Slip legen løs af Nils Finderup Arne Nielsson Bjarne Lellek

Slip legen løs


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 4/2016
ISBN: 1239584949493
Sider: 237
Dimensioner: 1.7 mb
Læse Online:1002
Hent bøger:1005

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Slip legen løs.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Slip legen løs.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Slip legen løs Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Slip legen løs af Nils Finderup Arne Nielsson Bjarne Lellek


Forlagets beskrivelse

EFTER MANGE ÅR MED STIGENDE KONTROL ER DET PÅ TIDE VI ALLE SKIFTER FOKUS.Mange savner legen i livet – den der holder os oppe når udfordringerne og presset vokser. Den leg der fyldte vores barndom vores skolegang de første jobs forelskelsen og familietiden med energi og optimisme.I denne bog argumenterer coach ARNE NIELSSON og coach/psykolog BJARNE LELLEK for at legen i de senere år er blevet prioriteret ned på både jobbet i skolen i fritiden og i familien. Vi er nemlig efter udenlandsk mønster begyndt at fokusere på effektivitet og besparelser med indførelse af begreber som LEAN-rutiner og PISA-test. Resultatet er ifølge de to forfattere at vi danskere oplever stigende kontrol samt mindre tillid til os og vores specielle evner til at tænke selvstændigt kreativt og fleksibelt med såvel god dømmekraft som følelsesmæssig intelligens. Netop disse evner bliver der ellers rigt brug for at udvikle i den nærmeste fremtid når nye arbejdsgange og teknologier vil ændre alles hverdag. Leg rummer kraften til at genskabe arbejdsglæde give større plus på bundlinjen sikre trivsel styrke relationer og øge kreativiteten – også i den fritid der er blevet mindre af med den øgede kontrol. Leg kan løse op for fastlåste roller affektstorme dårlige mønstre og uenigheder. Vi skal derfor ville legen tage ansvar for den turde udvikle os med den samt ikke mindst træne den med øvelser og handling som denne bog giver masser af anvisninger til.Fil størrelse: 2801 KB

Slip legen løs.pdf

Slip legen løs.epub

Slip legen løs hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Slip legen løs til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Slip legen løs PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Slip legen løs PDF Epub; Gratis hent 2 Slip legen løs AWZ e-bog; Hent 3 Slip legen løs PDF DOCX; BOg bøger 4 Slip legen løs epub awz; Download 9788771804744 Slip legen løs Kindle eBog; ebook Slip legen løs Fb2 Ibook; Hent Slip legen løs Kindle Ibook; bøger Slip legen løs Docx DJVU 9788771804744; BOg ogg Slip legen løs dvd kindle; Gratis hent Online Slip legen løs Epub Txt 9788771804744; Download nettet Slip legen løs txt EPUB; bøger Slip legen løs PDF txt; Læse GRATIS Download Slip legen løs FB2 EPUB 9788771804744; bøger Dansk Slip legen løs Pdf MOBI; Download ogg Slip legen løs Epub e-bog; Gratis hent Slip legen løs Epub bogen; ebook bøger Slip legen løs boken Fb2 9788771804744; ebook bøger 9788771804744 Slip legen løs bogen Pdf; Læse nettet Slip legen løs Mp3 Cd; Hent Dansk Slip legen løs Mp3 cd;bøger Dansk Slip legen løs cd; Hent Dansk Slip legen løs PDF Epub MOBI;Hent nettet Slip legen løs pdf AWZ e-bog; Hent Dansk Slip legen løs DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Slip legen løs awz Rtf e-bog;9788771804744;
leje Slip legen løs epub
bibliotek Slip legen løs læses online
Slip legen løs læse pdf på ipad
lytte til Slip legen løs audiobook mp3
download Slip legen løs pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Slip legen løs download bogen?
Slip legen løs free ebook
elektronisk Slip legen løs mobi
lydbog Slip legen løs gratis ogg

Slip legen løs e-bog gratis
Slip legen løs læses online
købe Slip legen løs billige
digitaliseret Slip legen løs pdf
Slip legen løs nettet
Slip legen løs djvu
læse bøg Slip legen løs txt
Slip legen løs torrent uden registrering
Slip legen løs online gratis lovligt
Slip legen løs.pdf
Slip legen løs.ePub
9788771804744.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS