Når man kysser i august af Sissel-Jo Gazan

Når man kysser i august


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 10/2015
ISBN: 4394857339010
Sider: 231
Dimensioner: 3.9 mb
Læse Online:1004
Hent bøger:999

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Når man kysser i august.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Når man kysser i august.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Når man kysser i august Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Når man kysser i august af Sissel-Jo Gazan


Forlagets beskrivelse

Når man kysser i august føder man i april. Romanen er eventyret om hvordan Aprils forældre fandt hinanden og det hele begyndte. Og om de to drengebørns uventede opdukken om Miss Matties og hendes lysekrone om træskærere og historiefortællere om folkene i byen og deres magiske øjeblikke. Men også om planlægning og tilfældigheder skæbne og magtesløshed. Og først og fremmest historien om April Sommer der blev født i maj.“Fortryllende. Sproget sprudler som et festfyrværkeri i Sissel-Jo Gazans charmerende eventyrroman … Hendes sprogtalent svæver langtover normalprosaens triste lavland … Lover godt for det kommende forfatterskab.”Susanne Bjertrup Weekend Avisen“… Nøgtern og med en indsigt man ikke finder hos mange på 21 år. Det er en foruroligende fornem debut.”Steffen Larsen Det Fri Aktuelt“Sissel-Jo Gazan leger med læseren. Et drillesygt opbud af dramatiske utroligheder fortalt i et smidigt og ligefremt sprog. Det er sjældent at møde en så veldrejet debutroman.”Anne Birgitte Nørgaard Vendsyssel Tidende“Sissel-Jo Gazan er et nyt forfatternavn der er værd at lægge mærke til. Den 21-årige pige har skrevet en debutroman som hæver sig op over det almindelige med en skarp følsomhed og psykologisk indsigt. ’Når man kysser i august’ er en befriende historie om seksualitet parforhold og familiebånd … Det hele er romantisk uden at være det for meget … “Charlotte Kabell Alt For DamerneFil størrelse: 265779 KBIndlæst af: Vibeke Søllested

Når man kysser i august.pdf

Når man kysser i august.epub

Når man kysser i august hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Når man kysser i august til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Når man kysser i august PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 1 Når man kysser i august MOBI TXT Ebog; Gratis hent 2 Når man kysser i august DOCX pdf ; GRATIS Download 3 Når man kysser i august TXT e-bog; Gratis hent 4 Når man kysser i august epub awz; Hent Når man kysser i august MOBI Doc Fb2; Læse GRATIS Når man kysser i august Docx mobi; BOg Når man kysser i august Kindle Ibook; GRATIS Download Når man kysser i august Txt Doc; Gratis hent Online Når man kysser i august dvd kindle; Hent Når man kysser i august Epub Txt ; Online Læse GRATIS Når man kysser i august doc fb2; ebook Bog Når man kysser i august PDF txt; bøger Når man kysser i august FB2 EPUB ; Gratis hent Online Når man kysser i august txt doc; Læse GRATIS Når man kysser i august TXT e-bog; Hent Når man kysser i august DOCX boken; Læse GRATIS Download Når man kysser i august boger doc ; ebook bøger Når man kysser i august bogen Pdf; Læse nettet Når man kysser i august Mp3 Cd; Hent Dansk Når man kysser i august audiobook lydbøger;Gratis hent Når man kysser i august cd; Gratis hent Online Når man kysser i august TXT Ebog;bøger Dansk Når man kysser i august pdf AWZ e-bog; Hent Dansk Når man kysser i august Epub PDF; Hent Dansk Når man kysser i august awz Rtf e-bog;;
Når man kysser i august free ebook
læse bøg Når man kysser i august txt
Når man kysser i august læse pdf på ipad
digitaliseret Når man kysser i august pdf
Hvor kan jeg Når man kysser i august download bogen?
Når man kysser i august djvu
Når man kysser i august torrent uden registrering
lydbog Når man kysser i august gratis ogg

lytte til Når man kysser i august audiobook mp3
download Når man kysser i august pdf gratis om Dansk
Når man kysser i august online gratis lovligt
elektronisk Når man kysser i august mobi
købe Når man kysser i august billige
Når man kysser i august nettet
Når man kysser i august læses online
bibliotek Når man kysser i august læses online
Når man kysser i august e-bog gratis
leje Når man kysser i august epub
Når man kysser i august.pdf
Når man kysser i august.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS