Kodeord Firewall af Andy McNab

Kodeord Firewall (Audioteket)


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 12/2016
ISBN: 384859502936434
Sider: 211
Dimensioner: 2.6 mb
Læse Online:888
Hent bøger:222

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Kodeord Firewall (Audioteket).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Kodeord Firewall (Audioteket).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Kodeord Firewall (Audioteket) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Kodeord Firewall af Andy McNab


Forlagets beskrivelse

Nick Stone er ikke populær i Secret Intelligence Service. Men han skal bruge penge og accepterer et freelancejob til 300.000 dollars. Jobbet er at kidnappe en russisk mafiaboss og aflevere ham i Sankt Petersborg. Nick tror at hans problemer er løst men de er først ved at begynde.

Nick skal dykke ned i Estlands underverden hvor uforsonlige fjender bekæmper hinanden. Rusland har lanceret en samlet offensiv i cyberspace og forsøger at hacke sig ind på de mest følsomme militærhemmeligheder. Amerikanerne og englænderne forsøger at komme russerne i forkøbet. Mens mafiaen har sin egen brutale løsning på problemerne.

McNab skriver godt og det er tydeligt han kender sit stof indefra fra tiden som elitesoldat i SAS. Både handling og plot er meget realistisk og viser hvor skrøbeligt et samfund der er afhængig af elektronikkens velsignelser i virkeligheden er. – Bibliotekernes lektørudtalelseFil størrelse: 618876 KBIndlæst af: Paul Becker

Kodeord Firewall (Audioteket).pdf

Kodeord Firewall (Audioteket).epub

Kodeord Firewall (Audioteket) hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Kodeord Firewall (Audioteket) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Kodeord Firewall (Audioteket) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 1 Kodeord Firewall (Audioteket) PDF Epub; Læse 2 Kodeord Firewall (Audioteket) DOCX pdf ; GRATIS Download 3 Kodeord Firewall (Audioteket) PDF DOCX; Gratis hent 4 Kodeord Firewall (Audioteket) epub awz; Download Kodeord Firewall (Audioteket) Kindle eBog; ebook Kodeord Firewall (Audioteket) Fb2 Ibook; GRATIS Kodeord Firewall (Audioteket) Kindle Ibook; Læse Online Kodeord Firewall (Audioteket) Txt Doc; BOg ogg Kodeord Firewall (Audioteket) Djvu Mobi; Læse GRATIS Kodeord Firewall (Audioteket) Epub Txt ; Gratis hent Kodeord Firewall (Audioteket) txt EPUB; ebook Bog Kodeord Firewall (Audioteket) docx fb2; Læse GRATIS Download Kodeord Firewall (Audioteket) Mobi cd ; Læse GRATIS Kodeord Firewall (Audioteket) txt doc; ebook Kodeord Firewall (Audioteket) TXT e-bog; Hent Kodeord Firewall (Audioteket) DOCX boken; Gratis hent Online Kodeord Firewall (Audioteket) boken Fb2 ; Hent Dansk Kodeord Firewall (Audioteket) bogen Pdf; Læse Online GRATIS Kodeord Firewall (Audioteket) Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Kodeord Firewall (Audioteket) audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS Kodeord Firewall (Audioteket) MP3; Gratis hent Online Kodeord Firewall (Audioteket) PDF Epub MOBI;bøger Dansk Kodeord Firewall (Audioteket) pdf AWZ e-bog; Gratis hent Kodeord Firewall (Audioteket) Epub PDF; Hent Dansk Kodeord Firewall (Audioteket) PDF epub;;
Kodeord Firewall (Audioteket) djvu
Kodeord Firewall (Audioteket) læses online
download Kodeord Firewall (Audioteket) pdf gratis om Dansk
Kodeord Firewall (Audioteket) nettet
lytte til Kodeord Firewall (Audioteket) audiobook mp3
Kodeord Firewall (Audioteket) læse pdf på ipad
elektronisk Kodeord Firewall (Audioteket) mobi
Kodeord Firewall (Audioteket) free ebook
købe Kodeord Firewall (Audioteket) billige
læse bøg Kodeord Firewall (Audioteket) txt
bibliotek Kodeord Firewall (Audioteket) læses online
Kodeord Firewall (Audioteket) online gratis lovligt
leje Kodeord Firewall (Audioteket) epub
lydbøg Kodeord Firewall (Audioteket) gratis ogg

digitaliseret Kodeord Firewall (Audioteket) pdf
Hvor kan jeg Kodeord Firewall (Audioteket) download bogen?
Kodeord Firewall (Audioteket) torrent uden registrering
Kodeord Firewall (Audioteket) e-bog gratis
Kodeord Firewall (Audioteket).pdf
Kodeord Firewall (Audioteket).ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS