Bog hæftet Strik & stræk af Pernille Cordes Martha Miehe-Renard

Strik & stræk


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 7/2015
ISBN: 11234539009453
Sider: 222
Dimensioner: 1.6 mb
Læse Online:999
Hent bøger:111

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Strik & stræk.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Strik & stræk.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Strik & stræk Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hæftet Strik & stræk af Pernille Cordes Martha Miehe-Renard


Forlagets beskrivelse

En lækker wellness strikkebog fyldt med strikkeopskrifter og strækøvelser
 
“Strik & Stræk” er opbygget som en vekselvirkning mellem strikkeopskrifter og strækøvelser. Forfatterne Pernille Cordes og Martha Miehe-Renard gør det let og enkelt for alle at få lavet strækøvelser. Budskabet er at hvis du husker at lytte til din krop kan du måske helt undgå overbelastningsskader – eksempelvis ved at sidde rankt holde små pauser og bruge 5 minutter på at strække ud indimellem.
 
At strikke er at have tid til at fordybe sig. Det er sundt og afstressende. Du fokuserer på dit strikketøj dine tanker får fri til at svæve rundt og hverdagen bliver koblet fra.
 
Men strikning er også monotone bevægelser som gentages igen og igen. Så symbiosen mellem strikning og sjælefred kan få en brat ende i det sekund din krop smerter til på grund af en fastlåst kropsholdning eller overspændte muskler.
 
I deres virke som henholdsvis strikke- og strækekspert har de mødt alt for mange med myoser og folk som døjer med smerter og nedsat bevægelighed. I værste tilfælde får det nogle til helt at lægge strikkepindene på hylden.
 
Udover øvelser får man i bogen en masse fine opskrifter på strik der er designet til wellness og fordybelse. Der er eksempelvis en taske til din yogamåtte en top med bryderryg og en sjælevarmer. Alt sammen lækre strikdesigns og tøj som giver komfort til ømme og trætte led og muskler.
 
FORFATTERNE
Martha Miehe-Renard er pilatesinstruktør personlig træner og massør med speciale i AIS-Stretch Therapy. Pernille Cordes er strikke- og hækledesigner og indehaver af Englegarn.

Strik & stræk.pdf

Strik & stræk.epub

Strik & stræk hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Strik & stræk til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Strik & stræk PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Strik & stræk MOBI TXT Ebog; Læse GRATIS 2 Strik & stræk DOCX pdf 9788740616712; bøger købe 3 Strik & stræk Epub 9788740616712; BOg bøger 4 Strik & stræk epub awz; Download 9788740616712 Strik & stræk Kindle eBog; Læse GRATIS Strik & stræk Docx mobi; Hent Strik & stræk PDF Doc; Gratis hent Strik & stræk Txt Doc; Gratis hent Online 9788740616712 Strik & stræk dvd kindle; Gratis hent Online Strik & stræk FB2 mp3; Hent Strik & stræk doc fb2; Læse GRATIS Download Strik & stræk PDF txt; Gratis hent Strik & stræk Mobi cd 9788740616712; Gratis hent Online Strik & stræk txt doc; Gratis hent Online Strik & stræk PDF e-bog 9788740616712; Download bøger Strik & stræk Epub bogen; ebook bøger Strik & stræk boken Fb2 9788740616712; Online GRATIS Download Strik & stræk bogen Pdf; Læse nettet Strik & stræk Mp3 Cd; Gratis hent Online Strik & stræk Mp3 cd;bøger Dansk Strik & stræk lydbøger; GRATIS Download Strik & stræk PDF Epub MOBI;bøger Dansk Strik & stræk pdf AWZ e-bog; Hent Dansk Strik & stræk Epub PDF; Hent Dansk Strik & stræk PDF epub;9788740616712;
Strik & stræk læse pdf på ipad
Strik & stræk free ebook
Strik & stræk djvu
lytte til Strik & stræk audiobook mp3
Strik & stræk torrent uden registrering
Strik & stræk e-bog gratis
download Strik & stræk pdf gratis om Dansk
købe Strik & stræk billige
Hvor kan jeg Strik & stræk download bogen?
læse bøg Strik & stræk txt
elektronisk Strik & stræk mobi
leje Strik & stræk epub
lydbøg Strik & stræk gratis ogg

Strik & stræk læses online
bibliotek Strik & stræk læses online
digitaliseret Strik & stræk pdf
Strik & stræk online gratis lovligt
Strik & stræk nettet
Strik & stræk.pdf
Strik & stræk.ePub
9788740616712.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS