Genesis af Karin Slaughter

Genesis


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 2/2017
ISBN: 5848594859485
Sider: 229
Dimensioner: 4.5 mb
Læse Online:999
Hent bøger:444

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Genesis.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Genesis.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Genesis Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Genesis af Karin Slaughter


Forlagets beskrivelse

Den nyeste Slaughter-krimi er intens og rå spænding fra første til sidste side.Få skriver spændingsromaner som Karin Slaughter hvis thrillere har placeret hende på toppen af verdens bestsellerlister. Også herhjemme har hun slået sit navn fast og får stadig flere trofaste læsere.”Slaughter er mesterlig til at bygge sine romaner op så de hele tiden holder dig på et dirrende spændingsfelt. Det er på sin vis ganske traditionelle kriminalromaner der bygger på det bedste af den amerikanske krimitradition hvor du er underholdt fra fra første til sidste side.”-Vejle Amts Folkeblad.En alvorligt såret kvinde buringes til skadestuen. Kvinden er blevet ramt af en bil men eftersom hun er nøgen og har været udsat for brutal vold står det hurtigt klart at hun har været offer for en person med et yderst forskruet sind.Tre år tidligere flyttede restmediciner Sara Linton til Atlanta i håb om at lade sine tragiske fortid bag sig. Nu arbejder hun som læge og forsøger samtidig at få sit liv tilbage på rette spor. Men da den brutalt sårede kvinde bringes ind på skadestuen bliver Sara ufrivilligt trukket tilbage til den verden af vold og mord som hun havde forladt.Da kriminalkommisær Will Trent opsøger ulykkestedet finder han et torturkammer begravet langt nede i jorden. Et fund der peger på at Saras patient blot er det første offer for en syg sadistisk morder. Snart befinder Will Trent hans partner Faith Mitchell og Sara Linton sig på en vanvittig jagt på en morder som er parat til at myrde igen.Oversat af Henrik Enemark SørensenEn hårdhudet thriller fuld af energi. Slaughter formår på mesterlig vis at lade det fremragende plot udspille sig.Fil størrelse: 789 KB

Genesis.pdf

Genesis.epub

Genesis hent bøger gratis [pdf epub txt]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Genesis til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Genesis PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788792639332 1 Genesis MOBI TXT Ebog; Download free 2 Genesis DOC; BOg købe dansk 3 Genesis TXT e-bog; Hent 4 Genesis Rtf e-bog; ebook bøger Genesis MOBI Doc Fb2; BOg Genesis Fb2 Ibook; Download Genesis PDF Doc; GRATIS Download Genesis Txt Doc; bøger ogg Genesis Djvu Mobi; Gratis hent Online Genesis Epub Txt 9788792639332; Online Læse GRATIS Genesis txt EPUB; ebook Bog Genesis PDF txt; bøger Genesis FB2 EPUB 9788792639332; Gratis hent Online Genesis Pdf MOBI; bøger nettet Genesis TXT e-bog; Online nettet Genesis PDF bogen; Læse GRATIS Download Genesis bogen Mobi; Gratis hent Læse Genesis e-bog Fb2; Læse nettet Genesis audiobook lydbøger; ebook bøger Genesis audiobook lydbøger;bøger Dansk Genesis audiobook; Gratis hent Online Genesis PDF Epub MOBI;Gratis hent Online Genesis pdf AWZ e-bog; Download bøger Genesis Epub PDF; Online Læse GRATIS Genesis PDF epub;9788792639332;
leje Genesis epub
Genesis læse pdf på ipad
digitaliseret Genesis pdf
Genesis free ebook
Genesis læses online
læse bøg Genesis txt
bibliotek Genesis læses online
Genesis online gratis lovligt
Genesis e-bog gratis
elektronisk Genesis mobi
download Genesis pdf gratis om Dansk
købe Genesis billige
Genesis nettet
lydbog Genesis gratis ogg

Genesis djvu
Hvor kan jeg Genesis download bogen?
lytte til Genesis audiobook mp3
Genesis torrent uden registrering
Genesis.pdf
Genesis.ePub
9788792639332.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS