Bog hæftet I dag er Guds dag af Wilfrid Stinissen

I dag er Guds dag


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 10/2015
ISBN: 384859502936434
Sider: 209
Dimensioner: 4.5 mb
Læse Online:999
Hent bøger:1110

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

I dag er Guds dag.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


I dag er Guds dag.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

I dag er Guds dag Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hæftet I dag er Guds dag af Wilfrid Stinissen


Forlagets beskrivelse

Længes du efter at se dit liv i en større sammenhæng? Har du bladret i forskelligt spirituelt litteratur og ønsket at finde noget tilsvarende på kristent fundament? Eller er du bare nysgerrig efter at vide om kristendommen har noget relevant at sige til det moderne menneske? Så er I dag er Guds dag det helt rigtige sted at starte. I dag er Guds dag er en tidløs klassiker af den nu afdøde karmelitmunk Wilfrid Stinissen der har været en elsket åndelig vejleder for mange mennesker. Bogen som er solgt i rekordstort oplag bliver ved med at gribe mennesker i Danmark og tale direkte ind i deres hverdag.
I dag er Guds dag er et kig ind i et univers af åndelige rigdomme. 365 korte tekster der har relevans for dit liv og den livssituation som man står i. Enkle krystalklare refleksioner til hver dag skrevet af en af de største åndelige vejledere på vores breddegrader. I sit forord skriver Grethe Livbjerg: ”I dag er Guds dag giver os en spiritualitet som kan leves midt i vores hverdag.
Wilfrid Stinissen blev født 1927 i Antwerpen. Han døde 30 November 2013 i Norraby kloster i Tågarp hvor han havde været bosiddende siden 1967. Stinissen var katolsk belgisk-svensk præst karmelitmunk og forfatter. Wilfrid Stinissen har skrevet omkring 15 bøger samt en række mindre skrifter. Hans bøger er udgivet i over 20 forskellige sprog og solgt i titusindvis. Hans forfatterskab og synspunkter har stor gennemslagskraft både inden for og uden for Den katolske Kirke. Det røde tråd i Stinissens forfatterskab er glæden over og bevidstheden om at være elsket af Gud. I sit forfatterskab evner han at formidle i et sprog der taler til mange menneskers hjerte.

I dag er Guds dag.pdf

I dag er Guds dag.epub

I dag er Guds dag hent bøger gratis [pdf epub txt]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary I dag er Guds dag til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af I dag er Guds dag PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788740915136 1 I dag er Guds dag MOBI TXT Ebog; Download free 2 I dag er Guds dag DOC; bøger købe 3 I dag er Guds dag Epub 9788740915136; ebook 4 I dag er Guds dag epub awz; Læse Online GRATIS I dag er Guds dag MOBI Doc Fb2; Hent nettet I dag er Guds dag Fb2 Ibook; GRATIS I dag er Guds dag PDF Doc; ebook dansk I dag er Guds dag Docx DJVU 9788740915136; bøger ogg I dag er Guds dag Djvu Mobi; bøger I dag er Guds dag Epub Txt 9788740915136; ebook bøger I dag er Guds dag doc fb2; bøger I dag er Guds dag PDF txt; ebook Dansk I dag er Guds dag FB2 EPUB 9788740915136; Gratis hent Online I dag er Guds dag Pdf MOBI; ebook I dag er Guds dag Epub e-bog; Gratis hent I dag er Guds dag TXT bogen; ebook bøger I dag er Guds dag boger doc ; ebook bøger 9788740915136 I dag er Guds dag bogen Pdf; Download ebook I dag er Guds dag audiobook lydbøger; Læse GRATIS Download I dag er Guds dag audiobook lydbøger;Download ebook I dag er Guds dag lydbøger; GRATIS Download I dag er Guds dag PDF Epub MOBI;bøger Dansk I dag er Guds dag DOC DOCX; Download bøger I dag er Guds dag DOCX TXT e-bog; Download ebook bøger I dag er Guds dag PDF epub;9788740915136;
bibliotek I dag er Guds dag læses online
I dag er Guds dag e-bog gratis
download I dag er Guds dag pdf gratis om Dansk
I dag er Guds dag læses online
Hvor kan jeg I dag er Guds dag download bogen?
I dag er Guds dag djvu
købe I dag er Guds dag billige
digitaliseret I dag er Guds dag pdf
I dag er Guds dag online gratis lovligt
I dag er Guds dag free ebook
I dag er Guds dag nettet
lytte til I dag er Guds dag audiobook mp3
leje I dag er Guds dag epub
I dag er Guds dag torrent uden registrering
læse bøg I dag er Guds dag txt
I dag er Guds dag læse pdf på ipad
lydbog I dag er Guds dag gratis ogg

elektronisk I dag er Guds dag mobi
I dag er Guds dag.pdf
I dag er Guds dag.ePub
9788740915136.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS