Har katte navler? af Paul Heiney

Har katte navler?


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 2/2016
ISBN: 4839504930394
Sider: 206
Dimensioner: 4.0 mb
Læse Online:665
Hent bøger:777

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Har katte navler?.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Har katte navler?.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Har katte navler? Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Har katte navler? af Paul Heiney


Forlagets beskrivelse

Efterfølgeren til succesbogen: “Kan en ko gå ned ad trapper?”. Med flere spørgsmål til den uforbederlige nysgerrige quizaholic og vidensnørd. Hvorfor er snot grønt? Hvor mange skiver brød kunne man riste ved et lynnedslag? Får træer kræft? Hvor højt op går atmosfæren?
Ved at stille spørgsmål fra den brede offentlighed undersøger denne underholdende bog videnskaben bag de ting som vi tager for givet og forklarer hvordan tingene hænger sammen i denne verden.
Se svar om behårede eskimoer til eksploderende måger fra stød i albuen til sammenfiltret sengetøj Dette er endnu en sjov underholdende og oplysende bog.
Paul Heiney er forfatter radiomand og journalist. Han har været medarbejder ved flere af Storbritanniens landsdækkende netværk. Han har for tiden et forbrugerprogram i TV der hedder “Watchdog”. Han har en fast spalte hos Times og har også skrevet bogen “Kan en ko gå ned ad trapper?”.
Bogen er illustreret med Bill Ledgers originale og morsomme tegninger. Det er en perfekt gave til quizfanatikere videnskabstosser og umættelige spørgejørgen’er.Men det allervigtigste er at den afslører om katte rent faktisk har navler.Fil størrelse: 2077 KB

Har katte navler?.pdf

Har katte navler?.epub

Har katte navler? hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Har katte navler? til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Har katte navler? PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 1 Har katte navler? PDF Epub; Læse 2 Har katte navler? DOC; GRATIS Download 3 Har katte navler? Epub ; ebook 4 Har katte navler? epub awz; ebook bøger Har katte navler? Kindle eBog; ebook Har katte navler? Docx mobi; Online Har katte navler? Kindle Ibook; Hent Har katte navler? Txt Doc; Download Har katte navler? Djvu Mobi; Gratis hent Online Har katte navler? Epub Txt ; Hent Har katte navler? txt EPUB; Gratis hent Online Har katte navler? PDF txt; Gratis hent Har katte navler? Mobi cd ; Hent Har katte navler? txt doc; bøger nettet Har katte navler? PDF e-bog ; Hent Har katte navler? Epub bogen; Gratis hent Online Har katte navler? boger doc ; ebook bøger Har katte navler? djvu bogen; Hent ogg Har katte navler? audiobook lydbøger; Læse GRATIS Download Har katte navler? audiobook lydbøger;bøger Dansk Har katte navler? MP3; GRATIS Download Har katte navler? TXT Ebog;Gratis hent Online Har katte navler? pdf AWZ e-bog; Download bøger Har katte navler? Epub PDF; Hent Dansk Har katte navler? awz Rtf e-bog;;
læse bøg Har katte navler? txt
digitaliseret Har katte navler? pdf
Har katte navler? læse pdf på ipad
elektronisk Har katte navler? mobi
bibliotek Har katte navler? læses online
Har katte navler? e-bog gratis
download Har katte navler? pdf gratis om Dansk
Har katte navler? nettet
Hvor kan jeg Har katte navler? download bogen?
Har katte navler? online gratis lovligt
Har katte navler? læses online
lytte til Har katte navler? audiobook mp3
købe Har katte navler? billige
Har katte navler? torrent uden registrering
Har katte navler? free ebook
lydbøg Har katte navler? gratis ogg

Har katte navler? djvu
leje Har katte navler? epub
Har katte navler?.pdf
Har katte navler?.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS