Ikk' for sjov af Geo

Ikk' for sjov


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 5/2016
ISBN: 393049332323
Sider: 211
Dimensioner: 5.0 mb
Læse Online:111
Hent bøger:888

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Ikk' for sjov.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Ikk' for sjov.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Ikk’ for sjov Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Ikk' for sjov af Geo


Forlagets beskrivelse

Komikeren Geo fik forrige efterår konstateret testikelkræft. Han blev opereret erklæret rask og optrådte samme jul som vært på Kræftens Bekæmpelses store indsamlingsshow Comedy Aid.Til Geos halvårlige rutinekontrol fandt lægerne imidlertid en spredning til lungerne. Det resulterede i endnu en operation fulgt op af ni uger med en af landets hårdeste kemobehandlinger. Det blev ni uger med smerte mistet hår tunge tanker og grin. For ja humoren blev Geos våben i kampen mod kræften.”Ikk’ for sjov” er en bog som med humor og uden selvhøjtidelighed fortæller om det at være kræftpatient og om samtidig at holde fast i sig selv som far mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på man kommer godt ud på den anden side.Geos vedkommende varme og underholdende historier bliver suppleret med indspark fra hans kone radiovært og blogger Christiane Vejlø. Christiane fortæller om at servere piller døgnet rundt til en mand der bare vil sove om at snakke om kræft med en fireårig om at dele en sygdom om ensomheden som pårørende og om den kærlighed som skinner igennem uanset hvad.Fil størrelse: 18741 KB

Ikk' for sjov.pdf

Ikk' for sjov.epub

Ikk' for sjov hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Ikk' for sjov til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Ikk' for sjov PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788771373936 1 Ikk' for sjov MOBI TXT Ebog; Gratis hent 2 Ikk' for sjov AWZ e-bog; Gratis hent Online 3 Ikk' for sjov Epub 9788771373936; BOg bøger 4 Ikk' for sjov epub awz; Gratis hent 9788771373936 Ikk' for sjov Kindle eBog; ebook Ikk' for sjov Fb2 Ibook; ebook 9788771373936 Ikk' for sjov Kindle Ibook; Læse Online Ikk' for sjov Txt Doc; ebook Ikk' for sjov Djvu Mobi; Hent Ikk' for sjov FB2 mp3; Gratis hent Ikk' for sjov doc fb2; Læse GRATIS Download Ikk' for sjov PDF txt; Hent Ikk' for sjov FB2 EPUB 9788771373936; Gratis hent Online Ikk' for sjov txt doc; ebook Ikk' for sjov DOCX e-bog; Læse GRATIS Ikk' for sjov TXT bogen; Læse GRATIS Download Ikk' for sjov bogen mp3; ebook bøger 9788771373936 Ikk' for sjov bogen Pdf; Hent ogg Ikk' for sjov audiobook lydbøger; ebook bøger Ikk' for sjov Mp3 cd;bøger Dansk Ikk' for sjov lydbøger; Gratis hent Online Ikk' for sjov PDF Epub MOBI;Gratis hent Online Ikk' for sjov pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Ikk' for sjov DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Ikk' for sjov PDF epub;9788771373936;
læse bøg Ikk' for sjov txt
Ikk' for sjov læses online
Ikk' for sjov nettet
Ikk' for sjov free ebook
bibliotek Ikk' for sjov læses online
Ikk' for sjov læse pdf på ipad
download Ikk' for sjov pdf gratis om Dansk
leje Ikk' for sjov epub
købe Ikk' for sjov billige
lytte til Ikk' for sjov audiobook mp3
Ikk' for sjov djvu
Ikk' for sjov e-bog gratis
digitaliseret Ikk' for sjov pdf
elektronisk Ikk' for sjov mobi
lydbøg Ikk' for sjov gratis ogg

Ikk' for sjov online gratis lovligt
Ikk' for sjov torrent uden registrering
Hvor kan jeg Ikk' for sjov download bogen?
Ikk' for sjov.pdf
Ikk' for sjov.ePub
9788771373936.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS