Bølle-Bob og Leslie af Gunnar Geertsen

Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2)


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 11/2015
ISBN: 384859502936434
Sider: 205
Dimensioner: 4.0 mb
Læse Online:1004
Hent bøger:1003

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bølle-Bob og Leslie af Gunnar Geertsen


Forlagets beskrivelse

I denne bogkommer der en ny drengi skolen.Han hedder Leslie.Alle sigerhan er tyv.Det tror Bølle-Bob ikke.Men så bliverBølle-Bob fanget.Og lukket inde.Og bundet.Og…Bølle-Bobs cykel er blevet stjålet. De fleste tror den nye dreng Leslie har taget den men ikke Bølle-Bob. Bølle-Bob finder sin cykel på ladet af en lastbil og bliver fanget af cykeltyvene… men Leslie er der også. Har han mon alligevel noget med det at gøre?Dette er den anden bog i serien med læs-let krimier om Bølle-Bob. (Lix 6 lettal 16)Der er i alt 9 bøger i serien i 3 forskellige sværhedsgrader (A B og C-niveau).Det er selvstændige historier alle bygget op som spændingsromaner/krimier i universet omkring Bølle-Bob Valde Underbid og alle de andre.De er alle skrevet af Gunnar Geertsen som er ophavsmand til hele universet omkring Bølle-Bob; sange film teatermanuskript m.m.Bøgernes reale sværhedsgrad er en skønssag. Vi har forsøgt at vurdere alle disse faktorer og sværhedsgraden er udtrykt i bøgernes nummer i serien ikke i LIX-tallet. Således anses f. eks. A2 for sværere end A1 selvom A2 har lavere LIX-tal end A1. Det anbefales derfor at børnene læser bøgerne i denne nummerækkefølge.Derimod er selve handlingen opbygget ens i alle bøgerne. Begynderlæseres begrebsverden er på et langt højere niveau end deres læsefærdighed og det er en af ideerne bag Bølle-Bog Serien at den tager højde for dette misforhold; altså “taler op” til børnene.Derfor er bøgernes personer ældre end læserne og historierne er konstrueret som voksnes krimier. Der er lagt vægt på en meget dramatisk handling som ikke er mere “barnlig” i serie A end i serie C ligesom personernes konflikter og problemer – som selvfølgelig er set med barneøjne – er alment menneskelige. Derfor er bøgerne også velegnede til ældre børn i specialundervisningenForskellen på historierne er således ikke den ydre handling men fra serie B er indbygget en slags “læs-og-forstå-funktion” hvor f. eks. en persons bevæggrunde og visse begivenheder ikke altid er forklaret men skal forstås på baggrund af personens tidligere handlinger. Dermed stilles der i serie B og C større krav til tekstforståelsen.Fil størrelse: 3915 KB

Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2).pdf

Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2).epub

Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) hent bøger gratis [pdf epub txt]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) MOBI TXT Ebog; Læse GRATIS 2 Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) DOC; BOg købe dansk 3 Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) PDF DOCX; Download 4 Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Rtf e-bog; Gratis hent 9788791104329 Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Kindle eBog; Læse GRATIS Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Docx mobi; BOg Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Kindle Ibook; bøger Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Txt Doc; Hent 9788791104329 Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Djvu Mobi; Læse GRATIS Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) FB2 mp3; Online Læse GRATIS Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) txt EPUB; Hent 9788791104329 Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) docx fb2; bøger Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) FB2 EPUB 9788791104329; bøger Dansk Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Pdf MOBI; Download ogg Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) DOCX e-bog; Læse GRATIS Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) TXT bogen; Hent Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) bogen Mobi; ebook bøger 9788791104329 Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) djvu bogen; Læse Online GRATIS Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) audiobook lydbøger; Hent Dansk Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Mp3 cd;bøger Dansk Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) MP3; Hent Dansk Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) PDF Epub MOBI;Hent nettet Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) pdf AWZ e-bog; Hent Dansk Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) Epub PDF; Online Læse GRATIS Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) PDF epub;9788791104329;
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) læse pdf på ipad
bibliotek Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) læses online
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) online gratis lovligt
købe Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) billige
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) free ebook
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) nettet
læse bøg Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) txt
lydbog Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) gratis ogg

digitaliseret Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) pdf
elektronisk Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) mobi
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) djvu
leje Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) epub
Hvor kan jeg Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) download bogen?
lytte til Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) audiobook mp3
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) e-bog gratis
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) læses online
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) torrent uden registrering
download Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2) pdf gratis om Dansk
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2).pdf
Bølle-Bob og Leslie (Bølle Bøger nr. 2).ePub
9788791104329.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS