Bog hæftet Giganternes skuldre af Søren Frank

Giganternes skuldre


Sprog: Dansk


Information:
Format:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Publikationer: 8/2015
ISBN: 5848594859485
Sider: 230
Dimensioner: 2.8 mb
Læse Online:888
Hent bøger:222

Hent | Læse bøger

Pris bøger:

Giganternes skuldre.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)


Giganternes skuldre.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Giganternes skuldre Hent (Download/Læs online) Bog PDF ePub Kindle Gratis

Bog hæftet Giganternes skuldre af Søren Frank


Forlagets beskrivelse

Natten mellem den 21. og 22. maj 2008 i Moskva klokken er over et og Champions League-finalen mellem Manchester United og Chelsea FC skal afgøres på straffespark. Cristiano Ronaldo – målscoreren fra 1. halvleg og verdens for tiden bedste fodboldspiller – går mod pletten. Han kysser bolden lægger den og brænder. Trofæet med de store ører synes pludselig langt væk for de nykårede engelske mestre. Der bliver ingen gentagelse af 1999 hvor United sikrede sig den fornemme pokal ved at slå Bayern München i overtiden. Miraklernes tid er forbi.

Nej vel var de ej. Som bekendt snublede Chelsea (i skikkelse af anfører John Terry) og så løb United alligevel med sejren i verdens største fodboldturnering. ´De røde djævle´ viste sig igen uovervindelige da det endelig gjaldt. En historie der på mange måder er ´The Story of Their Life´ når man gransker annalerne. Manchester United synes gjort af et særligt stof. Et stof der skaber drømme myter og store triumfer. Og ikke at forglemme: spektakulært fodboldspil.

I Giganternes skuldre fortælles for første gang på dansk Manchester Uniteds lange omtumlede og dramatiske historie – lige fra stiftelsen i 1878 over den første lille ´storhedstid´ i begyndelsen af 1900-tallet de magre år omkring verdenskrigene til skabelsen af Matt Busbys legendariske Babes der i 50´erne og 60´erne brillerede i England og i Europa – på trods af tragedien i ´58 i München hvor klubben mistede et halvt hold i en flyulykke. Og sidst men ikke mindst Alex Ferguson-æraen der har gjort klubben til den fodboldgigant vi kender i dag.

Giganternes skuldre er en krønike om en af verdens største og rigeste fodboldklubber men også en intellektuel og kulturhistorisk analyse af hvorfor det er gået som det er. Endelig er den en hyldest til det smukke fodboldspil og de store lysende stjerner der igennem tiderne har båret den røde trøje: George Best Denis Law Bryan Robson Eric Cantona Wayne Rooney Cristiano Ronaldo og mange flere.

Giganternes skuldre.pdf

Giganternes skuldre.epub

Giganternes skuldre hent bøger gratis [pdf epub mobi]

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Giganternes skuldre til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Giganternes skuldre PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Læse Online GRATIS 9788770554268 1 Giganternes skuldre MOBI TXT Ebog; Hent 9788770554268 2 Giganternes skuldre DOCX pdf 9788770554268; bøger købe 3 Giganternes skuldre Epub 9788770554268; Hent 4 Giganternes skuldre Rtf e-bog; Læse Dansk Giganternes skuldre MOBI Doc Fb2; Download Giganternes skuldre Fb2 Ibook; Hent Giganternes skuldre Kindle Ibook; ebook dansk Giganternes skuldre Docx DJVU 9788770554268; Gratis hent Online 9788770554268 Giganternes skuldre dvd kindle; bøger Giganternes skuldre Epub Txt 9788770554268; Hent Giganternes skuldre txt EPUB; bøger Giganternes skuldre PDF txt; Gratis hent Giganternes skuldre FB2 EPUB 9788770554268; Hent Giganternes skuldre Pdf MOBI; Hent Giganternes skuldre PDF e-bog 9788770554268; Download bøger Giganternes skuldre DOCX boken; Læse GRATIS Download Giganternes skuldre bogen Mobi; Online GRATIS Download Giganternes skuldre bogen Pdf; Læse Online GRATIS Giganternes skuldre Mp3 Cd; Læse GRATIS Download Giganternes skuldre audiobook lydbøger;Gratis hent Giganternes skuldre cd; GRATIS Download Giganternes skuldre PDF Epub MOBI;Hent nettet Giganternes skuldre pdf AWZ e-bog; Gratis hent Giganternes skuldre DOCX TXT e-bog; Online Læse GRATIS Giganternes skuldre PDF epub;9788770554268;
købe Giganternes skuldre billige
elektronisk Giganternes skuldre mobi
Giganternes skuldre læse pdf på ipad
Giganternes skuldre free ebook
Giganternes skuldre læses online
Hvor kan jeg Giganternes skuldre download bogen?
Giganternes skuldre e-bog gratis
Giganternes skuldre torrent uden registrering
Giganternes skuldre nettet
læse bøg Giganternes skuldre txt
Giganternes skuldre djvu
bibliotek Giganternes skuldre læses online
lydbog Giganternes skuldre gratis ogg

leje Giganternes skuldre epub
lytte til Giganternes skuldre audiobook mp3
digitaliseret Giganternes skuldre pdf
Giganternes skuldre online gratis lovligt
download Giganternes skuldre pdf gratis om Dansk
Giganternes skuldre.pdf
Giganternes skuldre.ePub
9788770554268.ISBN
GOODREADS
GOOGLE BOOKS