Bog hæftet Skrivning i alle fag af Sophie Holm Strøm

Skrivning i alle fag


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 4/2016
ISBN: 11234539009453
Sider: 201
Dimensioner: 3.3 mb
Læse Online:1003
Hent bøger:665

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Skrivning i alle fag.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Skrivning i alle fag.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Skrivning i alle fag Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hæftet Skrivning i alle fag af Sophie Holm Strøm


Forlagets beskrivelse

Skrivning i alle fag er et elevhenvendt skrivemateriale der klæder elever og lærere i alle fag på de gymnasiale uddannelser på til at deltage i det samlede skrivekompetence-opbygningsarbejde. Bogen er inspireret af ideerne i den norske udgivelse Skriv der arbejder med fem grundlæggende skrivemåder til udviklingen af skrivning som grundlæggende færdighed og som blandt andre Kjell Lars Berge har været med til at udvikle i forbindelse med den norske skolereform Kunnskabsløftet fra 2006. I sin systematisering af fremgangsmåden i skrivearbejdet er bogen endvidere inspireret af ideerne i den australske genreskole der lægger vægt på at eleverne aktivt undersøger og opbygger kendskab til skrivegenrerne inden de selv begynder at skrive inden for dem.Bogen er inddelt i fem kapitler der er knyttet til de fem skrivemåder: at skrive for at 1) informere 2) udvikle og strukturere viden 3) fortælle 4) argumentere og 5) reflektere. Hvert kapitel følger samme opbygning: først en kort introduktion til kapitlets skrivemåde herefter tre autentiske eksempeltekster knyttet til skrivemåden med hver deres hensigt eksplicit formuleret under overskriften læringsmål. Hernæst en række skriveforberedende øvelser der tjener til at gøre eleven fortrolig med skrivemåden og endelig følger selve skriveopgaven.I materialet møder eleverne en bred vifte af genrer – fra poster wiki faglig artikel over mindmap referat reportage til synopsis storyboard tale klumme blog brev m.fl.Bogens systematiske opdeling giver den enkelte lærer og teamet omkring klassen redskaber til at samarbejde om at udvikle elevernes skrivefærdigheder. Bogen lægger desuden vægt på evaluering og har tilknyttede vurderingsskemaer der skal synliggøre evalueringskriterierne for eleverne inden de afleverer en skriftlig opgave. Samtidig kan evalueringen benyttes som redskab til at vurdere og dokumentere udviklingen af elevernes grundlæggende skrivefærdigheder ved udviklingssamtaler med eleverne og i forbindelse med udvikling af elevernes skrivefærdigheder i relation til teamarbejdet og det øvrige samarbejde omkring en klasse. Vurderingsskemaerne vil ligge på bogens hjemmeside. 

Skrivning i alle fag.pdf

Skrivning i alle fag.epub

Skrivning i alle fag hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Skrivning i alle fag til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Skrivning i alle fag PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Skrivning i alle fag PDF Epub; Gratis hent 2 Skrivning i alle fag DOCX pdf 9788779965775; ebook free 3 Skrivning i alle fag Epub 9788779965775; Læse Online GRATIS 4 Skrivning i alle fag epub awz; Download 9788779965775 Skrivning i alle fag MOBI Doc Fb2; Download Skrivning i alle fag Docx mobi; Hent Skrivning i alle fag Kindle Ibook; Gratis hent Skrivning i alle fag Txt Doc; BOg ogg Skrivning i alle fag dvd kindle; Gratis hent Online Skrivning i alle fag FB2 mp3; Online Læse GRATIS Skrivning i alle fag txt EPUB; Gratis hent Online Skrivning i alle fag PDF txt; bøger Skrivning i alle fag FB2 EPUB 9788779965775; Læse GRATIS 9788779965775 Skrivning i alle fag txt doc; Læse GRATIS Skrivning i alle fag Epub e-bog; Læse GRATIS Skrivning i alle fag PDF bogen; Læse GRATIS Download Skrivning i alle fag bogen mp3; ebook bøger 9788779965775 Skrivning i alle fag djvu bogen; Bog bøger 9788779965775 Skrivning i alle fag audiobook lydbøger; Læse GRATIS Download Skrivning i alle fag audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS 9788779965775 Skrivning i alle fag audiobook; Gratis hent Online Skrivning i alle fag TXT Ebog;bøger Dansk Skrivning i alle fag DOC DOCX; Download bøger Skrivning i alle fag Epub PDF; Gratis hent Læse Skrivning i alle fag awz Rtf e-bog;9788779965775;
Skrivning i alle fag djvu
købe Skrivning i alle fag billige
Skrivning i alle fag free ebook
elektronisk Skrivning i alle fag mobi
Skrivning i alle fag nettet
bibliotek Skrivning i alle fag læses online
læse bøg Skrivning i alle fag txt
Hvor kan jeg Skrivning i alle fag download bogen?
leje Skrivning i alle fag epub
lytte til Skrivning i alle fag audiobook mp3
Skrivning i alle fag torrent uden registrering
Skrivning i alle fag læses online
Skrivning i alle fag læse pdf på ipad
Skrivning i alle fag e-bog gratis
lydbøg Skrivning i alle fag gratis ogg

download Skrivning i alle fag pdf gratis om Dansk
digitaliseret Skrivning i alle fag pdf
Skrivning i alle fag online gratis lovligt
Skrivning i alle fag.pdf
Skrivning i alle fag.ePub
9788779965775.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS