Socialdemokratiske tænkere af Niels Finn Christiansen Claus Bryld Jørn Henrik Petersen

Socialdemokratiske tænkere


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 11/2016
ISBN: 49300393765493
Sider: 225
Dimensioner: 4.8 mb
Læse Online:1005
Hent bøger:999

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Socialdemokratiske tænkere.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Socialdemokratiske tænkere.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Socialdemokratiske tænkere Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Socialdemokratiske tænkere af Niels Finn Christiansen Claus Bryld Jørn Henrik Petersen


Forlagets beskrivelse

Marxisme liberalisme og konservatisme er for de fleste velkendte idétraditioner. Men de færreste er blevet introduceret til en af det 20. århundredes mest betydningsfulde ideologier nemlig socialdemokratisme.SOCIALDEMOKRATISKE TÆNKERE introducerer 17 af de største og mest indflydelsesrige socialdemokratiske tænkere opdelt i tre historiske faser: Rødderne Storhedstiden og Nye tider. Til første fase hører blandt andre Karl Marx Eduard Bernstein og Karl Kautsky til Storhedstiden hører K.K. Steincke John Maynard Keynes og Harvig Frisch m.fl. og til Nye tider hører blandt andre Anthony Giddens Mogens Lykketoft og Joseph Stiglitz.SOCIALDEMOKRATISKE TÆNKERE er skrevet af en lang række prominente danske og nordiske forskere og ud over at introducere tænkerne beskriver hvert kapitel også hvordan de har bidraget til den socialdemokratiske idétradition. Samlet tegner bidragene et billede af hvor socialdemokratismen er på vej hen.En bog for alle der vil blive klogere på det socialdemokratiske tankegods og på socialdemokratiets og socialdemokratismens historie.Bidragydere: Claus Bryld Steen Christensen Anders Dybdal Uffe Jakobsen Jørn Henrik Petersen Lars Andersen Niels Finn Christiansen Yvonne Hirdmann Henrik Dahl Olav Njølstad Søren Kolstrup Kristian Weise Jens Jonatan Steen.Fil størrelse: 450 KB

Socialdemokratiske tænkere.pdf

Socialdemokratiske tænkere.epub

Socialdemokratiske tænkere hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Socialdemokratiske tænkere til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Socialdemokratiske tænkere PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788775148882 1 Socialdemokratiske tænkere MOBI TXT Ebog; bøger købe 2 Socialdemokratiske tænkere DOCX pdf 9788775148882; GRATIS Download 3 Socialdemokratiske tænkere TXT e-bog; Læse Online GRATIS 4 Socialdemokratiske tænkere Rtf e-bog; Download 9788775148882 Socialdemokratiske tænkere Kindle eBog; BOg Socialdemokratiske tænkere Docx mobi; BOg Socialdemokratiske tænkere Kindle Ibook; BOg dansk Socialdemokratiske tænkere Docx DJVU 9788775148882; Hent 9788775148882 Socialdemokratiske tænkere Djvu Mobi; Læse GRATIS Socialdemokratiske tænkere Epub Txt 9788775148882; Gratis hent Socialdemokratiske tænkere doc fb2; bøger Socialdemokratiske tænkere docx fb2; Læse GRATIS Download Socialdemokratiske tænkere FB2 EPUB 9788775148882; bøger Dansk Socialdemokratiske tænkere txt doc; Hent Socialdemokratiske tænkere Epub e-bog; Læse GRATIS Socialdemokratiske tænkere DOCX boken; Læse GRATIS Download Socialdemokratiske tænkere boken Fb2 9788775148882; ebook bøger 9788775148882 Socialdemokratiske tænkere bogen Pdf; Læse nettet Socialdemokratiske tænkere audiobook lydbøger; Læse GRATIS Download Socialdemokratiske tænkere audiobook lydbøger;bøger Dansk Socialdemokratiske tænkere audiobook; Hent Dansk Socialdemokratiske tænkere PDF Epub MOBI;Hent nettet Socialdemokratiske tænkere pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Socialdemokratiske tænkere Epub PDF; Hent Dansk Socialdemokratiske tænkere PDF epub;9788775148882;
elektronisk Socialdemokratiske tænkere mobi
Socialdemokratiske tænkere læses online
bibliotek Socialdemokratiske tænkere læses online
leje Socialdemokratiske tænkere epub
Socialdemokratiske tænkere online gratis lovligt
Socialdemokratiske tænkere free ebook
lytte til Socialdemokratiske tænkere audiobook mp3
Socialdemokratiske tænkere torrent uden registrering
digitaliseret Socialdemokratiske tænkere pdf
købe Socialdemokratiske tænkere billige
Socialdemokratiske tænkere nettet
Socialdemokratiske tænkere e-bog gratis
læse bøg Socialdemokratiske tænkere txt
lydbog Socialdemokratiske tænkere gratis ogg

Hvor kan jeg Socialdemokratiske tænkere download bogen?
download Socialdemokratiske tænkere pdf gratis om Dansk
Socialdemokratiske tænkere djvu
Socialdemokratiske tænkere læse pdf på ipad
Socialdemokratiske tænkere.pdf
Socialdemokratiske tænkere.ePub
9788775148882.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS