De frosne flammer af Jens Henrik Jensen

De frosne flammer (Oxen nr. 3)


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 2/2017
ISBN: 4839410093862
Sider: 222
Dimensioner: 3.0 mb
Læse Online:1006
Hent bøger:1110

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

De frosne flammer (Oxen nr. 3).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


De frosne flammer (Oxen nr. 3).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

De frosne flammer (Oxen nr. 3) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

De frosne flammer af Jens Henrik Jensen


Forlagets beskrivelse

Krigsveteranen Niels Oxen formodes omkommet under en ulykke på havet. I virkeligheden sunder han sig på en ø i den svenske skærgård hvor han spekulerer over sit livs dilemma.Opdager lederne af det hemmelige magtnetværk Danehof at deres attentat mod ham er slået fejl vil de indlede en sand menneskejagt for at dræbe ham. Opdager det danske politi at han er i live vil han blive eftersøgt og anklaget for et mord han ikke har begået.Mod alle odds beslutter Oxen sig for at tage kampen op mod overmagten. Gør han det ikke er han dømt til evig flugt – uden chance for at gense sin søn.Stillet over for en umulig opgave kontakter han sin tidligere makker fra PET Margrethe Franck som imidlertid er fyret og arbejder som kassedame og hotelopvasker. De to slår sig igen sammen med den tidligere PET-chef Axel Mossman og hans nevø. Kampen mod Danehof har haft skæbnesvangre konsekvenser for dem alle. De er som frosne flammer og de kan kun få deres liv tilbage ved at besejre de mørke mænd. Hvordan slås man mod en usynlig fjende?Jens Henrik Jensen (f. 1963) forfatter og journalist slog igennem med Kazanski-trilogien Kællingen i Kraków (1997) Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002). Han udgav dereft er den anmelderroste bestsellerserie om kriminalassistent Nina Portland Økseskibet (2004) Kulmanden (2007) og Spøgelsesfangen (2010). I 2012 udkom De hængte hunde og i 2014 De mørke mænd første og andet bind i en serie med krigsveteranen Niels Oxen. Jens Henrik Jensens bøger er udgivet i en række europæiske lande.Fil størrelse: 954 KB

De frosne flammer (Oxen nr. 3).pdf

De frosne flammer (Oxen nr. 3).epub

De frosne flammer (Oxen nr. 3) hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary De frosne flammer (Oxen nr. 3) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af De frosne flammer (Oxen nr. 3) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788740028720 1 De frosne flammer (Oxen nr. 3) MOBI TXT Ebog; Gratis hent 2 De frosne flammer (Oxen nr. 3) DOC; Gratis hent Online 3 De frosne flammer (Oxen nr. 3) PDF DOCX; BOg bøger 4 De frosne flammer (Oxen nr. 3) Rtf e-bog; Gratis hent 9788740028720 De frosne flammer (Oxen nr. 3) Kindle eBog; ebook De frosne flammer (Oxen nr. 3) Docx mobi; GRATIS De frosne flammer (Oxen nr. 3) PDF Doc; Hent De frosne flammer (Oxen nr. 3) Docx DJVU 9788740028720; Læse GRATIS De frosne flammer (Oxen nr. 3) dvd kindle; Læse GRATIS De frosne flammer (Oxen nr. 3) FB2 mp3; Hent De frosne flammer (Oxen nr. 3) txt EPUB; Gratis hent Online De frosne flammer (Oxen nr. 3) docx fb2; ebook Dansk De frosne flammer (Oxen nr. 3) Mobi cd 9788740028720; Gratis hent Online De frosne flammer (Oxen nr. 3) Pdf MOBI; Download ogg De frosne flammer (Oxen nr. 3) Epub e-bog; Hent 9788740028720 De frosne flammer (Oxen nr. 3) PDF bogen; Gratis hent Online De frosne flammer (Oxen nr. 3) bogen mp3; Online GRATIS Download De frosne flammer (Oxen nr. 3) djvu bogen; Hent ogg De frosne flammer (Oxen nr. 3) Mp3 Cd; Gratis hent Online De frosne flammer (Oxen nr. 3) audiobook lydbøger;Gratis hent De frosne flammer (Oxen nr. 3) lydbøger; ebook bøger De frosne flammer (Oxen nr. 3) PDF Epub MOBI;bøger Dansk De frosne flammer (Oxen nr. 3) DOC DOCX; Gratis hent De frosne flammer (Oxen nr. 3) Epub PDF; Hent Dansk De frosne flammer (Oxen nr. 3) awz Rtf e-bog;9788740028720;
Hvor kan jeg De frosne flammer (Oxen nr. 3) download bogen?
bibliotek De frosne flammer (Oxen nr. 3) læses online
download De frosne flammer (Oxen nr. 3) pdf gratis om Dansk
lydbog De frosne flammer (Oxen nr. 3) gratis ogg

De frosne flammer (Oxen nr. 3) læse pdf på ipad
elektronisk De frosne flammer (Oxen nr. 3) mobi
De frosne flammer (Oxen nr. 3) djvu
læse bøg De frosne flammer (Oxen nr. 3) txt
De frosne flammer (Oxen nr. 3) online gratis lovligt
leje De frosne flammer (Oxen nr. 3) epub
De frosne flammer (Oxen nr. 3) torrent uden registrering
De frosne flammer (Oxen nr. 3) nettet
De frosne flammer (Oxen nr. 3) læses online
lytte til De frosne flammer (Oxen nr. 3) audiobook mp3
De frosne flammer (Oxen nr. 3) free ebook
købe De frosne flammer (Oxen nr. 3) billige
De frosne flammer (Oxen nr. 3) e-bog gratis
digitaliseret De frosne flammer (Oxen nr. 3) pdf
De frosne flammer (Oxen nr. 3).pdf
De frosne flammer (Oxen nr. 3).ePub
9788740028720.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS