Bog hæftet Ritualet af Jens Østergaard

Ritualet


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 8/2016
ISBN: 4394857339010
Sider: 209
Dimensioner: 1.6 mb
Læse Online:1112
Hent bøger:333

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Ritualet.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Ritualet.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Ritualet Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hæftet Ritualet af Jens Østergaard


Forlagets beskrivelse

En trykkende varm sommeraften bliver en 3-årig dreng bortført fra en tankstation i København. Kort efter finder politiet det stærkt mishandlede lig af en midaldrende kvinde i en lejlighed på den anden side af gaden.

Thomas Nyland og hans team af efterforskere får ansvaret for at opklare drabet og finde den bortførte dreng. Det viser sig at gerningsmanden har afspillet mystiske lyde på kvindens stereoanlæg under mishandlingen af hende og snart efter dukker papirark med blyantsstreger og et gammelt kassettebånd med gruopvækkende optagelser op. Fund der peger i retning af en ekstremt brutal og metodisk morder.

Ritualet er tredje selvstændige bog i Jens Østergaards anmelderroste krimiserie om efterforskningschef Thomas Nyland fra Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet. De to første bøger er “Dragen Sangeren Helten” og “Drengen & dæmonen”. Alle tre bøger er solgt til udgivelse i Tyskland på Egmont Lyx.

”Det tager ikke mange linjer at blive så grebet af bogen at det ganske enkelt er irriterende hvis man bliver tvunget til at lægge den fra sig … når man læser ”Ritualet” er man da heller ikke i tvivl om at Jens Østergaard har potentiale til at blive Danmarks næste store krimistjerne”. * * * * *  Århus Stiftstidende

“Jens Østergaard er en fremragende og velformuleret krimiforfatter som mestrer nogle gode plot og har fuldstændig styr på sin research”. Andrups Bookshelf
“Den er rigtig spændende – og du lærer hurtigt personerne og de spil der kører mellem de forskellige personer at kende. Har du endnu ikke læst noget af Jens Østergaard – ja så er det på tide at komme i gang”. Lone Maj Krimihjerte
“Østergaard evner at skrive små korte nærmest filmiske scener give figurerne liv og nerve og samtidig skabe en effektiv og underholdende krimifortælling”. Rebekka Andreasen Bogliv
“Jens Østergaard mestrer at skære ind til benet når han skriver sine krimier … men man fornemmer alligevel der foregår en efterforskning ud over den man direkte præsenteres for”. Jan Findal Litteratursiden
“Jeg kan godt li at der ikke er så meget udenomshalløj og at hele bogen koncentrerer sig om opklaringsarbejdet. Jens Østergaard formår at skabe et rigtig godt indtryk af Thomas Nylands personlighed alligevel”. Frk. Tines Krimitanker

Ritualet.pdf

Ritualet.epub

Ritualet hent bøger gratis [pdf epub kindle]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Ritualet til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Ritualet PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Hent købe 9788793046009 1 Ritualet PDF Epub; Læse Online 2 Ritualet DOC; ebook free 3 Ritualet PDF DOCX; Hent 4 Ritualet Rtf e-bog; Download 9788793046009 Ritualet Kindle eBog; BOg Ritualet Fb2 Ibook; Online Ritualet Kindle Ibook; BOg dansk Ritualet Txt Doc; bøger ogg Ritualet dvd kindle; Gratis hent Online Ritualet Epub Txt 9788793046009; ebook bøger Ritualet doc fb2; Gratis hent Online Ritualet docx fb2; hent Online Ritualet Mobi cd 9788793046009; Hent Ritualet txt doc; bøger nettet Ritualet Epub e-bog; Download bøger Ritualet Epub bogen; Læse GRATIS Download Ritualet bogen Mobi; Hent Dansk Ritualet e-bog Fb2; Læse nettet Ritualet Mp3 Cd; ebook bøger Ritualet audiobook lydbøger;bøger Dansk Ritualet MP3; ebook bøger Ritualet PDF Epub MOBI;bøger Dansk Ritualet DOC DOCX; Gratis hent Ritualet DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Ritualet awz Rtf e-bog;9788793046009;
bibliotek Ritualet læses online
Ritualet e-bog gratis
Ritualet free ebook
Ritualet læses online
købe Ritualet billige
leje Ritualet epub
Ritualet djvu
Hvor kan jeg Ritualet download bogen?
lydbøg Ritualet gratis ogg

lytte til Ritualet audiobook mp3
Ritualet læse pdf på ipad
digitaliseret Ritualet pdf
Ritualet nettet
læse bøg Ritualet txt
Ritualet online gratis lovligt
elektronisk Ritualet mobi
Ritualet torrent uden registrering
download Ritualet pdf gratis om Dansk
Ritualet.pdf
Ritualet.ePub
9788793046009.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS