Bog indbundet Nye måder at være bibliotek på af Elsebeth Tank

Nye måder at være bibliotek på


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 8/2015
ISBN: 6749583434013
Sider: 229
Dimensioner: 4.0 mb
Læse Online:1003
Hent bøger:999

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Nye måder at være bibliotek på.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Nye måder at være bibliotek på.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Nye måder at være bibliotek på Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Nye måder at være bibliotek på af Elsebeth Tank


Forlagets beskrivelse

På bibliotekernes vej fra den gamle til den ny verden er deres bestemmelse blevet mere diffus. Forestillingerne om hvad der kan ske i bibliotekssammenhænge er i stort omfang sat fri. Det skaber usikkerhed om hvem bibliotekerne er ved at blive? Hvilken vision værdigrund og etik de forbinder sig til? Hvilke kvaliteter de stræber efter at levere?

Nye-måder-at-være-bibliotek-på begrunder væsentligheden i at genfinde og formulere vitale og kraftfulde biblioteksidentiteter. Bogen gennemgår lærerige eksempler fra senere års udvikling af biblioteker som velfærdsinstitutioner. Her fra diskuterer den kernebegreber som loyalitet kvalitet professionalisme medborgerskab og værdigrund. Den mener at disse centrale begreber har brug for frisk ilt og at de aktivt skal reddes med over og genforstås i den ny verdens biblioteker. 
Elsebeth Tank arbejder som udviklingspartner for biblioteker i Norden. Hun har tidligere været stadsbibliotekar i Malmø direktør for Nota kultur- og bibliotekschef i Køge Kommune og formand for Bibliotekarforbundet.
“Flot grundig og inspirerende analyse for alle hvis hjerte banker for folkebibliotekets fremtid”Lektør om ’Folkebibliotekernes tilstand’ udgivet som e-bog 2015 af samme forfatter

Nye måder at være bibliotek på.pdf

Nye måder at være bibliotek på.epub

Nye måder at være bibliotek på hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Nye måder at være bibliotek på til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Nye måder at være bibliotek på PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 1 Nye måder at være bibliotek på MOBI TXT Ebog; Læse 2 Nye måder at være bibliotek på AWZ e-bog; GRATIS Download 3 Nye måder at være bibliotek på PDF DOCX; ebook 4 Nye måder at være bibliotek på epub awz; ebook bøger Nye måder at være bibliotek på Kindle eBog; Hent nettet Nye måder at være bibliotek på Fb2 Ibook; BOg Nye måder at være bibliotek på Kindle Ibook; ebook dansk Nye måder at være bibliotek på Txt Doc; ebook Nye måder at være bibliotek på dvd kindle; Gratis hent Online Nye måder at være bibliotek på Epub Txt ; ebook bøger Nye måder at være bibliotek på txt EPUB; bøger Nye måder at være bibliotek på docx fb2; ebook Dansk Nye måder at være bibliotek på Mobi cd ; Hent Nye måder at være bibliotek på Pdf MOBI; Download ogg Nye måder at være bibliotek på DOCX e-bog; Hent Nye måder at være bibliotek på PDF bogen; Gratis hent Online Nye måder at være bibliotek på boken Fb2 ; ebook bøger Nye måder at være bibliotek på bogen Pdf; Læse nettet Nye måder at være bibliotek på audiobook lydbøger; ebook bøger Nye måder at være bibliotek på audiobook lydbøger;Gratis hent Nye måder at være bibliotek på lydbøger; GRATIS Download Nye måder at være bibliotek på PDF Epub MOBI;Gratis hent Online Nye måder at være bibliotek på DOC DOCX; Download bøger Nye måder at være bibliotek på Epub PDF; Hent Dansk Nye måder at være bibliotek på PDF epub;;
lytte til Nye måder at være bibliotek på audiobook mp3
Nye måder at være bibliotek på torrent uden registrering
Nye måder at være bibliotek på e-bog gratis
bibliotek Nye måder at være bibliotek på læses online
lydbøg Nye måder at være bibliotek på gratis ogg

Nye måder at være bibliotek på læse pdf på ipad
Nye måder at være bibliotek på nettet
leje Nye måder at være bibliotek på epub
Nye måder at være bibliotek på læses online
Hvor kan jeg Nye måder at være bibliotek på download bogen?
digitaliseret Nye måder at være bibliotek på pdf
Nye måder at være bibliotek på free ebook
købe Nye måder at være bibliotek på billige
læse bøg Nye måder at være bibliotek på txt
Nye måder at være bibliotek på djvu
download Nye måder at være bibliotek på pdf gratis om Dansk
elektronisk Nye måder at være bibliotek på mobi
Nye måder at være bibliotek på online gratis lovligt
Nye måder at være bibliotek på.pdf
Nye måder at være bibliotek på.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS