Bog indbundet Sten i det danske landskab af Per Smed

Sten i det danske landskab


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 9/2016
ISBN: 49300393765493
Sider: 234
Dimensioner: 4.7 mb
Læse Online:1112
Hent bøger:222

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Sten i det danske landskab.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Sten i det danske landskab.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Sten i det danske landskab Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Sten i det danske landskab af Per Smed


Forlagets beskrivelse

Per Smeds strandstensbog Sten i det danske landskab foreligger her i ny udgave på Højers Forlag i Aalborg.

Alle de stentyper der er afbildet i bogen kan samles op i Danmark. De er fragtet hertil fra store dele af Norden med isen i istiden. Da Skandinaviens geologi er meget afvekslende kan man lære meget både om vore nabolande og om næsten hele faget geologi ved at bruge bogen. Det er forsøgt at bruge et alment forståeligt sprog med forklaring af fagord sådan at bogen kan bruges i undervisning f.eks. på lejrskoler og på strandstenskurser og ekskursioner.

Bogen er illustreret i farver hele vejen igennem og stenbillederne er bedre og større end i de forrige udgaver. Der er afbildet i alt 162 stentyper mange af dem med mere end ét foto. En del ’nye’ typer er medtaget f.eks. typer man ikke tidligere har været opmærksom på muligheden for at genkende som løse blokke. Desuden sjældnere typer som samlere i de mange danske stenamatør-klubber kunne ønske medtaget. Mere end halvdelen af bogens fotos er fornyet især ved bidrag fra den fremragende fotograf ørelæge Sven Madsen Skørping ved Aalborg. Adskillige andre ’stenelskere’ har også bidraget med fotos.   

De gamle udgavers kapitelinddeling er bibeholdt så læsere vil kunne genkende bogen selv om store dele af teksten er nyskrevet især for at få nye resultater med. Forfatteren har bidraget til at ledeblokke (dvs. sten hvis oprindelige hjemsteder i Norden kan bestemmes) har fået en renæssance inden for istidsforskningen. De nye metoder beskrives i bogen på en måde så de forhåbentlig kan bruges af alle.

Sten i det danske landskab.pdf

Sten i det danske landskab.epub

Sten i det danske landskab hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Sten i det danske landskab til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Sten i det danske landskab PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788792102430 1 Sten i det danske landskab MOBI TXT Ebog; Læse GRATIS 2 Sten i det danske landskab AWZ e-bog; bøger købe 3 Sten i det danske landskab PDF DOCX; Gratis hent 4 Sten i det danske landskab Rtf e-bog; Gratis hent 9788792102430 Sten i det danske landskab MOBI Doc Fb2; bøger Sten i det danske landskab Docx mobi; bøger Sten i det danske landskab Kindle Ibook; Læse Online Sten i det danske landskab Txt Doc; Læse GRATIS Sten i det danske landskab Djvu Mobi; Læse GRATIS Sten i det danske landskab Epub Txt 9788792102430; Hent Sten i det danske landskab doc fb2; bøger Sten i det danske landskab docx fb2; Hent Sten i det danske landskab Mobi cd 9788792102430; bøger Dansk Sten i det danske landskab txt doc; ebook Sten i det danske landskab Epub e-bog; Online nettet Sten i det danske landskab TXT bogen; Læse GRATIS Download Sten i det danske landskab bogen mp3; Gratis hent Læse Sten i det danske landskab boger Awz; Læse Online GRATIS Sten i det danske landskab Mp3 Cd; ebook bøger Sten i det danske landskab audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS 9788792102430 Sten i det danske landskab cd; Gratis hent Online Sten i det danske landskab TXT Ebog;GRATIS Download ebook Sten i det danske landskab DOC DOCX; Hent Dansk Sten i det danske landskab Epub PDF; Download ebook bøger Sten i det danske landskab PDF epub;9788792102430;
Sten i det danske landskab djvu
elektronisk Sten i det danske landskab mobi
købe Sten i det danske landskab billige
digitaliseret Sten i det danske landskab pdf
download Sten i det danske landskab pdf gratis om Dansk
Sten i det danske landskab free ebook
lydbøg Sten i det danske landskab gratis ogg

Sten i det danske landskab online gratis lovligt
Sten i det danske landskab nettet
leje Sten i det danske landskab epub
læse bøg Sten i det danske landskab txt
lytte til Sten i det danske landskab audiobook mp3
Hvor kan jeg Sten i det danske landskab download bogen?
bibliotek Sten i det danske landskab læses online
Sten i det danske landskab torrent uden registrering
Sten i det danske landskab e-bog gratis
Sten i det danske landskab læse pdf på ipad
Sten i det danske landskab læses online
Sten i det danske landskab.pdf
Sten i det danske landskab.ePub
9788792102430.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS