Det der er værre af Lars Kjædegaard

Det der er værre


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 1/2017
ISBN: 1239584949493
Sider: 218
Dimensioner: 1.1 mb
Læse Online:1002
Hent bøger:1005

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Det der er værre.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Det der er værre.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Det der er værre Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Det der er værre af Lars Kjædegaard


Forlagets beskrivelse

Drabsefterforsker Thor Belling får et alvorligt problem i Det der er værre da en døende kvinde ud af det blå tilstår et drab som Belling ti år tidligere fik dømt en anden for. Den dømte tilstod og har udstået næsten hele sin straf. Men hvorfor tilstod han?

Thors samvittighed er anfægtet og han beslutter at kontakte den dømte mand inden han løslades. Besøget giver ham ikke alle svar og da skæbnen kort efter indhenter den uskyldige mand begynder en ny sag. Hvorfor valgte manden at gå frivilligt i fængsel? Efterforskningen afdækker en række triste forhold i mandens liv men den fulde opklaring sætter både Hvid og Belling på en hård prøve.

Det der er værre er den niende roman i serien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling men kan læses uafhængigt af de foregående. Serien kombinerer et nervepirrende plot med troværdige samtidsskildringer.

Fil størrelse: 467 KB

Det der er værre.pdf

Det der er værre.epub

Det der er værre hent bøger gratis [pdf epub doc]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Det der er værre til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Det der er værre PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Det der er værre PDF Epub; BOg 2 Det der er værre DOCX pdf 9788763847636; Gratis hent Online 3 Det der er værre TXT e-bog; Gratis hent 4 Det der er værre Rtf e-bog; Læse Online GRATIS Det der er værre Kindle eBog; bøger Det der er værre Fb2 Ibook; Hent Det der er værre Kindle Ibook; Hent Det der er værre Docx DJVU 9788763847636; BOg ogg Det der er værre Djvu Mobi; bøger Det der er værre Epub Txt 9788763847636; Online Læse GRATIS Det der er værre txt EPUB; Læse GRATIS Download Det der er værre docx fb2; hent Online Det der er værre Mobi cd 9788763847636; Hent Det der er værre Pdf MOBI; bøger nettet Det der er værre TXT e-bog; Hent 9788763847636 Det der er værre Epub bogen; Gratis hent Online Det der er værre bogen mp3; Gratis hent Læse Det der er værre boger Awz; Download ebook Det der er værre audiobook lydbøger; Hent Dansk Det der er værre Mp3 cd;Download ebook Det der er værre MP3; GRATIS Download Det der er værre TXT Ebog;GRATIS Download ebook Det der er værre pdf AWZ e-bog; Gratis hent Det der er værre Epub PDF; Online Læse GRATIS Det der er værre PDF epub;9788763847636;
bibliotek Det der er værre læses online
lytte til Det der er værre audiobook mp3
Det der er værre læses online
Det der er værre djvu
læse bøg Det der er værre txt
Det der er værre nettet
Det der er værre læse pdf på ipad
Det der er værre torrent uden registrering
lydbøg Det der er værre gratis ogg

Det der er værre free ebook
elektronisk Det der er værre mobi
download Det der er værre pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Det der er værre download bogen?
digitaliseret Det der er værre pdf
leje Det der er værre epub
Det der er værre online gratis lovligt
købe Det der er værre billige
Det der er værre e-bog gratis
Det der er værre.pdf
Det der er værre.ePub
9788763847636.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS