Den rationelle investor af Susanne Sayers Kurt Kara

Den rationelle investor


Sprog: Dansk


Information:
Format:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 7/2015
ISBN: 3425885493990
Sider: 200
Dimensioner: 2.3 mb
Læse Online:1005
Hent bøger:1002

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Den rationelle investor.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Den rationelle investor.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Den rationelle investor Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Den rationelle investor af Susanne Sayers Kurt Kara


Forlagets beskrivelse

I denne bog om aktieinvesteringer lærer du fra en af markedets allerbedste Kurt Kara hvordan du kan bygge en opsparing og formue op.Hans påstand er at langt de fleste mennesker kan blive gode investorer. Det kræver ikke magiske evner medfødt talent eller held. Du skal til gengæld være klar til at investere din tid i den økonomiske og fornuftige tankegang – og dernæst nogle af dine penge i virksomheder frem for at bruge dem her og nu.Bogen vil give dig forudsætningerne for at blive en god og dermed økonomisk uafhængig investor. Den vil lære dig hvordan aktiemarkedet fungerer og den vil lære dig den afgørende forskel på at være investor og spekulant. Undervejs lærer du om gode tilbud om risiko om faren ved wow-effekt markedshysteri og troen på hurtige gevinster. Du skal have din indre købmand frem ikke din indre gambler. Men så er der også penge at tjene.Fil størrelse: 2393 KB

Den rationelle investor.pdf

Den rationelle investor.epub

Den rationelle investor hent bøger gratis [pdf epub txt]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Den rationelle investor til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Den rationelle investor PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788757499780 1 Den rationelle investor MOBI TXT Ebog; Læse GRATIS 2 Den rationelle investor DOCX pdf 9788757499780; GRATIS Download 3 Den rationelle investor Epub 9788757499780; ebook 4 Den rationelle investor Rtf e-bog; Læse Online GRATIS Den rationelle investor Kindle eBog; BOg Den rationelle investor Docx mobi; ebook 9788757499780 Den rationelle investor Kindle Ibook; Læse Online Den rationelle investor Txt Doc; BOg ogg Den rationelle investor Djvu Mobi; bøger Den rationelle investor Epub Txt 9788757499780; Online Læse GRATIS Den rationelle investor doc fb2; bøger Den rationelle investor docx fb2; Gratis hent Den rationelle investor FB2 EPUB 9788757499780; Gratis hent Online Den rationelle investor Pdf MOBI; Gratis hent Online Den rationelle investor PDF e-bog 9788757499780; Online nettet Den rationelle investor TXT bogen; Læse GRATIS Download Den rationelle investor boken Fb2 9788757499780; ebook bøger 9788757499780 Den rationelle investor djvu bogen; Læse Online GRATIS Den rationelle investor audiobook lydbøger; ebook bøger Den rationelle investor audiobook lydbøger;Gratis hent Den rationelle investor audiobook; ebook bøger Den rationelle investor PDF Epub MOBI;bøger Dansk Den rationelle investor pdf AWZ e-bog; Læse Online GRATIS Den rationelle investor DOCX TXT e-bog; Hent Dansk Den rationelle investor PDF epub;9788757499780;
Hvor kan jeg Den rationelle investor download bogen?
digitaliseret Den rationelle investor pdf
Den rationelle investor læse pdf på ipad
bibliotek Den rationelle investor læses online
læse bøg Den rationelle investor txt
købe Den rationelle investor billige
Den rationelle investor djvu
Den rationelle investor nettet
download Den rationelle investor pdf gratis om Dansk
Den rationelle investor e-bog gratis
leje Den rationelle investor epub
Den rationelle investor free ebook
Den rationelle investor online gratis lovligt
Den rationelle investor torrent uden registrering
lytte til Den rationelle investor audiobook mp3
elektronisk Den rationelle investor mobi
Den rationelle investor læses online
lydbog Den rationelle investor gratis ogg

Den rationelle investor.pdf
Den rationelle investor.ePub
9788757499780.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS