Bog indbundet Ada Goth og fuldmånefesten af Chris Riddell

Ada Goth og fuldmånefesten


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 11/2015
ISBN: 49300393765493
Sider: 235
Dimensioner: 2.7 mb
Læse Online:555
Hent bøger:1110

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Ada Goth og fuldmånefesten.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Ada Goth og fuldmånefesten.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Ada Goth og fuldmånefesten Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Ada Goth og fuldmånefesten af Chris Riddell


Forlagets beskrivelse

En grusom bagedyst og en bjørn i et skab. Ada Goth og hendes fantastiske verden er tilbage!

Gysgruelig Gods står på den anden ende; forberedelserne til Fuldmånefesten er i fuld gang! Blandt andet ankommer kendte kokke som Mette Blomsterbær og Gordon Ramsløg til godset for at deltage i Den Store Gysgruelige Bagedyst men ikke alle har rent mel i posen især ikke godsets indendørsskytte Maltravers …

Samtidig har nogen friet til Adas kammerpige Marylebone men Marylebone gemmer på en dunkel hemmelighed allerbagerst i klædeskabet. Midt i al virakken lader det til at alle selv Adas far der er på bogturné har glemt at Adas fødselsdag er lige om hjørnet. Heldigvis har Ada sine gode venner i Loftsklubben men kan hun egentlig regne med dem?

Ada Goth og Fuldmånefesten er andet bind i Chris Riddells populære serie om pigen Ada der lever i en mystisk gotisk og fantastisk verden af genfærd fabeldyr og fraværende fædre på det dystre og spændende Gysgruelig Gods.

Chris Riddell er en britisk tegner og børnebogsforfatter. I Danmark er han kendt for bogen Ottoline og den gule kat og sine illustrationer til for eksempel Neil Gaimans Nobody og Søvn og torne. I sit hjemland arbejder Chris Riddell også som satiretegner for The Observer. Hans elegante sort-hvide stregtegninger er blevet kaldt en smuk kombination af nutidens tegneserie og fordums art nouveau.

For Ada Goth og musens genfærd den første bog i serien vandt Chris Riddell den prestigefyldte Costa Book Award for bedste britiske børnebog i 2013.

Ada Goth og fuldmånefesten.pdf

Ada Goth og fuldmånefesten.epub

Ada Goth og fuldmånefesten hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Ada Goth og fuldmånefesten til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Ada Goth og fuldmånefesten PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788740612813 1 Ada Goth og fuldmånefesten PDF Epub; Gratis hent 2 Ada Goth og fuldmånefesten DOCX pdf 9788740612813; bøger købe 3 Ada Goth og fuldmånefesten Epub 9788740612813; Gratis hent 4 Ada Goth og fuldmånefesten epub awz; Download 9788740612813 Ada Goth og fuldmånefesten Kindle eBog; bøger Ada Goth og fuldmånefesten Docx mobi; GRATIS Ada Goth og fuldmånefesten PDF Doc; ebook dansk Ada Goth og fuldmånefesten Txt Doc; Hent 9788740612813 Ada Goth og fuldmånefesten Djvu Mobi; Gratis hent Online Ada Goth og fuldmånefesten Epub Txt 9788740612813; ebook bøger Ada Goth og fuldmånefesten txt EPUB; bøger Ada Goth og fuldmånefesten PDF txt; Læse GRATIS Download Ada Goth og fuldmånefesten Mobi cd 9788740612813; Gratis hent Online Ada Goth og fuldmånefesten Pdf MOBI; Download ogg Ada Goth og fuldmånefesten Epub e-bog; Download bøger Ada Goth og fuldmånefesten TXT bogen; Gratis hent Online Ada Goth og fuldmånefesten bogen mp3; ebook bøger 9788740612813 Ada Goth og fuldmånefesten bogen Pdf; Læse nettet Ada Goth og fuldmånefesten audiobook lydbøger; ebook bøger Ada Goth og fuldmånefesten Mp3 cd;Læse Online GRATIS 9788740612813 Ada Goth og fuldmånefesten lydbøger; Gratis hent Online Ada Goth og fuldmånefesten TXT Ebog;Gratis hent Online Ada Goth og fuldmånefesten DOC DOCX; Læse Online GRATIS Ada Goth og fuldmånefesten DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Ada Goth og fuldmånefesten awz Rtf e-bog;9788740612813;
læse bøg Ada Goth og fuldmånefesten txt
digitaliseret Ada Goth og fuldmånefesten pdf
bibliotek Ada Goth og fuldmånefesten læses online
Ada Goth og fuldmånefesten online gratis lovligt
leje Ada Goth og fuldmånefesten epub
købe Ada Goth og fuldmånefesten billige
Ada Goth og fuldmånefesten e-bog gratis
download Ada Goth og fuldmånefesten pdf gratis om Dansk
Ada Goth og fuldmånefesten torrent uden registrering
lydbøg Ada Goth og fuldmånefesten gratis ogg

Ada Goth og fuldmånefesten djvu
lytte til Ada Goth og fuldmånefesten audiobook mp3
Ada Goth og fuldmånefesten free ebook
Ada Goth og fuldmånefesten læse pdf på ipad
Ada Goth og fuldmånefesten læses online
Ada Goth og fuldmånefesten nettet
Hvor kan jeg Ada Goth og fuldmånefesten download bogen?
elektronisk Ada Goth og fuldmånefesten mobi
Ada Goth og fuldmånefesten.pdf
Ada Goth og fuldmånefesten.ePub
9788740612813.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS