Kreative kort og mærkater af Gitte Schou Hansen

Kreative kort og mærkater


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 8/2016
ISBN: 3485758493848
Sider: 213
Dimensioner: 4.7 mb
Læse Online:444
Hent bøger:444

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Kreative kort og mærkater.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Kreative kort og mærkater.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Kreative kort og mærkater Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Kreative kort og mærkater af Gitte Schou Hansen


Forlagets beskrivelse

Kreative kort og mærkater viser mange spændende idéer til selv at fremstille helt unikke og personlige kort mærkater og bordkort som uden tvivl vil glæde modtageren og være med til at gøre markeringen af en festlig begivenhed helt speciel.
Pres smukke blomster og blade fra haven og grøftekanten brug dine bedste fotos klip motiver i papir prægefolie eller filt og tilføj dekorative effekter med smukke bånd tråd pailletter perler laminering reliefliner og bogstaver som klippes ud af aviser og blade og limes på kortene.
Mulighederne er utallige og i bogen kan du uden tvivl finde stor inspiration blot ved at kigge på de flotte fotos der viser de mange modeller med spændende kombinationer af materialer og teknikker og der kræves ikke speciel erfaring for at komme i gang.
Bogen er såvel for nybegynderen som for den øvede og alt er beskrevet i overskuelige tekster og er ledsaget af arbejdstegninger i fuld størrelse og vil uden tvivl tiltale både voksne og større børn.Fil størrelse: 8339 KB

Kreative kort og mærkater.pdf

Kreative kort og mærkater.epub

Kreative kort og mærkater hent bøger gratis [pdf epub txt]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Kreative kort og mærkater til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Kreative kort og mærkater PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788792464170 1 Kreative kort og mærkater MOBI TXT Ebog; Hent 9788792464170 2 Kreative kort og mærkater DOCX pdf 9788792464170; BOg købe dansk 3 Kreative kort og mærkater Epub 9788792464170; Hent 4 Kreative kort og mærkater epub awz; Gratis hent 9788792464170 Kreative kort og mærkater MOBI Doc Fb2; BOg Kreative kort og mærkater Fb2 Ibook; GRATIS Kreative kort og mærkater PDF Doc; Hent Kreative kort og mærkater Docx DJVU 9788792464170; BOg ogg Kreative kort og mærkater dvd kindle; Gratis hent Online Kreative kort og mærkater FB2 mp3; Download nettet Kreative kort og mærkater doc fb2; bøger Kreative kort og mærkater docx fb2; Læse GRATIS Download Kreative kort og mærkater FB2 EPUB 9788792464170; Gratis hent Online Kreative kort og mærkater txt doc; ebook Kreative kort og mærkater Epub e-bog; Gratis hent Kreative kort og mærkater Epub bogen; Læse GRATIS Download Kreative kort og mærkater boger doc ; Gratis hent Læse Kreative kort og mærkater boger Awz; Læse Online GRATIS Kreative kort og mærkater Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Kreative kort og mærkater audiobook lydbøger;Gratis hent Kreative kort og mærkater MP3; GRATIS Download Kreative kort og mærkater TXT Ebog;Hent nettet Kreative kort og mærkater pdf AWZ e-bog; Hent Dansk Kreative kort og mærkater Epub PDF; Online Læse GRATIS Kreative kort og mærkater PDF epub;9788792464170;
Kreative kort og mærkater læse pdf på ipad
lytte til Kreative kort og mærkater audiobook mp3
Kreative kort og mærkater free ebook
elektronisk Kreative kort og mærkater mobi
købe Kreative kort og mærkater billige
Kreative kort og mærkater læses online
Kreative kort og mærkater torrent uden registrering
Kreative kort og mærkater djvu
bibliotek Kreative kort og mærkater læses online
download Kreative kort og mærkater pdf gratis om Dansk
digitaliseret Kreative kort og mærkater pdf
Kreative kort og mærkater nettet
læse bøg Kreative kort og mærkater txt
leje Kreative kort og mærkater epub
Kreative kort og mærkater online gratis lovligt
lydbog Kreative kort og mærkater gratis ogg

Hvor kan jeg Kreative kort og mærkater download bogen?
Kreative kort og mærkater e-bog gratis
Kreative kort og mærkater.pdf
Kreative kort og mærkater.ePub
9788792464170.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS