Bog indbundet Waldemar den ensomme søslange i Kattegat af Jan Erik Birkelid

Waldemar den ensomme søslange i Kattegat


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 9/2016
ISBN: 48483940493849
Sider: 210
Dimensioner: 5.0 mb
Læse Online:999
Hent bøger:555

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Waldemar den ensomme søslange i Kattegat.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Waldemar den ensomme søslange i Kattegat.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Waldemar den ensomme søslange i Kattegat Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Waldemar den ensomme søslange i Kattegat af Jan Erik Birkelid


Forlagets beskrivelse

Waldemar den ensomme søslange i Kattegat

En spændende historie med rigtige sejlerudtryk! Her er historien om Waldemar den ensomme søslange i Kattegat. Waldemar har ingen venner men så en dag møder han Lillian den lille pige der har fået en god forretningside. De to bliver gode venner og hjælper hinanden igennem tykt og tyndt. For det er ikke nemt at være en søslange i Kattegat.

Historien kommer vidt omkring og runder kærlighed fiskeri grådighed fremmedangst og ikke mindst et livslangt venskab. Bogen er fyldt med sejlerudtryk og forklaringer og vil vække glæde hos alle børn med en sejler gemt i maven. Lær udtryk som styrbord bagbord lanterne pælestik og mange andre udtryk der er gode at kende når man skal på havet.

Bagerst i bogen findes en liste over alle sejlerudtryk brugt i bogen så man nemt kan slå op og tjekke. Desuden er der på de allersidste sider infosider fra Dansk Sejlunion der fortæller om livet i en sejlklub. Her kan børn se billeder af hvad der foregår i juniorafdelinger i sejlklubber – både på land og på vand.

Bogen er tegnet og fortalt af den norske designer illustrator og ikke mindst bådmenneske Jan E. Birkelid. Han har modtaget Gullblyanten og en række andre nationale og internationale udmærkelser for kommunikation og design. Han har desuden sejlet det meste af sit liv. 

Waldemar den ensomme søslange i Kattegat.pdf

Waldemar den ensomme søslange i Kattegat.epub

Waldemar den ensomme søslange i Kattegat hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Waldemar den ensomme søslange i Kattegat til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Waldemar den ensomme søslange i Kattegat PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788770903493 1 Waldemar den ensomme søslange i Kattegat MOBI TXT Ebog; Læse GRATIS 2 Waldemar den ensomme søslange i Kattegat DOCX pdf 9788770903493; bøger købe 3 Waldemar den ensomme søslange i Kattegat TXT e-bog; BOg bøger 4 Waldemar den ensomme søslange i Kattegat Rtf e-bog; Hent 9788770903493 Waldemar den ensomme søslange i Kattegat MOBI Doc Fb2; BOg Waldemar den ensomme søslange i Kattegat Fb2 Ibook; BOg Waldemar den ensomme søslange i Kattegat Kindle Ibook; Hent Waldemar den ensomme søslange i Kattegat Docx DJVU 9788770903493; BOg ogg Waldemar den ensomme søslange i Kattegat Djvu Mobi; Hent Waldemar den ensomme søslange i Kattegat Epub Txt 9788770903493; Hent Waldemar den ensomme søslange i Kattegat txt EPUB; Læse GRATIS Download Waldemar den ensomme søslange i Kattegat docx fb2; Bog Waldemar den ensomme søslange i Kattegat FB2 EPUB 9788770903493; Læse GRATIS 9788770903493 Waldemar den ensomme søslange i Kattegat txt doc; Download ogg Waldemar den ensomme søslange i Kattegat DOCX e-bog; Læse GRATIS Waldemar den ensomme søslange i Kattegat PDF bogen; Gratis hent Online Waldemar den ensomme søslange i Kattegat boger doc ; Hent Dansk Waldemar den ensomme søslange i Kattegat bogen Pdf; Download ebook Waldemar den ensomme søslange i Kattegat Mp3 Cd; Gratis hent Online Waldemar den ensomme søslange i Kattegat Mp3 cd;bøger Dansk Waldemar den ensomme søslange i Kattegat lydbøger; Hent Dansk Waldemar den ensomme søslange i Kattegat TXT Ebog;Gratis hent Online Waldemar den ensomme søslange i Kattegat DOC DOCX; Hent Dansk Waldemar den ensomme søslange i Kattegat DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Waldemar den ensomme søslange i Kattegat PDF epub;9788770903493;
download Waldemar den ensomme søslange i Kattegat pdf gratis om Dansk
bibliotek Waldemar den ensomme søslange i Kattegat læses online
Hvor kan jeg Waldemar den ensomme søslange i Kattegat download bogen?
Waldemar den ensomme søslange i Kattegat e-bog gratis
lytte til Waldemar den ensomme søslange i Kattegat audiobook mp3
Waldemar den ensomme søslange i Kattegat læses online
Waldemar den ensomme søslange i Kattegat torrent uden registrering
læse bøg Waldemar den ensomme søslange i Kattegat txt
digitaliseret Waldemar den ensomme søslange i Kattegat pdf
Waldemar den ensomme søslange i Kattegat djvu
elektronisk Waldemar den ensomme søslange i Kattegat mobi
Waldemar den ensomme søslange i Kattegat læse pdf på ipad
Waldemar den ensomme søslange i Kattegat nettet
købe Waldemar den ensomme søslange i Kattegat billige
leje Waldemar den ensomme søslange i Kattegat epub
Waldemar den ensomme søslange i Kattegat free ebook
Waldemar den ensomme søslange i Kattegat online gratis lovligt
lydbøg Waldemar den ensomme søslange i Kattegat gratis ogg

Waldemar den ensomme søslange i Kattegat.pdf
Waldemar den ensomme søslange i Kattegat.ePub
9788770903493.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS