Bog paperback De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) af Peter Kelder

De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave)


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 6/2016
ISBN: 6749583434013
Sider: 245
Dimensioner: 4.7 mb
Læse Online:444
Hent bøger:1004

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog paperback De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) af Peter Kelder


Forlagets beskrivelse

Denne bog er skrevet som svar på den første kategori af forespørgsler. De Fem “Tibetanere” eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde bog 2 indeholder et væld af oplysninger som fortsætter hvor Kelders originale værk (nu omdøbt til De Fem “Tibetanere” eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde bog 1) slap. Hvert af bogens kapitler er skrevet af en ekspert på det pågældende område. Første kapitel giver et resumé af historien om oberst Bradford og hans ekspedition til Tibet af hensyn til dem der ikke har læst 1. bog.

Andet kapitel går til de historiske kildeskrifter for at finde svar på spørgsmålet om oberst Bradfords usandsynlige beretning fra Tibet var sand eller opdigtet. Konklusionen er at det Bradford fortæller faktisk kan være gået sådan for sig for der findes talrige veldokumenterede beretninger af tidlige Tibet-farere hvori der er registreret eksempler på magi og mystik som ikke er mindre utrolige end Brad 

Tredje kapitel dokumenterer De Fem “Tibetaneres” virkning ved hjælp af bemærkelsesværdige beretninger fra det virkelige liv fortalt af mennesker der selv har nydt godt af dem.

Fjerde kapitel går i dybden med De Fem “Tibetanere´s” hemmelige energier i et forsøg på at besvare spørgsmålet om hvad det er der giver disse enkle øvelser deres magiske virkning.

Femte kapitel ser på De Fem “Tibetanere” fra en læges synspunkt – en læge der også er yoga-ekspert. Kapitlet gennemgår øvelserne i detaljer og supplerer dem med en mængde nyttige råd.

Sjette og syvende kapitel behandler to emner som blev berørt ganske kort i bog 1: Den gavnlige virkning af rigtig ernæring og kostsammensætning samt energierne i stemme lyd og meditation.

Ottende kapitel afslutter selve bogen med en samtale med en af verdens førende eksperter i tibetansk kultur. Dr. Robert Thurman forklarer De Fem “Tibetanere” set i lyset af Tibets historie og kultur.

“I denne bog vil du stifte bekendtskab med tanker teknikker og visdom som kan give dig styrke forbedre dit helbred forøge din livsglæde og forlænge dit liv. Du opdager bare ikke at du lever længere. Du får for travlt med at nyde livet og leve det fuldt ud.
Jeg ser tit at folk først for alvor begynder at leve livet når de får en livstruende sygdom og er nødt til at tage stilling til deres egen dødelighed. Når det sker oplever de en åndelig og fysisk genfødsel der er så stærk at de får det bedre og i nogle tilfælde ligefrem bliver fuldstændig helbredt for sygdommen. Når denne fornyelsesproces sætter ind stopper aldringen og de bliver yngre. Vent endelig ikke til du står ansigt til ansigt med døden før du sætter foryngelsesprocessen i dit liv i gang. Begynd med det samme. Hensigten med denne bog er at gøre det lettere for dig at gøre lige netop det. Du vil opdage at den indeholder en fantastisk serie enkle øvelser som kaldes De Fem “Tibetanere”. Du vil også finde et væld af oplysninger om kost og åndedræt. Du kan læse om de opløftende resultater folk har opnået ved at arbejde med De Fem “Tibetanere”. Og du vil finde råd fra læger som fortæller om deres viden om og erfaringer med øvelserne.

Men husk på mens du læser de følgende sider at denne bog i virkeligheden ikke handler om ritualer eller øvelser eller teknikker. Dybest set handler den om dig – den enestående skabning du er dine holdninger og det du tror på dine ønsker og håb dine muligheder og din evne til at tage imod livet med glæde og leve det fuldt ud. Videnskaben har bevist at alle vores handlinger og tanker fremkalder fysiske ændringer i vores krop og hjerne. Af samme grund kan du målbevidst ændre dine tanker og handlinger så du opnår de forandringer du har sat dig som mål. Det er netop formålet med øvelserne og teknikkerne i denne bog. Jeg har arbejdet med De Fem “Tibetanere” og de har givet mig en masse. Jeg er overbevist om at hvis du arbejder regelmæssigt med dem og hvis du glad tager del i livet vil du opleve en positiv forandring i både din indstilling og din fysiske sundhed og foryngelsesprocessen vil begynde. Desuden vil du få adgang til den livskraftenergi som er altings kerne og blive i stand til at anvende den. Videnskaben kan nu måle denne energi og er begyndt på at udforske den. Jeg har eksperimenteret ud fra bogens råd om mantra og mantrum og jeg kan mærke hvad de betyder for energien. Det vil jeg gerne fortælle en lille historie om:
“Her er mit råd til dig: Tag imod de værdifulde oplysninger du nu skal til at læse. Kombiner dem med dine egne indsigter og din egen inspiration. Skab så din egen personlige forvandling. Husk at du ikke finder ungdommens kilde ved at lede uden for dig selv. Kilden til alle ting finder man ved at gå ind i sig selv. Begynd med det samme!” Fred. Bernie S. Siegel

De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave).pdf

De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave).epub

De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 1 De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) MOBI TXT Ebog; Læse 2 De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) AWZ e-bog; ebook free 3 De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) Epub ; Gratis hent 4 De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) Rtf e-bog; Download De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) MOBI Doc Fb2; BOg De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) Docx mobi; Online De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) PDF Doc; GRATIS Download De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) Txt Doc; Hent De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) dvd kindle; Download ebook De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) FB2 mp3; ebook bøger De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) doc fb2; Gratis hent Online De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) docx fb2; Hent De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) Mobi cd ; Gratis hent Online De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) Pdf MOBI; Gratis hent Online De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) DOCX e-bog; Læse GRATIS De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) TXT bogen; Hent De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) boger doc ; Hent Dansk De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) boger Awz; Download ebook De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) Mp3 Cd; Gratis hent Online De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) audiobook lydbøger;Download ebook De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) MP3; Hent Dansk De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) PDF Epub MOBI;GRATIS Download ebook De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) DOC DOCX; Læse Online GRATIS De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) Epub PDF; Online Læse GRATIS De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) PDF epub;;
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) torrent uden registrering
download De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) pdf gratis om Dansk
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) djvu
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) læse pdf på ipad
digitaliseret De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) pdf
bibliotek De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) læses online
elektronisk De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) mobi
læse bøg De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) txt
lytte til De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) audiobook mp3
leje De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) epub
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) e-bog gratis
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) free ebook
lydbøg De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) gratis ogg

Hvor kan jeg De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) download bogen?
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) online gratis lovligt
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) nettet
købe De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) billige
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave) læses online
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave).pdf
De Fem Tibetanere bog 2 (2. udgave).ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS