Bog paperback Med Liv og Lyster af Nette Sommer

Med Liv og Lyster


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 1/2017
ISBN: 3485758493848
Sider: 212
Dimensioner: 4.4 mb
Læse Online:1002
Hent bøger:1110

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Med Liv og Lyster.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Med Liv og Lyster.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Med Liv og Lyster Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog paperback Med Liv og Lyster af Nette Sommer


Forlagets beskrivelse

”Med Liv og Lyster” er en frimodig fortsættelse af mine detaljerede erotiske oplevelser som jeg har beskrevet i ”Lysten Vågner”. Jeg kommer hjem til en tom lejlighed. Mine forældre er rejst på ferie. Da jeg stikker hen for at besøge min ven tekniknørden Erling der holder til i et gammelt anneks til en stor Frederiksberg-villa med alle sine opfindelser møder jeg husets søn og hans mor som tilbyder mig at komme og bo hos dem i hovedbygningen. Det er optakten til nye oplevelser. Her en episode fra lille hyggestund sammen med Erling. Jeg har smækket mig ude efter at have brændt en ny ven af. Jeg er godt gal på mig selv og synes virkelig at jeg har fortjent en endefuld. Den vil Erling dog ikke uden videre give mig og inviterer i stedet på morgenkaffe:

”Skal jeg også made frøkenen?” spurgte han.
”Ja tak” sagde jeg ”hvis du har lyst.”
”Lyst til hvad?”
”Til å made mig selvfølgelig hvad ellers?”
”Nåh der er jo så meget man kunne få lyst til når man sidder på sengekanten sammen med en smuk velformet rødhåret godte der lyder som om hun trænger til lidt omsorg.”
”Hvad kunne det fx være?”
”Man kunne måske få lyst til å holde om hende og give hende et kys.”
”Men hvad nu hvis den smukke velformede rødhårede godte ikke skulle have lyst til å blive holdt om og til å få et kys af den man sidder sammen med?”
”Synes du ikke selv at det lyder lidt utopisk?”
”Utopisk? Næh hvorfor det? Det kunne jo være at den smukke velformede rødhårede godte hellere ville krammes og kysses af en helt anden end lige ham hun sidder ved siden af på sengen.”
”Det er naturligvis en mulighed. Men drik nu din kaffe inden den bliver lige så kold og afvisende som hende der drikker den og lad os se tiden an. Det kunne jo være at den smukke velformede rødhårede godte efterhånden ville tø op og alligevel skulle få lyst til å blive krammet og kysset af ham den rare fyr der sidder ved siden af hende på sengekanten.”
”Nå det mener du?” sagde jeg. – ”Okay jeg skal i hvert fald først have en kop kaffe til og endnu et rundstykke så kan vi jo se om det ændrer noget.”
”Hvad har du ellers lavet hele sommeren?” spurgte Erling mens jeg slubrede kaffen i mig og tørrede mig om munden.
”Det vil tage alt for lang tid å fortælle; jeg tror i stedet jeg vil vise dig lidt af det i praksis.”
Jeg gav ham et ‘tak-for-kaffe-kys’ og begyndte å knappe hans pyjamasjakke op. Han kvitterede med endnu et kys og med å trække mine diminutive trusser ned lagde mig på maven i sengen og … Han gav mig en hel serie særdeles velrettede klaps som sved i balderne og gav genlyd i den lille hytte. Jeg kunne mærke hvordan et mix af svien og lystfølelse forplantede sig fra min rødmende bagdel til min rødfiltede indgang til lystens hule som også begyndte å længes efter intens massage. Men han blev ufortrødent ved med å bearbejde min bagperron; stadig hårdere og mere håndfast.
”Åh tak” stønnede jeg. ”Det er næsten alt for meget; hvis du bliver ved ret meget længere får jeg altså orgasme.”
”Det ville være katastrofalt” sagde han forskrækket og trak hurtigt sine pyjamasbukser af ”så må jeg hellere give dig ‘the real thing’ mens tid er.”
Erling tog fat om mine hofter og løftede mig op så jeg lå på knæ men med hovedet nede i dynen. Let og ubesværet gled han ind i mig bagfra …

Med Liv og Lyster.pdf

Med Liv og Lyster.epub

Med Liv og Lyster hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Med Liv og Lyster til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Med Liv og Lyster PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Med Liv og Lyster MOBI TXT Ebog; Hent 9788740904949 2 Med Liv og Lyster DOC; GRATIS Download 3 Med Liv og Lyster TXT e-bog; Læse Online GRATIS 4 Med Liv og Lyster epub awz; Download 9788740904949 Med Liv og Lyster Kindle eBog; Læse GRATIS Med Liv og Lyster Fb2 Ibook; ebook 9788740904949 Med Liv og Lyster PDF Doc; ebook dansk Med Liv og Lyster Docx DJVU 9788740904949; Gratis hent Online 9788740904949 Med Liv og Lyster dvd kindle; Download ebook Med Liv og Lyster Epub Txt 9788740904949; Gratis hent Med Liv og Lyster doc fb2; Hent 9788740904949 Med Liv og Lyster PDF txt; bøger Med Liv og Lyster FB2 EPUB 9788740904949; Gratis hent Online Med Liv og Lyster Pdf MOBI; ebook Med Liv og Lyster Epub e-bog; Download bøger Med Liv og Lyster TXT bogen; Gratis hent Online Med Liv og Lyster bogen mp3; Hent Dansk Med Liv og Lyster boger Awz; Download ebook Med Liv og Lyster Mp3 Cd; Gratis hent Online Med Liv og Lyster Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788740904949 Med Liv og Lyster lydbøger; Gratis hent Online Med Liv og Lyster TXT Ebog;Gratis hent Online Med Liv og Lyster pdf AWZ e-bog; Download bøger Med Liv og Lyster Epub PDF; Gratis hent Læse Med Liv og Lyster PDF epub;9788740904949;
Med Liv og Lyster free ebook
Med Liv og Lyster læses online
digitaliseret Med Liv og Lyster pdf
download Med Liv og Lyster pdf gratis om Dansk
bibliotek Med Liv og Lyster læses online
lytte til Med Liv og Lyster audiobook mp3
Hvor kan jeg Med Liv og Lyster download bogen?
Med Liv og Lyster torrent uden registrering
lydbøg Med Liv og Lyster gratis ogg

Med Liv og Lyster læse pdf på ipad
købe Med Liv og Lyster billige
Med Liv og Lyster djvu
Med Liv og Lyster e-bog gratis
Med Liv og Lyster online gratis lovligt
læse bøg Med Liv og Lyster txt
Med Liv og Lyster nettet
leje Med Liv og Lyster epub
elektronisk Med Liv og Lyster mobi
Med Liv og Lyster.pdf
Med Liv og Lyster.ePub
9788740904949.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS