Bog hardback Drømmefangeren af Carsten Graff

Drømmefangeren


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 4/2016
ISBN: 49300393765493
Sider: 243
Dimensioner: 1.3 mb
Læse Online:1001
Hent bøger:777

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Drømmefangeren.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Drømmefangeren.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Drømmefangeren Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hardback Drømmefangeren af Carsten Graff


Forlagets beskrivelse

Peter havde en drøm om at være fri til at bestemme sin løn til at arbejde når han havde lyst og til at bestemme hvem han skulle arbejde sammen med. Hans drøm blev en realitet og i dag er han i den absolutte elite inden for sit felt. Drømmene er ikke aftaget – tværtimod. Nu handler det om milliarderne om at indtage verden og om at gøre mange tusinde mennesker frie som han selv.   

Dette er et både morsomt og ærligt portræt af en af tidens succesrige forretningsmænd som enten vil virke forløsende eller stærkt provokerende. Følg med når Peter rundhåndet deler ud af sine tanker om at være fri – både i følelser og i økonomi. I en let og ufiltreret form fortæller Peter hvordan han har kunnet få mennesker til at udvikles imens de samledes om en sag. Ud over dette kan man læse hvordan han gik fra at være utilpasset og ordblind til at realisere sine vildeste drømme – hvorfor fattigdom er en unødig luksus – hvorfor rigdom kræver en høj grad af selvindsigt – hvorfor man aldrig bør anskaffe sig et vækkeur og om hvordan Peter giftede sig med sin kæreste for at få forretningsmæssig succes.   
Bogen er skrevet af filosoffen Carsten Graff på baggrund af en række samtaler med Peter og de mennesker som er omkring ham. Bogen er også krydret med en række af Graffs skæve vinkler på livet som for eksempel hans ide om at dyrke egoisme som en livsfilosofi. 

Yderligere om bogen: http://www.stemningshotellet.dk

Drømmefangeren.pdf

Drømmefangeren.epub

Drømmefangeren hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Drømmefangeren til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Drømmefangeren PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788799403431 1 Drømmefangeren MOBI TXT Ebog; Læse 9788799403431 2 Drømmefangeren AWZ e-bog; GRATIS Download 3 Drømmefangeren TXT e-bog; Gratis hent 4 Drømmefangeren Rtf e-bog; Download 9788799403431 Drømmefangeren Kindle eBog; bøger Drømmefangeren Fb2 Ibook; Gratis hent Drømmefangeren PDF Doc; GRATIS Download Drømmefangeren Txt Doc; ebook Drømmefangeren dvd kindle; Gratis hent Online Drømmefangeren Epub Txt 9788799403431; Hent Drømmefangeren txt EPUB; Gratis hent Online Drømmefangeren PDF txt; hent Online Drømmefangeren Mobi cd 9788799403431; Gratis hent Online Drømmefangeren txt doc; Download ogg Drømmefangeren TXT e-bog; Gratis hent Drømmefangeren Epub bogen; Gratis hent Online Drømmefangeren boger doc ; Hent Dansk Drømmefangeren boger Awz; Bog bøger 9788799403431 Drømmefangeren audiobook lydbøger; Gratis hent Online Drømmefangeren audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS 9788799403431 Drømmefangeren lydbøger; ebook bøger Drømmefangeren TXT Ebog;Hent nettet Drømmefangeren DOC DOCX; Læse Online GRATIS Drømmefangeren Epub PDF; Hent Dansk Drømmefangeren awz Rtf e-bog;9788799403431;
digitaliseret Drømmefangeren pdf
Hvor kan jeg Drømmefangeren download bogen?
lydbøg Drømmefangeren gratis ogg

læse bøg Drømmefangeren txt
lytte til Drømmefangeren audiobook mp3
bibliotek Drømmefangeren læses online
Drømmefangeren læse pdf på ipad
download Drømmefangeren pdf gratis om Dansk
Drømmefangeren læses online
Drømmefangeren online gratis lovligt
elektronisk Drømmefangeren mobi
Drømmefangeren djvu
Drømmefangeren free ebook
Drømmefangeren nettet
Drømmefangeren torrent uden registrering
leje Drømmefangeren epub
købe Drømmefangeren billige
Drømmefangeren e-bog gratis
Drømmefangeren.pdf
Drømmefangeren.ePub
9788799403431.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS