Bog hæftet Luppen på gruppen af Camilla Raymond i samarbejde med Lone Spliid

Luppen på gruppen


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 6/2016
ISBN: 4839410093862
Sider: 226
Dimensioner: 2.7 mb
Læse Online:777
Hent bøger:665

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Luppen på gruppen.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Luppen på gruppen.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Luppen på gruppen Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hæftet Luppen på gruppen af Camilla Raymond i samarbejde med Lone Spliid


Forlagets beskrivelse

Vil du gerne udvikle din medarbejder- eller ledergruppe? Drømmer du om at få flere af gruppens stemmer i spil på jeres møder og vurderer du at gruppen har et større potentiale for at arbejde endnu bedre sammen? Måske oplever du endda at gruppens dynamik af og til står i vejen for de opgaver som du ønsker at dine medarbejdere skal koncentrere sig om? Hvis det er tilfældet så er denne bog noget for dig.

Bogen LUPPEN PÅ GRUPPEN giver dig 4 værktøjer der hjælper dig med at få vendt gruppens dynamik så flere af gruppens gode kræfter kommer i spil og flere tager et medansvar for det de er utilfredse med:

• Gruppeluppen
• Gruppehåndslaget
• Involveringscirklen
• Bekræftende samtaler

LUPPEN PÅ GRUPPEN er en værktøjsbog til ledere med personaleansvar og til projektledere og konsulenter der faciliterer gruppers arbejde i både private og offentlige virksomheder.

Letlæselig og direkte omsættelig i en travl hverdag. Igennem en lang række konkrete eksempler illustrerer bogen nogle af de udfordringer som det at arbejde i grupper giver – men bedst af alt – suppleret af et refleksionsafsnit til lederen som ønsker den bedst mulige gruppedynamik. Bogen holder således et spejl op foran dit personlige lederskab samtidig med at den præsenterer forskellige retninger du kan tage.”
– Jane Sandberg Museumsdirektør ENIGMA – Museum for post tele og kommunikation

Luppen på gruppen.pdf

Luppen på gruppen.epub

Luppen på gruppen hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Luppen på gruppen til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Luppen på gruppen PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Download ebook 9788771581324 1 Luppen på gruppen MOBI TXT Ebog; bøger købe 2 Luppen på gruppen AWZ e-bog; Hent 3 Luppen på gruppen PDF DOCX; Læse Online GRATIS 4 Luppen på gruppen epub awz; Gratis hent 9788771581324 Luppen på gruppen MOBI Doc Fb2; BOg Luppen på gruppen Docx mobi; Gratis hent Luppen på gruppen PDF Doc; GRATIS Download Luppen på gruppen Txt Doc; Hent 9788771581324 Luppen på gruppen dvd kindle; Hent Luppen på gruppen Epub Txt 9788771581324; ebook bøger Luppen på gruppen txt EPUB; Læse GRATIS Download Luppen på gruppen PDF txt; bøger Luppen på gruppen Mobi cd 9788771581324; Læse GRATIS 9788771581324 Luppen på gruppen txt doc; Hent Luppen på gruppen DOCX e-bog; Gratis hent Luppen på gruppen PDF bogen; Hent Luppen på gruppen boger doc ; Online GRATIS Download Luppen på gruppen bogen Pdf; Hent ogg Luppen på gruppen audiobook lydbøger; Gratis hent Online Luppen på gruppen audiobook lydbøger;Download ebook Luppen på gruppen cd; GRATIS Download Luppen på gruppen TXT Ebog;Gratis hent Online Luppen på gruppen pdf AWZ e-bog; Gratis hent Luppen på gruppen Epub PDF; Download ebook bøger Luppen på gruppen awz Rtf e-bog;9788771581324;
leje Luppen på gruppen epub
digitaliseret Luppen på gruppen pdf
Luppen på gruppen online gratis lovligt
lydbøg Luppen på gruppen gratis ogg

købe Luppen på gruppen billige
Luppen på gruppen nettet
Luppen på gruppen free ebook
lytte til Luppen på gruppen audiobook mp3
Luppen på gruppen læse pdf på ipad
Luppen på gruppen djvu
elektronisk Luppen på gruppen mobi
Hvor kan jeg Luppen på gruppen download bogen?
læse bøg Luppen på gruppen txt
Luppen på gruppen e-bog gratis
Luppen på gruppen torrent uden registrering
bibliotek Luppen på gruppen læses online
download Luppen på gruppen pdf gratis om Dansk
Luppen på gruppen læses online
Luppen på gruppen.pdf
Luppen på gruppen.ePub
9788771581324.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS