Underet af Emma Donoghue

Underet


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 12/2015
ISBN: 0900545918294
Sider: 235
Dimensioner: 1.8 mb
Læse Online:222
Hent bøger:444

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Underet.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Underet.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Underet Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Underet af Emma Donoghue


Forlagets beskrivelse

Emma Donoghues gennembrudsroman Rum gjorde hende med et slag verdensberømt. Romanen blev siden en oscarvindende film. Nu har hun begået endnu et fortættet psykologisk drama om et barn der udsættes for uhyrlige prøvelser. Denne gang befinder vi os i 1850’ernes Irland. Dagen efter sin brors død indleder den elleve-årige Anna O’Donnell en faste for at formilde Gud. Fire måneder senere lever hun stadig i bedste velgående uden at have taget nogen form for føde til sig. Folk valfarter allerede til den lille irske flække hvor hun bor for at købe sig til helbredelse gennem pigens berøring.Den unge sygeplejerske Elisabeth Wright der er uddannet af den legendariske Florence Nightingale og derfor betragtes som særlig dygtig og hæderlig tilkaldes for at afgøre om pigen hemmeligt spiser eller om hun virkelig er et under. Og nu begynder et nervepirrende og nådesløst psykologisk magtspil i det lille religiøst afsporede samfund.Om forfatteren:Emma Donoghue er født i Dublin i 1969. Hun er prisbelønnet forfatter til en række romaner og har desuden skrevet skuespil og radioteater. I 2010 fik hun sit verdensomspændende gennembrud med romanen Rum der blev filmatiseret i 2016 og oscarnomineret for bedste manuskript. Underet er hendes anden roman på dansk. Hun bor i Canada med sin familie.Fil størrelse: 379938 KBIndlæst af: Maria Garde

Underet.pdf

Underet.epub

Underet hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Underet til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Underet PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Underet MOBI TXT Ebog; Download free 2 Underet DOCX pdf ; BOg købe dansk 3 Underet Epub ; Hent 4 Underet epub awz; Download Underet Kindle eBog; bøger Underet Fb2 Ibook; bøger Underet Kindle Ibook; ebook dansk Underet Docx DJVU ; Hent Underet dvd kindle; Hent Underet Epub Txt ; Hent Underet txt EPUB; bøger Underet docx fb2; hent Online Underet FB2 EPUB ; Hent Underet Pdf MOBI; ebook Underet PDF e-bog ; Online nettet Underet DOCX boken; Hent Underet boger doc ; Online GRATIS Download Underet djvu bogen; Bog bøger Underet audiobook lydbøger; ebook bøger Underet Mp3 cd;bøger Dansk Underet cd; ebook bøger Underet PDF Epub MOBI;Hent nettet Underet DOC DOCX; Gratis hent Underet Epub PDF; Gratis hent Læse Underet awz Rtf e-bog;;
Underet free ebook
bibliotek Underet læses online
Underet læse pdf på ipad
Underet online gratis lovligt
leje Underet epub
download Underet pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Underet download bogen?
Underet læses online
Underet torrent uden registrering
Underet e-bog gratis
købe Underet billige
lytte til Underet audiobook mp3
lydbog Underet gratis ogg

Underet djvu
elektronisk Underet mobi
læse bøg Underet txt
Underet nettet
digitaliseret Underet pdf
Underet.pdf
Underet.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS