Da Gud var dreng af Sankt Nielsen

Da Gud var dreng


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 9/2015
ISBN: 8483938883833
Sider: 242
Dimensioner: 1.4 mb
Læse Online:444
Hent bøger:1003

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Da Gud var dreng.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Da Gud var dreng.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Da Gud var dreng Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Da Gud var dreng af Sankt Nielsen


Forlagets beskrivelse

Da Gud var dreng er en vild og rablende billedbog om tiden før skabelsen om en barndom tilbragt i det rene ingenting. Værket er nomineret til Nordisk Råds Børne- Og Ungdomslitteraturpris 2016

Hvordan mon det var da Gud var dreng inden han gik i gang med at skabe verden? Dengang der endnu ingenting var ingen sure voksne ingen sengetider men heller ingen hund der kom når han kaldte. Bare mørke. Og hvad gør man så?

Den poetiske skytsengel Sankt Nielsen har skrevet en fortælling for børn og voksne til fælles undren og latter. Om ensomheden friheden og alle de ting man drømmer om når der ingenting er og man bare venter på at det i det mindste skal blive lyst.

Med fantastiske farveillustrationer af Dorte Karrebæk.

Pressen skriver:

»Som eksistentielle kaospiloter kaster de de mest livstunge spørgsmål på tegne-og skrivebordet. Hvad var der før lyset? Før skaberværket? Før zebraen? Det er interessant og bevægende at følge denne rejse fra start til mål i et lysende magisk billedsprog.«
***** – Steffen Larsen Politiken 25. november 2015

»I sjælden grad vildt og karakterfuldt sprudlende billedbog (…) Det er en grundskøn bog der både kan finde på og slippe af sted med så skamløse julelege lige så guddommeligt inspireret som djævelsk realiseret – Det er akkurat den Nielsen jeg helst vil helgenkåre – døbt i børnebassinet af ingen karrig bæk.«
– Lars Bukdahl Weekendavisen 4.9.15

»En respektaftvingende modig – humoristisk klog og smuk – nyfortolkning af den bibelske skabelsesberetning.«
****** – Sara Nørholm Kristeligt Dagblad 26.8.2015

»En af den slags børnebøger den voksne læser også vil finde interesse i.«
***** – Per Krogh Hansen Berlingske 22.8.2015

»Modig og poetisk billedbog.«
– Fine Spind Kultur til børn

»En af de mest originale bøger jeg længe har læst.«
– Tore Leifer Eftermiddag på P1

»En helt særlig billedbog hvor billeder og tekst tilsammen giver anledning til masser af undren filosoferen over verdens skabelse og verdens tomhed – og de mange referencer i tekst og billede giver afsæt for en samtale om hvordan vi forvalter verden. Det er en af de bedste billedbøger der er udgivet i år.« – Bogbotten.dk

»Dejlig humor som rammer både børn og voksne. (…)Selvom sproget og selve historien emmer af fin humor er denne fint balanceret med en nærmest hjerteskærende fortælling om at være et ensomt barn i mørket.« – Bøgertilbørn.dk

»Rablende poetisk og dybt alvorlig billedbog der giver et bud på tilværelsen før skabelsen.« – Lektør

»Enhver forfatter der får sin tekst illustreret af Dorte Karrebæk har bare at takke sin gud og skaber – og selvfølgelig allerførst Madam Karrebæk selv«
– Kamilla Löfström Information

»En nådeudgave af en børnebog. Den er i sagens natur bælgmørk og den er grotesk som et Bruegel-maleri sine steder. Det er kun godt. Vilde syner og børn passer godt sammen.«
***** – Marie Theilmann Jyllands-Posten

»Karrebæks illustrationer er både grumme og fabulerende og passer perfekt sammen med Nielsens tekst så vi selv mærker mørket ser lyset og forstår skabelsens mangfoldighed.«
– Hanne Vest Ugeavisen Svendborg

»Som læser kører man aldrig træt i den for en billedbog ret omfattende fortælling.«
–Janus Neumann Bogbotten.dk

»Da Gud var dreng er en smuk og fabulerende skabelsesberetning som afsøger det skabte og intetheden før det skabte […] om du er barn af det 20. eller det 21. århundrede så læs Da Gud var dreng og læs den gerne sammen.«

–Rikke Schmidt Maltesen Standart

Fil størrelse: 19987 KBIndlæst af: Madam Nielsen

Da Gud var dreng.pdf

Da Gud var dreng.epub

Da Gud var dreng hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Da Gud var dreng til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Da Gud var dreng PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 1 Da Gud var dreng PDF Epub; BOg 2 Da Gud var dreng DOC; Gratis hent Online 3 Da Gud var dreng PDF DOCX; ebook 4 Da Gud var dreng Rtf e-bog; Læse Online GRATIS Da Gud var dreng Kindle eBog; ebook Da Gud var dreng Fb2 Ibook; Gratis hent Da Gud var dreng Kindle Ibook; bøger Da Gud var dreng Txt Doc; Læse GRATIS Da Gud var dreng Djvu Mobi; Hent Da Gud var dreng Epub Txt ; Hent Da Gud var dreng txt EPUB; Gratis hent Online Da Gud var dreng docx fb2; Gratis hent Da Gud var dreng FB2 EPUB ; Læse GRATIS Da Gud var dreng txt doc; Læse GRATIS Da Gud var dreng DOCX e-bog; Online nettet Da Gud var dreng TXT bogen; Læse GRATIS Download Da Gud var dreng boken Fb2 ; Hent Dansk Da Gud var dreng e-bog Fb2; Gratis hent Da Gud var dreng Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Da Gud var dreng audiobook lydbøger;bøger Dansk Da Gud var dreng lydbøger; Gratis hent Online Da Gud var dreng PDF Epub MOBI;Hent nettet Da Gud var dreng DOC DOCX; Download bøger Da Gud var dreng Epub PDF; Hent Dansk Da Gud var dreng PDF epub;;
elektronisk Da Gud var dreng mobi
købe Da Gud var dreng billige
Da Gud var dreng e-bog gratis
Da Gud var dreng free ebook
Da Gud var dreng læses online
Da Gud var dreng nettet
Da Gud var dreng torrent uden registrering
Da Gud var dreng online gratis lovligt
Da Gud var dreng djvu
leje Da Gud var dreng epub
download Da Gud var dreng pdf gratis om Dansk
digitaliseret Da Gud var dreng pdf
lytte til Da Gud var dreng audiobook mp3
Da Gud var dreng læse pdf på ipad
bibliotek Da Gud var dreng læses online
læse bøg Da Gud var dreng txt
lydbøg Da Gud var dreng gratis ogg

Hvor kan jeg Da Gud var dreng download bogen?
Da Gud var dreng.pdf
Da Gud var dreng.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS