Da Carl næsten var ond af Hanne Bartholin Ida Jessen

Da Carl næsten var ond


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 11/2015
ISBN: 0900545918294
Sider: 220
Dimensioner: 4.7 mb
Læse Online:888
Hent bøger:888

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Da Carl næsten var ond.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Da Carl næsten var ond.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Da Carl næsten var ond Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Da Carl næsten var ond af Hanne Bartholin Ida Jessen


Forlagets beskrivelse

Ida Jessen og Hanne Bartholin er tilbage med en opfølger til den anmelderroste billedbog om elefanten CARL fra 2010.

De fleste synes at deres små søskende er drønirriterende. Det synes Carl også at hans lillebror Max er. Især på denne dag hvor regnen fosser ud af himlen. Carl sidder indenfor og han keder sig. Carl hader at kede sig. Men så er det godt at lillebror Max ikke er større end at man kan koge ham i en kasserolle … Fra cirka 3-6år.

Pressen skrev:

»Tegningerne er lige så skønne som i forgængeren og understreger stemningen og universet på fineste vis … Man kan kun håbe at Bartholin og Jessen vil fortsætte deres udbytterige samarbejde og at der må komme mange flere fortællinger om Carl fremover.«
*****- Trine Wøldiche KultuNaut

»Vi elsker Carl! … Elefanten Carl afspejler på fornemste vis hvad der rører sig i et barn i børnehavealderen når det gælder store følelser.
Og de helt små børn jubler over de superfine tegninger … Gid der snart må komme en fortælling mere om Carl!«

 

***** – Hanne D. Frette Fyens Stiftstidende

»Det er små historier der kratter i store emner«
***** – Steffen Larsen Politiken

»Jeg ved nu ikke hvor glade forældre vil være for ideen med at smide sin støvle væk i solidaritet men det er alt i alt en rigtig hyggelig lille fortælling med kraftigt tapetlignende papir der kan holde til små fedtede og ivrige fingre. Tegningerne er glade og muntre i en slags gammeldags hyggestil.«
**** – Jan Vandall bogvægten.dk

»Bogen skriver sig fint frem til en harmonisk afslutning og gør som en helhed af velfortalt tekst og søde klassiske humørfyldte tegninger et smukt og let indtryk. Men ” Da Carl næsten var ond” virker åbenbart stærkt på et barn der indimellem må have haft lyst til at finde samme opskrift og kasserolle frem. Så det kan være at det er læsning til en aften hvor man har god tid til en snak bagefter.«
– Sara Nørholm Kristeligt Dagblad

»Den fortæller på en varm og rørende måde om hvordan kedsomhed og drillesyge vendes til omsorg og sammenhold.«
– Steffen Hafemann Børn & Unge

»Det klæder Carl-bøgerne at have mere kant og komme hele følelsesregistret igennem.«
**** – Kari Sønsthagen Berlingske

Fil størrelse: 4304 KBIndlæst af: Nicolas Bro

Da Carl næsten var ond.pdf

Da Carl næsten var ond.epub

Da Carl næsten var ond hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Da Carl næsten var ond til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Da Carl næsten var ond PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 1 Da Carl næsten var ond PDF Epub; Læse Online 2 Da Carl næsten var ond DOCX pdf ; bøger købe 3 Da Carl næsten var ond TXT e-bog; Download 4 Da Carl næsten var ond epub awz; Gratis hent Da Carl næsten var ond Kindle eBog; ebook Da Carl næsten var ond Fb2 Ibook; Download Da Carl næsten var ond PDF Doc; Gratis hent Da Carl næsten var ond Docx DJVU ; BOg ogg Da Carl næsten var ond Djvu Mobi; Læse GRATIS Da Carl næsten var ond FB2 mp3; Download nettet Da Carl næsten var ond txt EPUB; Hent Da Carl næsten var ond docx fb2; Bog Da Carl næsten var ond Mobi cd ; Gratis hent Online Da Carl næsten var ond Pdf MOBI; Hent Da Carl næsten var ond Epub e-bog; Online nettet Da Carl næsten var ond DOCX boken; Gratis hent Online Da Carl næsten var ond boger doc ; Gratis hent Læse Da Carl næsten var ond boger Awz; Læse nettet Da Carl næsten var ond Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Da Carl næsten var ond audiobook lydbøger;Læse Online GRATIS Da Carl næsten var ond MP3; ebook bøger Da Carl næsten var ond TXT Ebog;bøger Dansk Da Carl næsten var ond DOC DOCX; Læse Online GRATIS Da Carl næsten var ond Epub PDF; Online Læse GRATIS Da Carl næsten var ond PDF epub;;
lytte til Da Carl næsten var ond audiobook mp3
Hvor kan jeg Da Carl næsten var ond download bogen?
Da Carl næsten var ond free ebook
Da Carl næsten var ond læse pdf på ipad
Da Carl næsten var ond djvu
Da Carl næsten var ond læses online
elektronisk Da Carl næsten var ond mobi
digitaliseret Da Carl næsten var ond pdf
leje Da Carl næsten var ond epub
Da Carl næsten var ond nettet
købe Da Carl næsten var ond billige
Da Carl næsten var ond online gratis lovligt
bibliotek Da Carl næsten var ond læses online
lydbøg Da Carl næsten var ond gratis ogg

download Da Carl næsten var ond pdf gratis om Dansk
læse bøg Da Carl næsten var ond txt
Da Carl næsten var ond torrent uden registrering
Da Carl næsten var ond e-bog gratis
Da Carl næsten var ond.pdf
Da Carl næsten var ond.ePub
.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS