Bog hardback Til den yderste grænse af Svend Albrechtsen

Til den yderste grænse


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 2/2017
ISBN: 11234539009453
Sider: 212
Dimensioner: 1.3 mb
Læse Online:1112
Hent bøger:1003

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Til den yderste grænse.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Til den yderste grænse.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Til den yderste grænse Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hardback Til den yderste grænse af Svend Albrechtsen


Forlagets beskrivelse

Hvordan kunne vikingerne sejle helt til Amerika? Hvorfor var det lige i 1400-1500-tallet at vi europæere for alvor opdagede resten af verden?

Bogen fortæller om sejlads på verdenshavene fra vikingetiden til i dag. Og den viser hvordan klimaet har spillet en væsentlig rolle for de store opdagelser.

Kom med ind i en verden af fantastiske opdagelser og søeventyr og mød de sejlivede matroser og kaptajner der sejlede på de syv verdenshave. I en kronologisk gennemgang fortæller forfatteren om opdagelsesrejserne og han sammenfatter vejr skibe og resultater over en periode på 1.000 år: fra vikingernes togter til Grønland og Vinland over de store opdagelsesrejser fra 1400-tallet og frem til 1900-tallet. Herunder beskrives trekantshandelen i 1700-tallet samt de fuldriggede klipperes kapsejlads på tværs af oceanerne i 1800-tallet.Bogens udgangspunkt er de klimamæssige udfordringer og muligheder der gennem tiden har øget eller vanskeliggjort sejladsen. Bl.a. skyldes de store opdagelsesrejser i 14-1500-tallet at der netop i denne periode var særligt gunstige vilkår for sejladsen – vejrforhold som afveg ganske væsentligt fra dem vi kender i dag.

Fokus er på de sørejser og rejsende der har skabt et gennembrud i udforskningen af havene: vikingerne Vasco da Gama Christoffer Columbus Fernando de Magellan James Cook Vitus Bering og mange flere.

Det er spændende læsning for alle historie- og sejlinteresserede – samt for alle der interesserer sig for vejr og vind og for hvordan klimaet påvirker vores daglige liv.

Svend Albrechtsen er sejlsportsmand og pensioneret søofficer. Efter afslutningen på sin militære karriere har han brugt sin viden og erfaring – som både pilot skibsfører og sejlsportsmand – på at udbrede kendskabet til forholdene på havet gennem sit forfatterskab og en omfattende foredragsvirksomhed

Til den yderste grænse.pdf

Til den yderste grænse.epub

Til den yderste grænse hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Til den yderste grænse til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Til den yderste grænse PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788771182910 1 Til den yderste grænse MOBI TXT Ebog; Gratis hent 2 Til den yderste grænse AWZ e-bog; Gratis hent Online 3 Til den yderste grænse PDF DOCX; Download 4 Til den yderste grænse Rtf e-bog; Gratis hent 9788771182910 Til den yderste grænse Kindle eBog; Hent nettet Til den yderste grænse Docx mobi; ebook 9788771182910 Til den yderste grænse Kindle Ibook; bøger Til den yderste grænse Txt Doc; Læse GRATIS Til den yderste grænse dvd kindle; bøger Til den yderste grænse FB2 mp3; Gratis hent Til den yderste grænse txt EPUB; ebook Bog Til den yderste grænse docx fb2; ebook Dansk Til den yderste grænse Mobi cd 9788771182910; Læse GRATIS 9788771182910 Til den yderste grænse Pdf MOBI; Download ogg Til den yderste grænse TXT e-bog; Gratis hent Til den yderste grænse Epub bogen; Hent Til den yderste grænse bogen Mobi; ebook bøger 9788771182910 Til den yderste grænse boger Awz; Læse Online GRATIS Til den yderste grænse audiobook lydbøger; Læse GRATIS Download Til den yderste grænse Mp3 cd;Download ebook Til den yderste grænse MP3; Gratis hent Online Til den yderste grænse TXT Ebog;GRATIS Download ebook Til den yderste grænse pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Til den yderste grænse DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Til den yderste grænse awz Rtf e-bog;9788771182910;
Til den yderste grænse online gratis lovligt
digitaliseret Til den yderste grænse pdf
bibliotek Til den yderste grænse læses online
Til den yderste grænse torrent uden registrering
lytte til Til den yderste grænse audiobook mp3
elektronisk Til den yderste grænse mobi
Til den yderste grænse læses online
leje Til den yderste grænse epub
Til den yderste grænse djvu
Til den yderste grænse e-bog gratis
købe Til den yderste grænse billige
lydbog Til den yderste grænse gratis ogg

læse bøg Til den yderste grænse txt
Til den yderste grænse nettet
Til den yderste grænse free ebook
Hvor kan jeg Til den yderste grænse download bogen?
download Til den yderste grænse pdf gratis om Dansk
Til den yderste grænse læse pdf på ipad
Til den yderste grænse.pdf
Til den yderste grænse.ePub
9788771182910.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS