NÆRSYN af Irina Bjørnø

NÆRSYN


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 11/2016
ISBN: 3425885493990
Sider: 222
Dimensioner: 3.5 mb
Læse Online:1003
Hent bøger:665

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

NÆRSYN.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


NÆRSYN.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

NÆRSYN Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

NÆRSYN af Irina Bjørnø


Forlagets beskrivelse

Denne bog er en samling af forskellige historier om at være ”nærsynet”. Når vi er forelskede vil vi gerne være ”nærsynede” – og nærværende. Så ”nærsynede” at vi mener at den vi er forelskede i er det bedste menneske på jorden. Han eller hun er det smukkeste klogeste og sjoveste menneske i hele verden. Dette er en magisk effekt af ”nærsynet”.

Det er dejligt at opleve ”nærsynet” når jeg har kontakt med naturen. Vinden suser solen varmer mine øjenlåg og frøerne i grusgraven synger bedre end Madonna. Mit brød smager himmelsk når jeg er ”nærsynet” og børn smiler til mig.

Danmark er kåret til det lykkeligste land i verden men hvert tiende minut prøver et menneske i dette lykkelige land at begå selvmord – og for hver tredje lykkes det. Dette er resultatet af vores manglende ”nærsyn” eller nærvær.

Vi hjælper hele verden men vi kan ikke bekæmpe angst og depression hos vore egne børn. Dette er manglende ”nærsyn”. Vi vil sprede demokratiske tanker til hele verden men kan ikke hjælpe naboen med at plukke æbler. Er det at være ”nærsynet”? Vi arbejder sort og taler grimt om hinanden. Dette er ikke at være ”nærsynet”.

”Nærsynet” er en måde at forstå verden på. Prøv et eksperiment. Tænk kun på noget eller nogen som er tæt på dig hele dagen – og ikke på noget andet. Dette er ren terapi og måske får du en åbenbaring.

I denne bog har jeg samlet nogle meget forskellige historier. Alle mine historier er sande og de er skrevet med udgangspunkt i ”nærsynet”. Du vil føle dig nært forbundet med alle de meget forskellige mennesker som medvirker i mine historier. Måske møder du nogle som du kender. Du vil også elske eller hade nogle af dem. Du vil måske også holde af nogle af dem. De er alle sammen er del af den nære verden som er både sårbar og skør. Men uden denne ”nære verden” kan du ikke forstå og opleve den store verden uanset hvor meget du prøver.

“Nærsynet” ligner bedstefars forstørrelsesglas  som er glemt i skuffen. Hvis vi finder det frem og kigger igennem det får vi livets magi tilbage. Denne ”nærværen” er den vigtigste del af vores liv fordi det er HER vores liv foregår hver dag. Og når vi bevæger dig fremad tager vi vores ”nære verden” med os. Denne ”nære verden” er vigtigere end alle store tanker og projekter. Lykken ligger altid i ”nærheden” og ikke tusinder af kilometer borte – i vores ”nære verden”.

Nyd at være ”nærsynet”!

NÆRSYN.pdf

NÆRSYN.epub

NÆRSYN hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary NÆRSYN til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af NÆRSYN PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 1 NÆRSYN PDF Epub; Læse 2 NÆRSYN AWZ e-bog; GRATIS Download 3 NÆRSYN PDF DOCX; Læse Online GRATIS 4 NÆRSYN Rtf e-bog; Download NÆRSYN MOBI Doc Fb2; Download NÆRSYN Fb2 Ibook; Hent NÆRSYN PDF Doc; bøger NÆRSYN Docx DJVU ; ebook NÆRSYN dvd kindle; bøger NÆRSYN FB2 mp3; Hent NÆRSYN doc fb2; ebook Bog NÆRSYN PDF txt; hent Online NÆRSYN FB2 EPUB ; bøger Dansk NÆRSYN Pdf MOBI; Læse GRATIS NÆRSYN PDF e-bog ; Læse GRATIS NÆRSYN PDF bogen; Gratis hent Online NÆRSYN bogen mp3; ebook bøger NÆRSYN djvu bogen; Gratis hent NÆRSYN audiobook lydbøger; Hent Dansk NÆRSYN Mp3 cd;Download ebook NÆRSYN cd; ebook bøger NÆRSYN TXT Ebog;Gratis hent Online NÆRSYN pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS NÆRSYN DOCX TXT e-bog; Download ebook bøger NÆRSYN PDF epub;;
Hvor kan jeg NÆRSYN download bogen?
NÆRSYN læses online
NÆRSYN online gratis lovligt
NÆRSYN free ebook
bibliotek NÆRSYN læses online
lydbog NÆRSYN gratis ogg

lytte til NÆRSYN audiobook mp3
NÆRSYN nettet
NÆRSYN torrent uden registrering
købe NÆRSYN billige
download NÆRSYN pdf gratis om Dansk
NÆRSYN djvu
elektronisk NÆRSYN mobi
digitaliseret NÆRSYN pdf
NÆRSYN e-bog gratis
læse bøg NÆRSYN txt
leje NÆRSYN epub
NÆRSYN læse pdf på ipad
NÆRSYN.pdf
NÆRSYN.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS