Bog indbundet Selfie Simon af Susanne Foldberg

Selfie Simon


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 11/2016
ISBN: 49300393765493
Sider: 231
Dimensioner: 4.7 mb
Læse Online:777
Hent bøger:444

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Selfie Simon.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Selfie Simon.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Selfie Simon Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Selfie Simon af Susanne Foldberg


Forlagets beskrivelse

YouTube-stjerner egen kanal og drømmen om selv at blive en berømt YouTuber med en masse subscribers er på kort tid kommet til at spille en stor rolle i mange børn og unges liv. Selfie-Simon giver en realistisk skildring af en 12-årig drengs fascination af YouTuber-fænomenet og tager fat i emner som venskab cybermobning og YouTube-challenges.Simon går i 5. klasse og er lige begyndt på en ny skole. Alle drengene i klassen går kun op i fodbold og de synes det er barnligt at Simon spiller Minecraft og drømmer om at blive en berømt youtuber. Han bliver venner med Rosa og med hendes hjælp laver han sin første chili-challenge. Den nye video får nogle likes men også en kommentar fra en der kalder sig Seb05 som synes den er latterlig: Nettet er jo allerede fyldt med videoer hvor folk spiser chilier.Seb05 begynder at stille Simon nye challenges og i takt med at udfordringerne bliver vildere og vildere får hans kanal flere og flere subscribers. Men Simon begynder at blive bange. Det han laver er både ulovligt og livsfarligt. Hvor langt tør han gå i sin jagt på Guldtuben?Pressen skriver:»En realistisk og utrolig spændende skildring af youtube-fænomenet venskaber og det svære ved at skifte skole. Og så rummer fortællingen et overrastende plot.«– Morten Halskov Jensen Lektør Man lever sig fuldstændig ind i Simons dilemma og bliver også lidt urolig undervejs kan jeg godt indrømme. […] Historien er god fordi den prøver at beskrive hvordan det er at være venner og fjender med internettet som en meget vigtig med-og modspiller. Det er ikke set så tit før.- Stine Reinholdt Hansen Weekendavisen

Selfie Simon.pdf

Selfie Simon.epub

Selfie Simon hent bøger gratis [pdf epub iOS]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Selfie Simon til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Selfie Simon PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788763854689 1 Selfie Simon PDF Epub; Hent 9788763854689 2 Selfie Simon AWZ e-bog; BOg købe dansk 3 Selfie Simon PDF DOCX; Gratis hent 4 Selfie Simon Rtf e-bog; Download 9788763854689 Selfie Simon MOBI Doc Fb2; bøger Selfie Simon Fb2 Ibook; ebook 9788763854689 Selfie Simon Kindle Ibook; Gratis hent Selfie Simon Txt Doc; ebook Selfie Simon Djvu Mobi; bøger Selfie Simon FB2 mp3; Download nettet Selfie Simon doc fb2; Gratis hent Online Selfie Simon docx fb2; Bog Selfie Simon Mobi cd 9788763854689; Læse GRATIS 9788763854689 Selfie Simon txt doc; Download ogg Selfie Simon DOCX e-bog; Hent 9788763854689 Selfie Simon PDF bogen; Læse GRATIS Download Selfie Simon boken Fb2 9788763854689; ebook bøger 9788763854689 Selfie Simon boger Awz; Læse Online GRATIS Selfie Simon Mp3 Cd; Gratis hent Online Selfie Simon audiobook lydbøger;bøger Dansk Selfie Simon lydbøger; GRATIS Download Selfie Simon TXT Ebog;bøger Dansk Selfie Simon pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Selfie Simon DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Selfie Simon PDF epub;9788763854689;
download Selfie Simon pdf gratis om Dansk
Selfie Simon free ebook
Selfie Simon torrent uden registrering
Selfie Simon online gratis lovligt
bibliotek Selfie Simon læses online
Selfie Simon djvu
leje Selfie Simon epub
Selfie Simon læses online
Selfie Simon e-bog gratis
Hvor kan jeg Selfie Simon download bogen?
Selfie Simon læse pdf på ipad
lydbog Selfie Simon gratis ogg

lytte til Selfie Simon audiobook mp3
digitaliseret Selfie Simon pdf
købe Selfie Simon billige
læse bøg Selfie Simon txt
Selfie Simon nettet
elektronisk Selfie Simon mobi
Selfie Simon.pdf
Selfie Simon.ePub
9788763854689.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS