Storbedrageren Alberti af Hans Lyngby Jepsen

Storbedrageren Alberti


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 3/2016
ISBN: 48483940493849
Sider: 207
Dimensioner: 3.8 mb
Læse Online:1003
Hent bøger:999

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Storbedrageren Alberti.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Storbedrageren Alberti.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Storbedrageren Alberti Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Storbedrageren Alberti af Hans Lyngby Jepsen


Forlagets beskrivelse

P.A. Alberti svindlede for millioner af kroner mens han sad som justitsminister fra 1901 til 1908. Da han til sidst meldte sig selv – kort tid før han ville være blevet afsløret alligevel – affødte det en voldsom reaktion i befolkningen. Men hvordan kunne det overhovedet lade sig gøre at føre en hel nation så grundigt bag lyset? Hans Lyngby Jepsen går tæt på dobbeltmennesket Alberti og på et lille land hvis blåøjethed undertiden bliver dets svaghed.

Hans Lyngby Jepsen (1920-2001) var en dansk skønlitterær forfatter. Han blev født på en fattiggård i Aalborg hvor hans far var forstander. Efter studentereksamen flyttede han fra byen for at studere på Polyteknisk Læreanstalt i København. Hans Lyngby Jepsen debuterede i 1943 med en novelle i Politiken i 1945 udkom hans første novellesamling og i 1946 debuterede han som romanforfatter.

I perioden 1964-88 boede han på Sicilien. Øen dens folk og landskaber blev en stor inspirationskilde for forfatteren der med kærlig humor og den fremmedes distance skildrede dette særegne folkefærd.

Hans Lyngby Jepsen bestred indflydelsesrige poster i både Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere og var i det hele taget en kendt og anerkendt skikkelse i det litterære landskab.Fil størrelse: 771 KB

Storbedrageren Alberti.pdf

Storbedrageren Alberti.epub

Storbedrageren Alberti hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Storbedrageren Alberti til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Storbedrageren Alberti PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788711595428 1 Storbedrageren Alberti PDF Epub; BOg 2 Storbedrageren Alberti AWZ e-bog; ebook free 3 Storbedrageren Alberti TXT e-bog; Læse Online GRATIS 4 Storbedrageren Alberti Rtf e-bog; ebook bøger Storbedrageren Alberti Kindle eBog; BOg Storbedrageren Alberti Fb2 Ibook; BOg Storbedrageren Alberti PDF Doc; ebook dansk Storbedrageren Alberti Docx DJVU 9788711595428; Gratis hent Online 9788711595428 Storbedrageren Alberti dvd kindle; Hent Storbedrageren Alberti Epub Txt 9788711595428; Online Læse GRATIS Storbedrageren Alberti txt EPUB; Gratis hent Online Storbedrageren Alberti PDF txt; bøger Storbedrageren Alberti Mobi cd 9788711595428; Hent Storbedrageren Alberti txt doc; Download ogg Storbedrageren Alberti TXT e-bog; Læse GRATIS Storbedrageren Alberti Epub bogen; ebook bøger Storbedrageren Alberti boger doc ; ebook bøger 9788711595428 Storbedrageren Alberti boger Awz; Læse nettet Storbedrageren Alberti Mp3 Cd; Gratis hent Online Storbedrageren Alberti Mp3 cd;Gratis hent Storbedrageren Alberti lydbøger; Gratis hent Online Storbedrageren Alberti TXT Ebog;Hent nettet Storbedrageren Alberti DOC DOCX; Hent Dansk Storbedrageren Alberti Epub PDF; Hent Dansk Storbedrageren Alberti PDF epub;9788711595428;
Storbedrageren Alberti e-bog gratis
lydbog Storbedrageren Alberti gratis ogg

Storbedrageren Alberti torrent uden registrering
lytte til Storbedrageren Alberti audiobook mp3
Hvor kan jeg Storbedrageren Alberti download bogen?
Storbedrageren Alberti læse pdf på ipad
læse bøg Storbedrageren Alberti txt
digitaliseret Storbedrageren Alberti pdf
Storbedrageren Alberti free ebook
leje Storbedrageren Alberti epub
elektronisk Storbedrageren Alberti mobi
bibliotek Storbedrageren Alberti læses online
Storbedrageren Alberti online gratis lovligt
købe Storbedrageren Alberti billige
Storbedrageren Alberti læses online
download Storbedrageren Alberti pdf gratis om Dansk
Storbedrageren Alberti nettet
Storbedrageren Alberti djvu
Storbedrageren Alberti.pdf
Storbedrageren Alberti.ePub
9788711595428.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS