En ærlig mand af Lars Kjædegaard

En ærlig mand


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 10/2015
ISBN: 11234539009453
Sider: 246
Dimensioner: 3.5 mb
Læse Online:1006
Hent bøger:1003

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

En ærlig mand.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


En ærlig mand.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

En ærlig mand Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

En ærlig mand af Lars Kjædegaard


Forlagets beskrivelse

En ærlig mand I + II udkom oprindeligt som lydsbogsføljeton og blev én af de mest streamede på Storytel. Det er historien om en velmenende mand der driver et samtalested i provinsen.

Poul Helweg er en attraktiv mand i fyrrerne der bor i en fiktiv provinsby. Ved et uheld sætter han ild til sine syge forældres hus og både moren og faren omkommer i branden. Midt i sorgen og skyldfølelsen modtager Poul en god nyhed: En opfindelse han gjorde i sin ungdom er solgt og gør ham rig. Han beslutter sig for at dedikere sit liv til at hjælpe andre og lejer et postkontor i et lille indkøbscenter som han omdanner til samtalerummet Ærligt nærvær. Enhver kan her komme ind til en snak og Poul er kompromisløs i sin ærlighed. De besøgende repræsenterer alle samfundets lag – der kommer indvandrere og politikere socialt udsatte og overklassefruer. I rummet diskuteres en lang række af nutidens genkendelige dagligdagsproblemer der ofte munder ud i en samfundskritik. Der tales for eksempel om skilsmisse misbrug race ensomhed og forældreopdragelse.

Poul bliver hvirvlet ind i flere konflikter. De sociale myndigheder forsøger at tvangsfjerne hans søsters syge søn efter farens selvmord. Han involveres i et tilsyneladende tilfældigt skuddrab og da hans vinduer bliver overmalet med antisemitisk graffiti arbejder han sammen med det lokale politi for at opklare sagen.

Fil størrelse: 1448 KB

En ærlig mand.pdf

En ærlig mand.epub

En ærlig mand hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary En ærlig mand til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af En ærlig mand PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 En ærlig mand PDF Epub; Læse Online 2 En ærlig mand AWZ e-bog; ebook free 3 En ærlig mand TXT e-bog; Download 4 En ærlig mand epub awz; Gratis hent 9788763849418 En ærlig mand MOBI Doc Fb2; Download En ærlig mand Fb2 Ibook; ebook 9788763849418 En ærlig mand PDF Doc; Læse Online En ærlig mand Docx DJVU 9788763849418; bøger ogg En ærlig mand dvd kindle; Gratis hent Online En ærlig mand FB2 mp3; ebook bøger En ærlig mand doc fb2; Gratis hent Online En ærlig mand docx fb2; Bog En ærlig mand Mobi cd 9788763849418; Gratis hent Online En ærlig mand Pdf MOBI; ebook En ærlig mand DOCX e-bog; Gratis hent En ærlig mand DOCX boken; Hent En ærlig mand boger doc ; Hent Dansk En ærlig mand bogen Pdf; Læse nettet En ærlig mand audiobook lydbøger; ebook bøger En ærlig mand audiobook lydbøger;Download ebook En ærlig mand cd; GRATIS Download En ærlig mand PDF Epub MOBI;Gratis hent Online En ærlig mand DOC DOCX; Download bøger En ærlig mand Epub PDF; Download ebook bøger En ærlig mand PDF epub;9788763849418;
elektronisk En ærlig mand mobi
En ærlig mand online gratis lovligt
En ærlig mand nettet
En ærlig mand e-bog gratis
læse bøg En ærlig mand txt
lydbog En ærlig mand gratis ogg

En ærlig mand free ebook
bibliotek En ærlig mand læses online
En ærlig mand djvu
leje En ærlig mand epub
En ærlig mand torrent uden registrering
digitaliseret En ærlig mand pdf
lytte til En ærlig mand audiobook mp3
En ærlig mand læse pdf på ipad
Hvor kan jeg En ærlig mand download bogen?
købe En ærlig mand billige
download En ærlig mand pdf gratis om Dansk
En ærlig mand læses online
En ærlig mand.pdf
En ærlig mand.ePub
9788763849418.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS