Bog indbundet Exodus af Dr. Lennart Möller

Exodus


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 4/2016
ISBN: 4839410093862
Sider: 217
Dimensioner: 3.2 mb
Læse Online:1002
Hent bøger:665

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Exodus.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Exodus.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Exodus Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Exodus af Dr. Lennart Möller


Forlagets beskrivelse

EXODUS – Udvandringen fra Egypten

Er det virkeligt muligt at de bibelske tekster fra Abraham til Udvandringen af Egypten (1. Mosebog 1127-2. Mosebog 4038) er autentiske historiske dokumenter? Autentisk i den forstand at folket virkeligt eksisterede og begivenhederne virkeligt fandt sted? Er det muligt at bevise disse begivenheder 4000 år efter at de skete? Eller kan vi danne et realistisk billede af disse begivenheder ud fra dokumenter analyser og fortolkning. Og hvilken forståelse når vi i så fald frem til?

I denne bog kan du følge en begivenhedskæde som har påvirket vor kultur meget mere end vi tror. Til din hjælp er der mere end 570 farveillustrationer.

Hvor lå Ur? Findes det sted hvor der faldt brændende svovl ned? Er Josef en del af Egyptens historie? Hvilken rolle spiller Moses i Egyptens historie? Hvilken rute fulgte Israel efter udvandringen fra Egypten? Hvor krydsede de Sivhavet (Det Røde Hav)? Ligger Sinai bjerg hvor traditionen har placeret det? Kan gamle kort satellitfotos kemiske analyser undervandsforskning og –fotos sammen med mange gamle dokumenter bringe nogen klarhed over disse spørgsmål?

Forfatteren er forsker inden for medicin og molekylær biologi. Denne bog er baseret på de opdagelser Ronald E. Wyatt har gjort. Disse opdagelser er blevet evalueret analyseret og suppleret med meget andet materiale.

theexoduscase.org

Anmeldelse:

Josef byggede den første pyramide.

Imhotep beskrives som et geni i Egyptens historie en stor bygmester der også kunne helbrede og derfor blev betragtet som den egyptiske gud for medicin. Meget tyder på at det i virkeligheden var Bibelens Josef…! Læs mere på:

http://www.udfordringen.dk/art.php?ID=20761

Exodus.pdf

Exodus.epub

Exodus hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Exodus til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Exodus PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788772472881 1 Exodus MOBI TXT Ebog; Hent 9788772472881 2 Exodus DOC; BOg købe dansk 3 Exodus Epub 9788772472881; Læse Online GRATIS 4 Exodus epub awz; Hent 9788772472881 Exodus MOBI Doc Fb2; BOg Exodus Docx mobi; GRATIS Exodus PDF Doc; Gratis hent Exodus Txt Doc; bøger ogg Exodus Djvu Mobi; bøger Exodus FB2 mp3; ebook bøger Exodus doc fb2; bøger Exodus PDF txt; Læse GRATIS Download Exodus FB2 EPUB 9788772472881; Hent Exodus Pdf MOBI; Hent Exodus TXT e-bog; Download bøger Exodus TXT bogen; ebook bøger Exodus bogen mp3; Online GRATIS Download Exodus boger Awz; Gratis hent 9788772472881 Exodus audiobook lydbøger; Gratis hent Online Exodus audiobook lydbøger;Gratis hent Exodus lydbøger; Hent Dansk Exodus PDF Epub MOBI;Gratis hent Online Exodus DOC DOCX; Læse Online GRATIS Exodus DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Exodus PDF epub;9788772472881;
download Exodus pdf gratis om Dansk
Exodus læses online
Hvor kan jeg Exodus download bogen?
Exodus e-bog gratis
Exodus læse pdf på ipad
købe Exodus billige
bibliotek Exodus læses online
digitaliseret Exodus pdf
Exodus online gratis lovligt
leje Exodus epub
elektronisk Exodus mobi
lydbog Exodus gratis ogg

Exodus nettet
læse bøg Exodus txt
Exodus torrent uden registrering
Exodus djvu
Exodus free ebook
lytte til Exodus audiobook mp3
Exodus.pdf
Exodus.ePub
9788772472881.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS