Tænk stort af Maiken Ingvordsen

Tænk stort


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 2/2016
ISBN: 58393847474923
Sider: 224
Dimensioner: 4.0 mb
Læse Online:665
Hent bøger:999

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Tænk stort.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Tænk stort.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Tænk stort Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Tænk stort af Maiken Ingvordsen


Forlagets beskrivelse

Masser af mennesker får idéer. De fleste ignorerer dem. Iværksættere handler på dem.

Hver tredje 18-29-årig dansker drømmer om et iværksætterliv og mange af dem ønsker sig at blive selvstændige inden for internethandel leve som professionel YouTuber blogger app-udvikler webdesigner etc. Fra folkeskolen til videregående uddannelser bliver undervisning i entreprenørskab nu prioriteret og integreret.

“Tænk Stort” er en rigtig gør det selv-guide til dem der ikke har en stor startkapital for det behøver ikke at være en forhindring.

“Tænk Stort” præsenterer læseren for en iværksættermodel der i syv overskuelige trin gennemgår hvordan man konkret arbejder med motivation research produktudvikling networking markedsføring salg m.m.

“Der er masser af mulighed for at leve af kreativitet ideer og viden netop nu. Med et meget lille budget og en god plan kan du være i luften med din virksomhed om 3 måneder” siger Maiken Ingvordsen der har rådgivet og undervist over 1000 studerende og selvstændige i iværksætteri.Fil størrelse: 161606 KBIndlæst af: Morten Rønnelund

Tænk stort.pdf

Tænk stort.epub

Tænk stort hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Tænk stort til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Tænk stort PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Tænk stort MOBI TXT Ebog; BOg 2 Tænk stort DOC; bøger købe 3 Tænk stort PDF DOCX; Hent 4 Tænk stort epub awz; Download Tænk stort Kindle eBog; BOg Tænk stort Docx mobi; Hent Tænk stort PDF Doc; BOg dansk Tænk stort Txt Doc; BOg ogg Tænk stort Djvu Mobi; Hent Tænk stort FB2 mp3; Hent Tænk stort txt EPUB; bøger Tænk stort PDF txt; Bog Tænk stort Mobi cd ; Gratis hent Online Tænk stort txt doc; bøger nettet Tænk stort DOCX e-bog; Hent Tænk stort DOCX boken; Hent Tænk stort bogen Mobi; Gratis hent Læse Tænk stort djvu bogen; Bog bøger Tænk stort Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Tænk stort audiobook lydbøger;Gratis hent Tænk stort cd; GRATIS Download Tænk stort PDF Epub MOBI;bøger Dansk Tænk stort DOC DOCX; Læse Online GRATIS Tænk stort DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Tænk stort awz Rtf e-bog;;
købe Tænk stort billige
Tænk stort online gratis lovligt
læse bøg Tænk stort txt
Tænk stort nettet
Tænk stort torrent uden registrering
Tænk stort e-bog gratis
Tænk stort læse pdf på ipad
elektronisk Tænk stort mobi
bibliotek Tænk stort læses online
Hvor kan jeg Tænk stort download bogen?
Tænk stort djvu
lydbøg Tænk stort gratis ogg

leje Tænk stort epub
Tænk stort free ebook
Tænk stort læses online
lytte til Tænk stort audiobook mp3
download Tænk stort pdf gratis om Dansk
digitaliseret Tænk stort pdf
Tænk stort.pdf
Tænk stort.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS