarne lærere der ønsker en konkret og overbliksskabende introduktion til fagenes indhold og arbejdsformer og til hvordan man kan undervise i dem. Den er således tænkt som en håndbog til dem der ønsker didaktisk og undervisningsmæssig inspiration til og viden om netop et eller flere af disse fag.

De tre kapitler i bogen der præsenterer hvert sit fag er bygget op om otte spørgsmål der omhandler fagenes formål indhold elevforudsætninger arbejdsformer og evaluering:
Hvad er formålet og hvorfor undervise i faget?  Hvordan kan kompetencer og kompetencemål forstås i faget?  Hvad ved vi om eleverne og deres forudsætninger for faget?  Hvilke arbejdsformer og metoder er vigtige og relevante i faget?  Hvilket indhold er vigtigt i fagets kompetenceområder og på tværs af dem?  Hvilke læremidler er relevante og hvordan skal de bruges?  Hvordan kan evaluering se ud i faget?  Hvordan tilrettelægges den afsluttende prøve?
Kapitlerne er beregnet til at kunne stå alene men læst i sammenhæng giver de et billede af tre skolefag der har rigtig meget til fælles men som også på hver deres måde og med hver deres metode kan bidrage til den demokratiske dannelse af vores børn.

Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring).pdf

Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring).epub

Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788771604726 1 Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) PDF Epub; ebook købe 2 Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) DOCX pdf 9788771604726; Hent 3 Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) PDF DOCX; Download 4 Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) epub awz; Hent 9788771604726 Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Kindle eBog; Hent nettet Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Docx mobi; Gratis hent Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) PDF Doc; GRATIS Download Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Docx DJVU 9788771604726; BOg ogg Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Djvu Mobi; Gratis hent Online Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Epub Txt 9788771604726; Gratis hent Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) txt EPUB; Hent 9788771604726 Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) docx fb2; Bog Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Mobi cd 9788771604726; Hent Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) txt doc; bøger nettet Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) PDF e-bog 9788771604726; Download bøger Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) DOCX boken; ebook bøger Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) boken Fb2 9788771604726; Hent Dansk Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) e-bog Fb2; Læse nettet Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Mp3 Cd; Gratis hent Online Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Mp3 cd;Gratis hent Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) cd; Hent Dansk Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) PDF Epub MOBI;Hent nettet Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) pdf AWZ e-bog; Download bøger Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) Epub PDF; Hent Dansk Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) awz Rtf e-bog;9788771604726;
download Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) pdf gratis om Dansk
bibliotek Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) læses online
lydbøg Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) gratis ogg

leje Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) epub
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) e-bog gratis
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) djvu
Hvor kan jeg Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) download bogen?
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) free ebook
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) læse pdf på ipad
lytte til Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) audiobook mp3
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) torrent uden registrering
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) online gratis lovligt
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) læses online
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) nettet
elektronisk Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) mobi
købe Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) billige
læse bøg Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) txt
digitaliseret Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring) pdf
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring).pdf
Kulturfagenes didaktik (Undervisning og læring).ePub
9788771604726.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS