Bog indbundet MOTOmania 8 af Holger Aue

MOTOmania 8


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 4/2016
ISBN: 4839410093862
Sider: 244
Dimensioner: 3.3 mb
Læse Online:777
Hent bøger:444

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

MOTOmania 8.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


MOTOmania 8.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

MOTOmania 8 Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet MOTOmania 8 af Holger Aue


Forlagets beskrivelse

Gustav ”Gedestyr” starter en mindre slåskamp med Hans “Hæsblæs” – hvorfor kan de to ikke enes og hvorfor bliver det værre og værre. ? 

Anthon ”Andenplads” har brug for penge og forsøger at sælge sin mor. Han er på hemmelig mission som soldat og får en meget vigtig opgave – det går nok godt. ? Senere skal han på disco for at danse med sin drømmepige – vil hun mon se ham igen. ?
Robert ”Røgslør” får problemer med sit koblingskabel men vælger at køre videre – hvorfor. ? Senere tager han på tur i bjergene og bliver overrasket i en voldsom snestorm. Robert har svært ved at formulerer sig overfor damer så det går sjældent godt.
Bent ”Brembo” imponerer politiet – men er de glade for det. ? Han elsker dyr og tager en uskyldig lille fugl til fange – stakkels lille kræ.
Hans ”Hæsblæs” finder ud af hvordan en tandbørste anvendes bedst muligt – men er det hans egen tandbørste og hvad er det han finder ud af ?
Info:
Holger Aue viser med fine detaljerede tegninger sin kærlighed og besættelse af motorcykelverden samtidig med at irriterende hustruer og nærtagende betjente angriber dit mellemgulv af latter. Det er en fortælling om de skøreste tegneseriehelte på landevejen hvor hver kilometer kørt er et angreb på dine lattermuskler – motorcykler er deres liv!
Med sin spidse blyant store kærlighed til tekniske detaljer og en ualmindelig god sans for situationskomik tegner Holger Aue motorcykel-kulturen som alle med et smil på læben kan nikke genkendende til. Selv motorcykelhadere får lyst til at hoppe op på de to-hjulede.
1994 blev det store gennembrud for Holger Aue som sender fyrene ud på deres benzin-gennemblødte eventyr i form af den første tegneserie der ser dagens lys. Sidenhen er tegneserien blevet trykt i det Tyske tidsskriftet “Motorrad” som har ført den groteske humor til kultstatus. De fem skøre tegneseriefigurer fik hurtigt et voksende antal læsere og går i den danske udgave under navnene; Gustav Gedestyr Robert Røgslør Anthon Andenplads Hans Hæsblæs og Bent Brembo.

MOTOmania 8.pdf

MOTOmania 8.epub

MOTOmania 8 hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary MOTOmania 8 til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af MOTOmania 8 PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788789792927 1 MOTOmania 8 MOBI TXT Ebog; Læse Online 2 MOTOmania 8 AWZ e-bog; BOg købe dansk 3 MOTOmania 8 Epub 9788789792927; BOg bøger 4 MOTOmania 8 Rtf e-bog; Læse Dansk MOTOmania 8 Kindle eBog; Download MOTOmania 8 Fb2 Ibook; Online MOTOmania 8 PDF Doc; Læse Online MOTOmania 8 Txt Doc; ebook MOTOmania 8 dvd kindle; bøger MOTOmania 8 FB2 mp3; Gratis hent MOTOmania 8 txt EPUB; ebook Bog MOTOmania 8 docx fb2; Bog MOTOmania 8 FB2 EPUB 9788789792927; Hent MOTOmania 8 Pdf MOBI; Gratis hent Online MOTOmania 8 DOCX e-bog; Online nettet MOTOmania 8 DOCX boken; Gratis hent Online MOTOmania 8 bogen mp3; Hent Dansk MOTOmania 8 boger Awz; Gratis hent 9788789792927 MOTOmania 8 Mp3 Cd; ebook bøger MOTOmania 8 Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788789792927 MOTOmania 8 cd; Gratis hent Online MOTOmania 8 TXT Ebog;bøger Dansk MOTOmania 8 pdf AWZ e-bog; Download bøger MOTOmania 8 DOCX TXT e-bog; Hent Dansk MOTOmania 8 awz Rtf e-bog;9788789792927;
læse bøg MOTOmania 8 txt
download MOTOmania 8 pdf gratis om Dansk
købe MOTOmania 8 billige
MOTOmania 8 læses online
leje MOTOmania 8 epub
MOTOmania 8 e-bog gratis
lytte til MOTOmania 8 audiobook mp3
Hvor kan jeg MOTOmania 8 download bogen?
elektronisk MOTOmania 8 mobi
MOTOmania 8 torrent uden registrering
MOTOmania 8 læse pdf på ipad
MOTOmania 8 online gratis lovligt
digitaliseret MOTOmania 8 pdf
MOTOmania 8 free ebook
MOTOmania 8 djvu
bibliotek MOTOmania 8 læses online
lydbøg MOTOmania 8 gratis ogg

MOTOmania 8 nettet
MOTOmania 8.pdf
MOTOmania 8.ePub
9788789792927.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS