Bog indbundet Isdrinks af Vibeke Bengtson Jonas Bohn

Isdrinks


Sprog: Dansk


Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2.ibooks.txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 3/2016
ISBN: 3425885493990
Sider: 233
Dimensioner: 4.6 mb
Læse Online:111
Hent bøger:444

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Isdrinks.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Isdrinks.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Isdrinks Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog indbundet Isdrinks af Vibeke Bengtson Jonas Bohn


Forlagets beskrivelse

En nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.  

Bogen kommer både rundt om den traditionsrige amerikanske Ice cream float traditionelle cocktails og forfatternes egne signaturdrinks. Her er fx Cubansk mojito med sorbet af friske mynteblade Lumumba med chokoladeis rom og fløde-skum samt Aperol spritz med mandarinsorbet. Og med en hjemmelavet sorbet af ingefær og lime kreeres måske verdens bedste Dark ’n’ stormy. 
Henved 40 lækre opskrifter giver inspiration til at gå i køkkenet og lave sin egen is til de fantasifulde isdrinks. For det er nemt at lave festlige og effektfulde drinks der imponerer – med ganske få forberedelser. Alle drinks er eventyrligt pyntet med blomster og andre fine detaljer.
Om forfatterne 
Vibeke Bengtson og Jonas Bohn der har en baggrund som hhv. grafiker og it-iværksætter udskiftede i 2008 et hektisk liv i København med en tilværelse langt fra stress og jag på solskinsøen Bornholm.  
Fra påske til efterårsferien serverer de lækker frisklavet is for øens mange turister og den faste skare af fans og ‘isomaner’ der trofast lægger vejen forbi Mermaid’s ismejeri i det gamle bindingsværkshus i Svaneke for at smage sæsonens nyheder og de gamle klassikere.

Isdrinks.pdf

Isdrinks.epub

Isdrinks hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Isdrinks til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Isdrinks PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Isdrinks PDF Epub; bøger købe 2 Isdrinks DOC; GRATIS Download 3 Isdrinks PDF DOCX; ebook 4 Isdrinks epub awz; Download 9788793430556 Isdrinks Kindle eBog; bøger Isdrinks Fb2 Ibook; BOg Isdrinks PDF Doc; BOg dansk Isdrinks Docx DJVU 9788793430556; ebook Isdrinks Djvu Mobi; bøger Isdrinks Epub Txt 9788793430556; Gratis hent Isdrinks txt EPUB; bøger Isdrinks docx fb2; hent Online Isdrinks Mobi cd 9788793430556; Hent Isdrinks Pdf MOBI; Læse GRATIS Isdrinks PDF e-bog 9788793430556; Læse GRATIS Isdrinks PDF bogen; Hent Isdrinks bogen Mobi; ebook bøger 9788793430556 Isdrinks djvu bogen; Hent ogg Isdrinks audiobook lydbøger; Læse GRATIS Download Isdrinks Mp3 cd;bøger Dansk Isdrinks cd; GRATIS Download Isdrinks TXT Ebog;Hent nettet Isdrinks DOC DOCX; Hent Dansk Isdrinks DOCX TXT e-bog; Gratis hent Læse Isdrinks awz Rtf e-bog;9788793430556;
købe Isdrinks billige
Isdrinks læse pdf på ipad
Hvor kan jeg Isdrinks download bogen?
download Isdrinks pdf gratis om Dansk
lytte til Isdrinks audiobook mp3
lydbog Isdrinks gratis ogg

Isdrinks torrent uden registrering
Isdrinks free ebook
elektronisk Isdrinks mobi
digitaliseret Isdrinks pdf
Isdrinks djvu
Isdrinks læses online
bibliotek Isdrinks læses online
Isdrinks online gratis lovligt
Isdrinks e-bog gratis
læse bøg Isdrinks txt
leje Isdrinks epub
Isdrinks nettet
Isdrinks.pdf
Isdrinks.ePub
9788793430556.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS