Bog indbundet Tilstandsrapport af Knud Simonsen

Tilstandsrapport


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 1/2017
ISBN: 0900545918294
Sider: 212
Dimensioner: 2.3 mb
Læse Online:1004
Hent bøger:1002

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Tilstandsrapport.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Tilstandsrapport.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Tilstandsrapport Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Tilstandsrapport af Knud Simonsen


Forlagets beskrivelse

Tilstandsrapport er en satirisk realistisk roman om tilstandene i  en østjysk udkant. Egnen er præget af stilstand og H.H. Hvidholt er blevet afskediget. Han har svært ved at finde et nyt job og svært ved at finde en ny kvinde.
Fra sit skattely i Schweiz dukker den veltalende direktør Lübeck op med et projekt han agter at oprette et golf- og feriecenter i en nærliggende grusgrav. Politikerne er begejstrede men i bagbutikken på Carls camping sidder Carl Hvidholt og Storm De lader sig ikke rive med af euforien.
Det lykkes ikke Hvidholt at finde den rigtige kvinde – men det lykkes den rigtige kvinde at finde Hvidholt; imidlertid bringer ledigheden ham i uføre og han finder en elegant men særegen løsning på sine økonomiske problemer. Og alt imens lader egnen sig længe før landbrugspakken indhylle i en liberal stank af slam og gylle.

TILSTANDSRAPPORT er en bredspektret beretning fra en dansk udkant og de er her alle – virkelighedsfjerne politikere smarte direktører den udygtige erhvervschef og den jordbundne landstryger.
 Og Dragsøpigerne ikke at forglemme den eneste erhvervsvirksomhed der klarer sig helt uden offentlige tilskud.… Knud Simonsens roman er en opdatering af den danske folkesjæl.
Knud Simonsens roman er både rå og usødet. Det vil ikke være helt urimeligt at bringe Hans Scherfig i venlig erindring.  Knud Simonsens foregående romaner bl.a. Vestkystbunker Brunkul og Stenbo har alle opnået status som bestsellere.

Tilstandsrapport.pdf

Tilstandsrapport.epub

Tilstandsrapport hent bøger gratis [pdf epub txt]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Tilstandsrapport til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Tilstandsrapport PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Tilstandsrapport PDF Epub; Download free 2 Tilstandsrapport DOC; BOg købe dansk 3 Tilstandsrapport Epub 9788770704755; BOg bøger 4 Tilstandsrapport Rtf e-bog; Download 9788770704755 Tilstandsrapport Kindle eBog; Download Tilstandsrapport Fb2 Ibook; Download Tilstandsrapport Kindle Ibook; Læse Online Tilstandsrapport Docx DJVU 9788770704755; BOg ogg Tilstandsrapport dvd kindle; Hent Tilstandsrapport Epub Txt 9788770704755; Download nettet Tilstandsrapport txt EPUB; Gratis hent Online Tilstandsrapport PDF txt; Læse GRATIS Download Tilstandsrapport Mobi cd 9788770704755; Gratis hent Online Tilstandsrapport Pdf MOBI; ebook Tilstandsrapport Epub e-bog; Hent 9788770704755 Tilstandsrapport TXT bogen; Gratis hent Online Tilstandsrapport bogen Mobi; Hent Dansk Tilstandsrapport djvu bogen; Bog bøger 9788770704755 Tilstandsrapport Mp3 Cd; Gratis hent Online Tilstandsrapport Mp3 cd;Gratis hent Tilstandsrapport audiobook; Hent Dansk Tilstandsrapport PDF Epub MOBI;Hent nettet Tilstandsrapport DOC DOCX; Download bøger Tilstandsrapport Epub PDF; Hent Dansk Tilstandsrapport PDF epub;9788770704755;
Tilstandsrapport free ebook
elektronisk Tilstandsrapport mobi
bibliotek Tilstandsrapport læses online
Tilstandsrapport djvu
leje Tilstandsrapport epub
download Tilstandsrapport pdf gratis om Dansk
Tilstandsrapport læses online
Tilstandsrapport online gratis lovligt
læse bøg Tilstandsrapport txt
Tilstandsrapport nettet
digitaliseret Tilstandsrapport pdf
lydbøg Tilstandsrapport gratis ogg

lytte til Tilstandsrapport audiobook mp3
Hvor kan jeg Tilstandsrapport download bogen?
Tilstandsrapport torrent uden registrering
Tilstandsrapport læse pdf på ipad
Tilstandsrapport e-bog gratis
købe Tilstandsrapport billige
Tilstandsrapport.pdf
Tilstandsrapport.ePub
9788770704755.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS