Bog språk:bog Den ottende bonde af Bent Haller

Den ottende bonde (Samleren språk:)


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 8/2016
ISBN: 1239584949493
Sider: 216
Dimensioner: 4.7 mb
Læse Online:888
Hent bøger:555

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Den ottende bonde (Samleren språk:).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Den ottende bonde (Samleren språk:).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Den ottende bonde (Samleren språk:) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog språk:bog Den ottende bonde af Bent Haller


Forlagets beskrivelse

Anton Oppgård er sidste generation på slægtsgården i Nordjylland og næsten et helt århundrede gammel. Men nu skal han snart dø. I den forfaldne stadsstue hvor Anton er faldet om kigger forfædrenes slidte ansigter ned på ham fra de fugtplettede vægge og fortidens spøgelser holder ham med selskab: Bedste dyrene i stalden og så selvfølgelig mor i al hendes uhyrlighed. Langsomt lukkes der op for et liv med fortielser forbrydelser og fortrydelser. Om dengang under broen med Ågårdens Anna. Om det hemmelige sted i haven hvor de små sangfugle ligger begravet. Og om Ingeborg som de fandt i gadekæret. Kunne det virkelig passe hvad hun havde fortalt ham? ”Det var en lille dreng Anton. Jeg måtte ikke holde ham fordi han var død sagde hun men det passer ikke. Jeg kunne se at han trak vejret”.”Bent Haller er dansk litteraturs Man in black … Det er suverænt.”- Weekendavisen

Den ottende bonde (Samleren språk:).pdf

Den ottende bonde (Samleren språk:).epub

Den ottende bonde (Samleren språk:) hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Den ottende bonde (Samleren språk:) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Den ottende bonde (Samleren språk:) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788763808125 1 Den ottende bonde (Samleren språk:) MOBI TXT Ebog; Læse GRATIS 2 Den ottende bonde (Samleren språk:) AWZ e-bog; Gratis hent Online 3 Den ottende bonde (Samleren språk:) TXT e-bog; BOg bøger 4 Den ottende bonde (Samleren språk:) Rtf e-bog; Download 9788763808125 Den ottende bonde (Samleren språk:) MOBI Doc Fb2; Download Den ottende bonde (Samleren språk:) Fb2 Ibook; ebook 9788763808125 Den ottende bonde (Samleren språk:) Kindle Ibook; GRATIS Download Den ottende bonde (Samleren språk:) Txt Doc; ebook Den ottende bonde (Samleren språk:) dvd kindle; Hent Den ottende bonde (Samleren språk:) FB2 mp3; Hent Den ottende bonde (Samleren språk:) doc fb2; Gratis hent Online Den ottende bonde (Samleren språk:) docx fb2; hent Online Den ottende bonde (Samleren språk:) Mobi cd 9788763808125; Hent Den ottende bonde (Samleren språk:) txt doc; Gratis hent Online Den ottende bonde (Samleren språk:) Epub e-bog; Gratis hent Den ottende bonde (Samleren språk:) TXT bogen; Læse GRATIS Download Den ottende bonde (Samleren språk:) boken Fb2 9788763808125; Gratis hent Læse Den ottende bonde (Samleren språk:) e-bog Fb2; Læse Online GRATIS Den ottende bonde (Samleren språk:) Mp3 Cd; ebook bøger Den ottende bonde (Samleren språk:) Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788763808125 Den ottende bonde (Samleren språk:) cd; GRATIS Download Den ottende bonde (Samleren språk:) PDF Epub MOBI;Hent nettet Den ottende bonde (Samleren språk:) DOC DOCX; Hent Dansk Den ottende bonde (Samleren språk:) Epub PDF; Gratis hent Læse Den ottende bonde (Samleren språk:) awz Rtf e-bog;9788763808125;
læse bøg Den ottende bonde (Samleren språk:) txt
Den ottende bonde (Samleren språk:) djvu
Den ottende bonde (Samleren språk:) free ebook
Den ottende bonde (Samleren språk:) online gratis lovligt
bibliotek Den ottende bonde (Samleren språk:) læses online
elektronisk Den ottende bonde (Samleren språk:) mobi
Den ottende bonde (Samleren språk:) læses online
Den ottende bonde (Samleren språk:) e-bog gratis
digitaliseret Den ottende bonde (Samleren språk:) pdf
download Den ottende bonde (Samleren språk:) pdf gratis om Dansk
lytte til Den ottende bonde (Samleren språk:) audiobook mp3
Hvor kan jeg Den ottende bonde (Samleren språk:) download bogen?
Den ottende bonde (Samleren språk:) nettet
Den ottende bonde (Samleren språk:) torrent uden registrering
lydbog Den ottende bonde (Samleren språk:) gratis ogg

købe Den ottende bonde (Samleren språk:) billige
Den ottende bonde (Samleren språk:) læse pdf på ipad
leje Den ottende bonde (Samleren språk:) epub
Den ottende bonde (Samleren språk:).pdf
Den ottende bonde (Samleren språk:).ePub
9788763808125.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS