Bigamisten-Smidt ud af Danmark. af Bent Klante

Bigamisten-Smidt ud af Danmark.


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 2/2016
ISBN: 4859384012845
Sider: 203
Dimensioner: 3.9 mb
Læse Online:1003
Hent bøger:1002

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Bigamisten-Smidt ud af Danmark..e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Bigamisten-Smidt ud af Danmark..lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bigamisten-Smidt ud af Danmark. af Bent Klante


Forlagets beskrivelse

Livet er ikke en rejse mod graven hvor du skal nå frem i en pæn velbevaret krop men i stedet en rutsjebanetur hvor du komme fræsende sidelæns ind fuldstændig brugt op totalt slidt ned medens du råber højt WAUW sikke en tur.
Personlige oplysninger: Har fået prøvet næsten alt hvad der er værd at prøve og også lidt til. Har opnået at blive gift i tre forskellige religioner Kamæleon ?
Født i København S : 7-4- 1943 Udlært som Elektriker : 10-6 1963 Aftjent værnepligt i flyvevåbnet–1963- 1965 Fandt derefter beskæftiget inden for Civil Luftfart som flytekniker. S A S Internord Sterling Airways Conair(Simon Spies) Maersk Air. (Maersk Mc-Kinney Møller) –1965-1988
Permanent opholdstilladelse Filippinerne – 1988-2006
På Filippinerne blev jeg indehaver af et rejsebureau: SCANDINAVIAN Travel Company(Puerto Princesa City).
En Night klub: Scandinavian Fiesta garden senere omdøbt :Valhalle Beer Garden (Puerto Princesa City).
Et Beach Resort-Strandhotel: Shangri-La of Scandinavian (Port Bartong -San Vicente Palawan).
Midt ægteskab i Thailand vil kommunen i første omgang ikke godkende påstår at jeg bliver nød til at gifte mig endnu engang med min Thai hustru og denne gang skal det foregå i Danmark. Først da jeg har snakket med kirkeministeriet og her fået at vide at det kun er nødvendigt at gifte sig en gang med samme person giver kommunen op.
Efter omkring ti år rejser jeg til Filippinerne og bagefter bliver jeg skilt i Thailand fra min Thai hustru og får problemer med min kommune man ser sig ikke i stand til at godkende en skilsmisse som ikke er foregået i Danmark.
Efter at der er gået over et år med diverse samtaler med offentlige kontorer heriblandt Københavns amt rejser jeg til Filippinerne for at gifte mig. Min sagfører har givet mig grønt lys mit nye ægteskab vil redde Københavns amt ud af deres “selvbestaltede problemer. En udenlandsk skilsmisse skal ikke godkendes i Danmark men kun tages til ”efterretning” i henhold til internationale regler !!! En skilsmisse som er over et år gammel kan ikke annulleres.
Min Filippinske hustru kommer til Danmark bliver gravid og så får jeg et brev fra Familieretsdirektoratet som mener at jeg nu er bigamist og står til mindst 2 1/2 år bag tremmerne. Min sagfører betegner brevet som det rene vås anklagen kan ikke holde i byretten selv har han møderet for højesteret. Jeg er imidlertid ved at være træt af alle de offentlige kontorers bøvl og ballade ønsker kun at leve i fred med min nye Hustru og vælger at emigrerer til Filippinerne.
Lige før vores emigration møder jeg min forhenværende Thai Hustru og erfarer at hun har giftet sig med en kineser har været det i over et halvt år. Jeg får en undskyldning fra kommunens folkeregister og Familie rets direktoratet annullerer deres anklage af mig. Vognen er imidlertid kørt jeg har opsagt mit job i det firma jeg har arbejdet for i 18 år (1969-1988) har også solgt mit hus og de fleste af vores ejendele er sendt med skib ud af Danmark. Her vil komme en dybtgående beretning om det at bo i et U land det er grove løjer ikke noget nogen bør ønske sig.
Filippinerne er: Østens uopdaget paradis ifølge mange rejsebeskrivelser og lad os for tiden bare vedtage det ( besøg landet før turisten kommer eller turen går til Filippinerne).
Almindelige sikkerheds foranstalter. Filippinerne er et turistparadis så længe du er parat for det uforudsigelige. Du skal være i stand til at bedømme hvilket områder der er sikkert og hvilke områder hvor det modsatte er tilfælde.
Ud over at have de fleste antallet af mord er nationen blevet stemplet som et af de mest korrupte lande.
Fordi jeg er Europæer har jeg et penge træ i min baghave som de fleste vil gøre næsten alt for at få fat i kun ønsker de ikke at arbejde for i så fald kan de få arbejde alle steder.
“Raymond Manalo” er en af de få bortførte der overlevede og kan fortælle sin historie et uddrag vil komme her. “Vi levede som deres slaver.” Raymond siger: “Jeg har stadig ar hvor de mærkede min hud med sviende varme tin dåser.En dag mens du feje gulvet ser du en ung kvinde lænket til foden af en seng. Hendes navn er Sherlyn Cadapan hun fortæller dig at hun er blevet voldtaget. I  april 2007: hører du en kvinde tigger og når du er beordret til at uddele  deres middag du kan se Sherlyn liggende nøgen på en stol. Begge hendes håndled er bundet til stolens ben. Du ser dem ramme hende med træplanker ser hende stønne slået halv-druknet.
Mit ophold i filippinerne blev på 18 år (1988-2006) er ikke for sarte sjæle her bliver ikke fejet meget ind under gulvtæppet !!!

Bigamisten-Smidt ud af Danmark..pdf

Bigamisten-Smidt ud af Danmark..epub

Bigamisten-Smidt ud af Danmark. hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Bigamisten-Smidt ud af Danmark. til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Bigamisten-Smidt ud af Danmark. PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 1 Bigamisten-Smidt ud af Danmark. MOBI TXT Ebog; Download free 2 Bigamisten-Smidt ud af Danmark. AWZ e-bog; Gratis hent Online 3 Bigamisten-Smidt ud af Danmark. PDF DOCX; Læse Online GRATIS 4 Bigamisten-Smidt ud af Danmark. epub awz; Hent Bigamisten-Smidt ud af Danmark. MOBI Doc Fb2; BOg Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Fb2 Ibook; Online Bigamisten-Smidt ud af Danmark. PDF Doc; Læse Online Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Txt Doc; Læse GRATIS Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Djvu Mobi; Læse GRATIS Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Epub Txt ; Online Læse GRATIS Bigamisten-Smidt ud af Danmark. txt EPUB; Læse GRATIS Download Bigamisten-Smidt ud af Danmark. PDF txt; bøger Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Mobi cd ; Læse GRATIS Bigamisten-Smidt ud af Danmark. txt doc; Hent Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Epub e-bog; Hent Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Epub bogen; ebook bøger Bigamisten-Smidt ud af Danmark. bogen Mobi; Online GRATIS Download Bigamisten-Smidt ud af Danmark. bogen Pdf; Hent ogg Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Mp3 Cd; Gratis hent Online Bigamisten-Smidt ud af Danmark. Mp3 cd;Læse Online GRATIS Bigamisten-Smidt ud af Danmark. cd; GRATIS Download Bigamisten-Smidt ud af Danmark. PDF Epub MOBI;GRATIS Download ebook Bigamisten-Smidt ud af Danmark. pdf AWZ e-bog; Download bøger Bigamisten-Smidt ud af Danmark. DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Bigamisten-Smidt ud af Danmark. awz Rtf e-bog;;
Bigamisten-Smidt ud af Danmark. torrent uden registrering
Bigamisten-Smidt ud af Danmark. læse pdf på ipad
Bigamisten-Smidt ud af Danmark. nettet
Bigamisten-Smidt ud af Danmark. djvu
Bigamisten-Smidt ud af Danmark. free ebook
Bigamisten-Smidt ud af Danmark. online gratis lovligt
Bigamisten-Smidt ud af Danmark. læses online
læse bøg Bigamisten-Smidt ud af Danmark. txt
bibliotek Bigamisten-Smidt ud af Danmark. læses online
Bigamisten-Smidt ud af Danmark. e-bog gratis
digitaliseret Bigamisten-Smidt ud af Danmark. pdf
købe Bigamisten-Smidt ud af Danmark. billige
Hvor kan jeg Bigamisten-Smidt ud af Danmark. download bogen?
leje Bigamisten-Smidt ud af Danmark. epub
lytte til Bigamisten-Smidt ud af Danmark. audiobook mp3
download Bigamisten-Smidt ud af Danmark. pdf gratis om Dansk
lydbøg Bigamisten-Smidt ud af Danmark. gratis ogg

elektronisk Bigamisten-Smidt ud af Danmark. mobi
Bigamisten-Smidt ud af Danmark..pdf
Bigamisten-Smidt ud af Danmark..ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS