Vejledning i sælfangst af Flemming Jensen

Vejledning i sælfangst


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 12/2015
ISBN: 384859502936434
Sider: 203
Dimensioner: 1.6 mb
Læse Online:222
Hent bøger:333

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Vejledning i sælfangst.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Vejledning i sælfangst.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Vejledning i sælfangst Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Vejledning i sælfangst af Flemming Jensen


Forlagets beskrivelse

Tolv humoristiske historier om en ung dansk lærers oplevelser på et udsted i Umanak-distriktet.

Forfatteren og skuespilleren Flemming Jensen meddeler følgende biografiske oplysninger: Født 1948 i Tappernøje. Student fra Holte Gymnasium. Læreruddannet på Jonstrup Statsseminarium. Ophold i Grønland fra 1973 til 1975. Debuterede som forfatter med denne bog (som han finder har mange lighedspunkter med “Krig og fred” – når bortses fra omfang form og indhold) i 1975 og som skuespiller i “Rottefælden” i Svendborg i 1979. Videre oplyser Flemming Jensen: at han aldrig har været medlem af bestyrelsen for nogen grundejerforening at han vejer ti kilo for meget men er rimeligt omgængelig – og at han ellers har brugt de sidste fem år på at forsøge at lære sin hund at hente en pind.

“Denne bog er så sjov at man beklager at den er så lille – Så man læser den hurtigt en gang til med samme festlige resultat.” – Kjeld Rask Terkilsen. Berlingske Tidende

“Hvad sker der dog ikke i denne herlige bog. Flemming Jensen bør indstilles til humoristlegatet.” – Ulf Gudmundsen Vestkysten

“Som gammel Grønlandstelegrafist grinede jeg som en sindssyg ad historien om hvordan forfatteren vil sende sin mor et lykønskningstelegram:” – Franz Berliner Politiken

“En serie forrygende morsomme beretninger om oplevelser i Nunarqarfik blandt fangere og andet godfolk. Den er meget meget morsom.” – Jyllands-Posten.Fil størrelse: 1463 KB

Vejledning i sælfangst.pdf

Vejledning i sælfangst.epub

Vejledning i sælfangst hent bøger gratis [pdf epub txt]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Vejledning i sælfangst til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Vejledning i sælfangst PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788711454756 1 Vejledning i sælfangst MOBI TXT Ebog; Læse 9788711454756 2 Vejledning i sælfangst DOCX pdf 9788711454756; bøger købe 3 Vejledning i sælfangst PDF DOCX; Hent 4 Vejledning i sælfangst epub awz; Hent 9788711454756 Vejledning i sælfangst MOBI Doc Fb2; Hent nettet Vejledning i sælfangst Docx mobi; Gratis hent Vejledning i sælfangst PDF Doc; Læse Online Vejledning i sælfangst Docx DJVU 9788711454756; Hent 9788711454756 Vejledning i sælfangst dvd kindle; Læse GRATIS Vejledning i sælfangst FB2 mp3; Hent Vejledning i sælfangst doc fb2; Læse GRATIS Download Vejledning i sælfangst docx fb2; Hent Vejledning i sælfangst Mobi cd 9788711454756; Læse GRATIS 9788711454756 Vejledning i sælfangst Pdf MOBI; Gratis hent Online Vejledning i sælfangst TXT e-bog; Gratis hent Vejledning i sælfangst TXT bogen; Læse GRATIS Download Vejledning i sælfangst bogen mp3; ebook bøger 9788711454756 Vejledning i sælfangst boger Awz; Læse Online GRATIS Vejledning i sælfangst audiobook lydbøger; Gratis hent Online Vejledning i sælfangst audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS 9788711454756 Vejledning i sælfangst MP3; ebook bøger Vejledning i sælfangst TXT Ebog;Gratis hent Online Vejledning i sælfangst pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Vejledning i sælfangst Epub PDF; Online Læse GRATIS Vejledning i sælfangst PDF epub;9788711454756;
Vejledning i sælfangst online gratis lovligt
Hvor kan jeg Vejledning i sælfangst download bogen?
lytte til Vejledning i sælfangst audiobook mp3
bibliotek Vejledning i sælfangst læses online
elektronisk Vejledning i sælfangst mobi
Vejledning i sælfangst læse pdf på ipad
Vejledning i sælfangst læses online
Vejledning i sælfangst free ebook
købe Vejledning i sælfangst billige
Vejledning i sælfangst torrent uden registrering
læse bøg Vejledning i sælfangst txt
lydbøg Vejledning i sælfangst gratis ogg

digitaliseret Vejledning i sælfangst pdf
download Vejledning i sælfangst pdf gratis om Dansk
Vejledning i sælfangst nettet
leje Vejledning i sælfangst epub
Vejledning i sælfangst djvu
Vejledning i sælfangst e-bog gratis
Vejledning i sælfangst.pdf
Vejledning i sælfangst.ePub
9788711454756.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS