Bog indbundet Den tavse prinsesse af Cecilie Eken

Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd)


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 6/2016
ISBN: 8483938883833
Sider: 216
Dimensioner: 5.0 mb
Læse Online:1006
Hent bøger:111

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd).e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd).lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Den tavse prinsesse af Cecilie Eken


Forlagets beskrivelse

I Den tavse prinsesse fortsætter Cecilie Eken eventyret om Eriann den hidsige krigerpige og Vidar bærer af Det Levende Sværd. En historie om forbandelser og sort magi om prinsesser og hertuger og om at finde helt nye sider af sig selv når nu den modstander man kæmper imod ikke kan rammes af noget våben.

På vej hjem fra Østerfjord ryger Eriann og Vidar lige i armene på den onde hertug Fritz. Vidar må igen trække sit sagnomspundne våben Det Levende Sværd men denne gang har han fundet sin overmand. Det er nu op til Eriann at overvinde den magtfulde hertug. Men hvordan overvinder man en modstander der ikke kan rammes af noget våben?

Serien om Det Levende Sværd blander spænding dannelsesrejse og kærlighedshistorie og vender undervejs op og ned på genrer kønsroller og sprog. Den består af: Det Levende Sværd (2010) Den blinde konge (2011) Den tavse prinsesse (2012) og Den døde helt (2014).
Gennemillustreret i s/h af Mårdøn Smet. 

Pressen skriver:

»Det er en vældig uhyggelig og spændende historie hvor der ingen nemme udveje er. Som læser bliver man fanget af mystikken og selv om man er garvet fantasyfan vil man ikke kunne gætte hvordan forfatteren lader hovedpersonerne finde vejen ud af den vanskelige situation de er i.«
– Damian Arguimbau Weekendavisen

»Bogens slutning er i det hele taget meget smuk og overraskende og giver historien en dimension som rører læseren på et eksistentielt plan. Den gør Den tavse prinsesse til mere end en god og underholdende historie og får mig til at tænke at jeg er enormt glad for at jeg har læst denne bog.«
9/10 – boggnasker.dk

»Det er en velskrevet og handlingsmættet eventyrlig fantasy-historie som læsere af serien vil efterspørge.«
– Else Lerche Lektør

»Cecilie Eken puster nyt liv i de gamle eventyrskabeloner«
**** – Steffen Larsen Politiken

»Spændende og sjov selvstændig fortsættelse af serien om Eriann og Vidar.«
***** – Palles Gavebod

Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd).pdf

Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd).epub

Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788763825542 1 Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) PDF Epub; BOg 2 Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) DOC; ebook free 3 Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) Epub 9788763825542; Download 4 Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) epub awz; Læse Online GRATIS Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) Kindle eBog; Gratis hent Online Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) Fb2 Ibook; Hent Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) PDF Doc; GRATIS Download Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) Docx DJVU 9788763825542; Hent 9788763825542 Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) dvd kindle; Hent Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) Epub Txt 9788763825542; Download nettet Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) txt EPUB; Gratis hent Online Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) docx fb2; hent Online Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) FB2 EPUB 9788763825542; Hent Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) txt doc; Download ogg Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) TXT e-bog; Læse GRATIS Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) PDF bogen; ebook bøger Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) boger doc ; Online GRATIS Download Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) boger Awz; Læse nettet Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) Mp3 Cd; ebook bøger Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788763825542 Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) audiobook; ebook bøger Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) PDF Epub MOBI;bøger Dansk Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) DOC DOCX; Download bøger Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) PDF epub;9788763825542;
læse bøg Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) txt
Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) læses online
bibliotek Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) læses online
Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) nettet
lytte til Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) audiobook mp3
digitaliseret Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) pdf
lydbog Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) gratis ogg

Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) free ebook
Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) e-bog gratis
leje Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) epub
købe Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) billige
download Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) pdf gratis om Dansk
Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) djvu
Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) læse pdf på ipad
elektronisk Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) mobi
Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) torrent uden registrering
Hvor kan jeg Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) download bogen?
Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd) online gratis lovligt
Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd).pdf
Den tavse prinsesse (Det Levende Sværd).ePub
9788763825542.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS