Klimamyten af Johannes Krüger

Klimamyten


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 2/2017
ISBN: 6749583434013
Sider: 218
Dimensioner: 2.7 mb
Læse Online:665
Hent bøger:1006

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Klimamyten.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Klimamyten.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Klimamyten Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Klimamyten af Johannes Krüger


Forlagets beskrivelse

De dystre forudsigelser om en forestående klimakatastrofe dyrkes i dag som en religion. Med FN’s klimapanel som det øverste præsteskab og CO2-kvoter som moderne aflad.Men hvad nu hvis der ikke er nogen videnskabeligt bevislig sammenhæng mellem drivhusgasser temperaturstigninger vildt vejr og smeltende gletsjere? Hvad nu hvis klimaet forandrer sig ligesom det altid har gjort – uanset hvad mennesker gør?I en øjenåbnende og foruroligende bog om alarmismens vildfarelser og klimaets sande tilstand tager professor emeritus Johannes Krüger bladet fra munden. Han kortlægger de mange fejlagtige antagelser om klimaet som for tiden har drevet verdenssamfundet ud i en nytteløs kampagne mod global opvarmning. Og han viser at drivkraften bag nutidens små klimaforandringer er naturlige klimasvingninger på den store skala og at CO2’s betydning er overvurderet.Johannes Krüger forklarer blandt meget andet hvordan verdenshavene vil fortsætte med at stige i de kommende århundreder og årtusinder uantastet af klimakorrekt levevis. At polerne ikke smelter med alarmerende hast. At de tropiske orkaner og storme ikke er blevet flere men færre end for årtier siden. Og at tørker og mudderskred i den tredje verden ikke er konsekvensen af CO2-udslip men af en befolkningseksplosion der kræver mad og forandrer hele landskaber.Fil størrelse: 19631 KB

Klimamyten.pdf

Klimamyten.epub

Klimamyten hent bøger gratis [pdf epub iBook]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Klimamyten til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Klimamyten PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Klimamyten PDF Epub; Download free 2 Klimamyten DOCX pdf 9788771595819; GRATIS Download 3 Klimamyten TXT e-bog; Download 4 Klimamyten epub awz; Læse Online GRATIS Klimamyten MOBI Doc Fb2; bøger Klimamyten Fb2 Ibook; BOg Klimamyten PDF Doc; Hent Klimamyten Docx DJVU 9788771595819; Gratis hent Online 9788771595819 Klimamyten Djvu Mobi; Gratis hent Online Klimamyten Epub Txt 9788771595819; Online Læse GRATIS Klimamyten txt EPUB; Læse GRATIS Download Klimamyten docx fb2; hent Online Klimamyten Mobi cd 9788771595819; Læse GRATIS 9788771595819 Klimamyten txt doc; Download ogg Klimamyten Epub e-bog; Gratis hent Klimamyten Epub bogen; Hent Klimamyten bogen Mobi; ebook bøger 9788771595819 Klimamyten boger Awz; Bog bøger 9788771595819 Klimamyten Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Klimamyten audiobook lydbøger;Gratis hent Klimamyten cd; GRATIS Download Klimamyten TXT Ebog;Hent nettet Klimamyten DOC DOCX; Gratis hent Klimamyten DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Klimamyten awz Rtf e-bog;9788771595819;
Klimamyten online gratis lovligt
digitaliseret Klimamyten pdf
Klimamyten nettet
Klimamyten djvu
læse bøg Klimamyten txt
Klimamyten free ebook
leje Klimamyten epub
Hvor kan jeg Klimamyten download bogen?
bibliotek Klimamyten læses online
lytte til Klimamyten audiobook mp3
købe Klimamyten billige
lydbøg Klimamyten gratis ogg

elektronisk Klimamyten mobi
download Klimamyten pdf gratis om Dansk
Klimamyten læses online
Klimamyten e-bog gratis
Klimamyten torrent uden registrering
Klimamyten læse pdf på ipad
Klimamyten.pdf
Klimamyten.ePub
9788771595819.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS