Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS af Anne Sofie Hammer

Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 4/2016
ISBN: 8483938883833
Sider: 244
Dimensioner: 3.7 mb
Læse Online:444
Hent bøger:665

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS af Anne Sofie Hammer


Forlagets beskrivelse

Villads er færdig med nulte klasse og klar til sommerferie. Han har rigtig mange ideer til hvad han skal lave i ferien men ofte viser det sig at de voksne slet ikke syntes det var så god en idé. I Villads fra Valby på sommerferie kan du høre om en kanotur der ikke går helt som planlagt og om hvorfor heliumballoner er så sjove. Du kan også høre om en meget stærk ost om vandkamp træfældning og om hvordan man laver sin egen is – men lige så meget om hvordan man ikke skal gøre det. Og så får du også svaret på hvorfor Fridas mor ikke længere har så meget lyst til at hente Frida inde hos Villads.

LYT&LÆS bøgerne om Villads fra Valby er indlæst af Gianna Giacomello. Du kan selv vælge om du vil læse selv eller slå højtlæsningsfunktionen til. Du kan også skifte mellem det ene og det andet da oplæsningen kan sættes i gang fra hvert sideskift.

Bemærk at denne e-bog grundet tekniske omstændigheder er optimeret til Apples IOS system. E-bøgerne er lavet i overensstemmelse med gældende standarder men forlaget kan ikke yde teknisk bistand hvis et device ikke viser e-bogen korrekt.

Pressen skriver:

»Endnu et pletskud fra Anne Sofie Hammer. En rigtig dejlig højtlæsningsbog der emmer af sommer og som er fuld af den kendte Villads-charme.«
– Helle Laursen Lektør

»Bogen er helt og aldeles skræddersyet som sommerferiehøjtlæsningsbog især hvis ferien skal foregå inden for landets grænser.«
**** – Karen Keinicke Nordjyske Stiftstidende

Fil størrelse: 83420 KB

Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS.pdf

Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS.epub

Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS hent bøger gratis [pdf epub txt]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788763845922 1 Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS PDF Epub; Gratis hent 2 Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS AWZ e-bog; BOg købe dansk 3 Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS Epub 9788763845922; BOg bøger 4 Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS Rtf e-bog; Læse Online GRATIS Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS Kindle eBog; Læse GRATIS Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS Docx mobi; Download Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS PDF Doc; Hent Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS Txt Doc; Gratis hent Online 9788763845922 Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS dvd kindle; bøger Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS Epub Txt 9788763845922; Download nettet Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS txt EPUB; bøger Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS PDF txt; Gratis hent Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS Mobi cd 9788763845922; Læse GRATIS 9788763845922 Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS txt doc; Gratis hent Online Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS PDF e-bog 9788763845922; Online nettet Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS TXT bogen; Hent Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS boger doc ; Hent Dansk Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS bogen Pdf; Læse Online GRATIS Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS audiobook lydbøger; ebook bøger Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS audiobook lydbøger;Gratis hent Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS MP3; GRATIS Download Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS PDF Epub MOBI;bøger Dansk Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS DOC DOCX; Hent Dansk Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS awz Rtf e-bog;9788763845922;
købe Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS billige
Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS e-bog gratis
Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS læse pdf på ipad
Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS online gratis lovligt
lytte til Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS audiobook mp3
læse bøg Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS txt
Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS free ebook
elektronisk Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS mobi
leje Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS epub
Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS djvu
digitaliseret Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS pdf
Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS torrent uden registrering
Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS nettet
lydbøg Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS gratis ogg

Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS læses online
download Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS download bogen?
bibliotek Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS læses online
Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS.pdf
Villads fra Valby på sommerferie LYT&LÆS.ePub
9788763845922.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS